Videh da može bez rutovanja gcam ali zahteva da se otključa bl. Ako znaš neku metodu da se i to izbegne, zamolio bih te da me uputišIh, 6:20h SoTi ostalo joe 31%.
Za ono sto ja koristim telefon, web browsing, youtube(uz Vanced mi ne treba root), email, tapatalk, muzika preko slusalica i jos neke aplikacije koje nemaju fs reklame, a uglavnom nemaju reklame sa rootom, slikama stock kamere sam zadovoljan(moze i rootless GCam, mada mene zezaju adb drajveri na W7 i Ryzen, cekam W10 laptop koji je kod druga), mislim da nista ne bih dobio rootovanjem, osim izgubljenog vremena na sam proces.
Ne bih ni BL otkljucavao, to sam radio jer je bio sa CN romom, 6/64 verzija.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kad su vec pomerali sat na Lock Srcreen-u na 9.6.3.0, sto ga ne centrirase kako treba, pobegao im udesno...
To sam primetio odmah posle restarta.![]()
Ali to je za 8 skoro 9 sati. Dje mi je Spaxon 13h i 3 dana uptime :d
Bog baterije hahaha to mi se svidjaNe prizivaj Spaxona, Boga baterije, on ne koristi smartfon, 2g i battery sejveri, sync off, niska osvetljenja, ogranicavanje aplikacija u pozadini
Ja sam od 2GB Emui navukao traume od reloadovanja, sad svaka app koju koristim redovno nema restrikcije
Kad ne padoh sa stolice od smehaMiui font?
Ја користим само Нокиа фонт....траума из младости...
Eto, a ja mislio da ne vidim dobroBolje da ga nisu ni dirali
![]()
Promenite temu za lockscreen i možete gde hoćete da bude sat.![]()
Izvini, jeste mi flash unlock. Ne znam što neće iz fastboota da prepozna ištaBriše se sve.
Što mi flash tool? Valjda mi unlock?
Briše se sve.
Što mi flash tool? Valjda mi unlock?
Nemoj da pomislis da zezam imao sam taj problem pre neku godinu sa redmi note 3 pro resio sam ga ali nemogu da se setim kako samo znam da nije imalo veze sa telefonom nesto sam instalirao na win cackao nesto samo sta beseJa stvarno ne znam što me *****ava... Instalirao drajvere i samo u fastbootu neće nikako da prepozna uređaj. Posmatrao u device manageru, ništa se ne dešava
Ja stvarno ne znam što me *****ava... Instalirao drajvere i samo u fastbootu neće nikako da prepozna uređaj. Posmatrao u device manageru, ništa se ne dešava
Probao sa ulazima napred/nazad, ista stvar. Jedino na drugom računaru da probam... Ako neko ima neki predlog da još nešto instaliram, nek napišeProbaj druge usb ulaze da ubodes, ako bodes napred na kucistu pribodi nazad na ploci, ili na laptopu menjaj ulaze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari