Ako se ne varam samo na primarnoj kartici radi 4g internet a na drugom sim slotu radi 2g/3g.Zna li iko kako zasto mi ne radi 4g internet na drugoj kartici?
Potpisujem. Ista situacija.Ja imam rn5 i wifi signal mi je bolji nego na lg g3, kojeg sam ima oranije, proximiti senzor radi isto, signal je odlican...a mnogo sam zadovoljniji nego sa uzarenim lg g3, koji posle pola sata koriscenja, nije mogao u ruci da se drzi...![]()
To je bilo na ranijim modelima. Na rn5 obe kartice rade na 4g. Treba pogledati u podešavanju koji je poželjni tip mreže za drugu karticu. Ako je bag, restartovati fon. Meni odlično obe rade.Ako se ne varam samo na primarnoj kartici radi 4g internet a na drugom sim slotu radi 2g/3g.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ocekivano je da se vise diskusije vodi o problemima i resavanju istih i ne verujem da bas ljudi koji pisu ovde imaju problem sa necim sto stize iz Kine. Ali, ali..ako nesto iskace van granica prihvatljivog (falicnog primerka), onda smeta. Prodavao sam neko vreme maske za A1 i svaki put sam upitao za proximity, cisto da vidim da li se zalomilo kod mene ili je ucestalo. Rezultat je negde bio 50:50 i dosta njih mi je cak reklo tada da je prilicno karakteristicno i za druge Xiaomi tel. Da zanemarimo A1, na R5+ se desava, ali dosta retko i nije za kuknjavu, jer je sve ostalo dobro kod telefona. RN5 u postu pre moga imamo jedan koji ima problem. A2, tek izasao i imamo jednog forumasa koji kaze da nije dobar i jednog da je ok. Cini mi se da je malo vise od statisticke greske, ali neka bude da je moje misljenje. Volem Xiaomi, ali stvarno imam dilemu oko sledeceg telefona.Veliki problem je sto ovde ljudi dolaze samo da se zale i da kukaju, a kada telefon lepo radi svi cute...Takodje, kada nesto ne radi, to je odmah do telefona jer je to Kinez.
I onda kada covek dodje ovde da cita temu, zakljucak je Xiaomi ima problema koliko hoces..
Naravno da postoje primerci koji su losi, koji imaju probleme...ali kada se vidi koliko miliona telefona se proda, a koliko ima neki problem, dolazimo do zakljucka da je to veoma mali broj.
Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10
Da li je realno da ljudi toliko drame za proximity senzor, iskljucite ekran kad krene razgovor, to je jedan pritisak na dugme..
Većina ljudi na forumima piše samo kad im je potrebna pomoć.Veliki problem je sto ovde ljudi dolaze samo da se zale i da kukaju, a kada telefon lepo radi svi cute...Takodje, kada nesto ne radi, to je odmah do telefona jer je to Kinez.
I onda kada covek dodje ovde da cita temu, zakljucak je Xiaomi ima problema koliko hoces..
Naravno da postoje primerci koji su losi, koji imaju probleme...ali kada se vidi koliko miliona telefona se proda, a koliko ima neki problem, dolazimo do zakljucka da je to veoma mali broj.
Xiaomi pati sa tim prox.senzor-om odavno, to nema veze sa hardver-om, vec sa softverom... Ja sam odavno to pisao i ne smatram da je to neki prevelik problem. Cak i mi mix 2 koji ima ultrasonicni senzor po neki put ne ugasi ekran. To je nesto sa cime moze da se zivi, kome to smeta nemoj da kupuje Xiaomi. Ja ne poricem da taj problem postoji, ali kako se kome zalomi, tj.nekome to bas pravi problem, nekome ne, nekome retko... ali sve u svemu , Xiaomi najvise pruza za ulozeno i tu nema sta da se dalje prica.
Meni nekako deluje da kod Xiaomi telefona dosta zavisi od primerka do primerka i da je tesko napraviti zakljucak za odredjeni model. Secam se izlaska A1 i dileme da li je displej dobar ili neupotrebljiv (kasnije se ispostavilo da je neupotrbljivi primerak reklamiran i zamenjen), da li proximity radi kako treba ili ne itd. Da li oni nastanjcuju tolike milione za kratko vreme, pa ih pustaju u prodaju bez dobre kontrole ili ubacuju razlicite delove, ali ovako otprilike molis Boga da ti se zalomi dobar primerak, sto i nije bas pohvalno.
Sve je to ok, samo je pitanje koliki je procenat tih da kazem falicnih..Tu mi se cini da kod Xiamija bezi malo vise.
Da li je realno da ljudi toliko drame za proximity senzor, iskljucite ekran kad krene razgovor, to je jedan pritisak na dugme..
Ili kad ukljucis DND ili mute, a kada ga iskljucis i vratis na normalno, uzas zvuk se cuje (probajte bas na Miui 10). Iritantan zvuk jaaakoAjde da pitam jel to ne može na miui10 da se isključi zvuk brisanja poruka i slika? Pored zvuka za prikopčan punjač
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Onda im preporuci Samsung/Huawei sa hardverom iz 2016te, u svakom polju losiji, sa losijom podrskom i losijim skinom, ili Nokia model sa podjednako losim hardverom, za istu ili visu cenu nego Xiaomija neću da dam niti euro za telefon i da o tom razmišljam. i šta ćemo sad? rođaku i supruzi sam preporučio r5+ i oba imaju slične probleme, kako to da se desi? ne može biti tek tako slučajnost.
sad znači ako je nešto jeftinije od konkurencije treba trpiti sve mane, pa čak i one osnovne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari