NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Jeste,tako je i meni preko Chrome ali preko Theme aplikacije,sve ok. Meni ponudi s čim hoću da otvorim link
Naravno da je preko Theme aplikacije sve ok,ja ne idem na bench preko telefona.
Jeste,tako je i meni preko Chrome ali preko Theme aplikacije,sve ok. Meni ponudi s čim hoću da otvorim link
I meni su napolju odlične ali ako slikam neku prirodu i detalje. Ali moj beli pas kao bela mrlja. Pokušala da je uhvatim u skoku i ispalo je kao da nema glavu i pola rebara. U kući su baš mutne ako je upaljeno svetlo. Pokušaću nešto na manuelnom modu. A reci mi kad sa gcam praviš raw kakav je? Kod mene u jpg bude odlična fotka a u rawu mutna, ok je što nema boja ali nije oštra slika. Kad je obradim bude u rangu sa jpg al nešto mi nije to to. Na miui 9 je mnogo bolje ispadalo.Dolje slika sa fronte na mcaosp i gcam...slike su mi oštre, po suncu vani skoro pa vrhunske u okviru tog ranga mobitela.

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
I ja razmišljam da pređem na dev. Jel postoji neka mogućnost da ne briše rut pri nadogradnji i da ažurira normalno? Nešto sam pokušavala sa red wolf ali nigde nema ona opcija koju prikazuju.Presao sam na dev rom i brzi je sigurno. FSG radi bolje, primecujem razliku. Mnogo manje laga kada se vraca na home.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ne znam za root, nemam otkljucan BL, samo sam presao sa stable iz updater-a.I ja razmišljam da pređem na dev. Jel postoji neka mogućnost da ne briše rut pri nadogradnji i da ažurira normalno? Nešto sam pokušavala sa red wolf ali nigde nema ona opcija koju prikazuju.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
To ne podleže garanciji,ni toalet ni pravoj.Imas li garanciju?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Meni u G rekli da sve ispod 8 ne spada pod garanciju. Na crno,kako sam ga i uzeo, trećina ekrana treba da cekne pa da bi uvažili garanciju.Meni vratili u sremskoj bez pogovora
Upozorili me kako stoje stvari i moj je problem sto sam pristao da uzmem telefon ili bilo sta od Xiaomi-a. Neću više uzimati od proizvođača čiji je politika takva, koliko god jeftini bili.Tu mi je kratak fitilj. Jeftinije bi bilo da me isplate. Bezobrazluk zahteva takav pristup
Slažem se ali koga ja da jurim? Nisam hteo dati 29000 u ovlašćenim radnjama nego ga uzeo za 172e kod švercera a njega mogu samo da razbijem pa da završim u zatvoru.Zaboravi na te gluposti. Ekran je osnovni deo uređaja. Njegovom manjkavoscu si onemogućen u korišćenju uređaja zbog čega si ga i kupio.
Poenta brzih punjača nije da se brže napuni 0-100% već da u toku dana tj "u hodu" brže dopuni 30-40-50% kad treba.Nema smisla da je brzi punjac samo 10min efikasniji. Sad sam povezao telefon na punjac od m20 lite i pise mi charging rapidly.
E to vec ima smisla. Na mom punjacu p8se 5v, a na huawei brzom punjacu 9v.Poenta brzih punjača nije da se brže napuni 0-100% već da u toku dana tj "u hodu" brže dopuni 30-40-50% kad treba.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari