Posle drugog punjenja, deluje dosta bolje od r5+Pogledajte prilog 255140Pogledajte prilog 255141Pogledajte prilog 255142Pogledajte prilog 255143
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Nikako. Uzmeš Samsung s8, s9 i ne razmišljaš. U stvari ne znam koliko ne razmišljaš. Za taj novac bi trebalo da ne razmišljaš uopšte ali je praksa nešto drugo. Meni je se Xiaomi popeo na živac sa onim anti-roll back-om bez ikakve najave i tu ne mogu da im ne zameram. U svakom slučaju je bolje da mi keva i tetka koriste Xiaomi kakav god da je, nego alkatel, Lenovo, huawei Y5, 6 i sl koji su mnogo lošiji i njihovi bagovi ne mogu da se isprave.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
nema potrebe, nokiu 3 koja je najlošija tada bila u liniji sam platio 100 evra sa 2g garancije, mobitel nikakvih grešaka nije imao što se tiče izrade, hardvera, softvera... tako da ne stoji priča da ako je nešto jeftino da treba tolerisati mane. a činjenica je da xiaomi sve manje obraća pažnju šta šalje u prodaju.
To je do kalibracije boja, image retention je privremen...A vidim Samsung nema burn in(trajan), a koriste ekrane 5x skuplje od Xiaomi-ja.
Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10
Mislim da problem nije strašan, vrlo lako se reši podešavanjima, a image burn na Smsng amoledima mislim da ne može da nestane kad se jednom pojavi...to je bio jedan od mojih argumenata da ne uzme samsung... kad ono medjutim
Mislis? Da imam RN5, video bi kako bi se i na RN5 crvenio signal mobilne mreze. Kod mene signal ne postoji [emoji23]Ispada da ovaj rn5 ima opako dobar signal mobilne mreze gledajuci vase SS... zeleni se kao trava![]()
Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari