- Učlanjen(a)
- 01.04.2014
- Poena
- 315
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 2600
- Matična ploča
- ASRock B450 Pro4
- RAM
- Patriot Viper Steel 2X8GB 3200MHZ
- GPU
- AMD Sapphire Nitro+ RX 580 4GB
- PSU
- Seasonic CORE GC-650
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Aha.. evo probaj sad na AEX ovo za ss da vidiš šta ti pričam. Stock MIUI je to radio kao od šale. Ne znam šta su zeznuli ali je gotovo beskorisno ovako, a inače je mnogo dobra funkcija. Još je MIUI imao i opciju scroll-ovanja za ss. To na AEX nema, za RR mislim da ima.
Ne koristim tu funkciju, navikao sam na hardverske dugmice ili softversku precicu [emoji1]
Jeste, ima problem, odskroluje pa slika. Na RR imas opciju kad slikas da ti izbaci odmah da editujes/kropujes sliku. A HDR ne radi.
Inace poslednji RR nema nikakav drain. Full wipe, flesujes firmware, RR, Open Gapps + SuperSU/Magisk/Lineage Root Addon i vozi
Bolje kesira ako je nekome bitno, da je brzi od stock MIUI nije, fluidnost je tu ista, lag free je i ozbiljnije izgleda. Neke app MIUI brze pokrece, recimo Tapatalk otvara odmah. Interesantno je, da je MIUI dok sam ga koristio, gasio otprilike svaku 14,15-tu app (pretezno google-ove app). A i ima odvratnu bounce animaciju kad odskrolujete do kraja, zna da secne ako ne sacekate animaciju i odskrolujete u suprotnom smeru
Koga mrzi da se zeza, neka ostane na MIUI
Poslednja izmena: