- Učlanjen(a)
- 21.03.2017
- Poena
- 19
Ma wipe sam pomenuo zbog clean/dirty flash.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pa dobra je stvar, što?Sto su se ovi Indusi nalozili na f2fs [emoji23]
Al si mu objasnio...Preko MiFlash jesi probao?
Zbog cega, sa cim nisi zadovoljan?Ljudi mogu li nekako da uradim downgrade sa 8.2.5.0 na 8.1.5.0?
Ne vidim neke benefite. Izasao novi LineageOS, uskoro official.Pa dobra je stvar, što?
Zasto tako mislis?RR мора још качамака да поједе.
Te linkove sam kačio pre par dana. Postoji search i polako. Ja sam mu dao smernicu. Ako ću da pišem tutorijal svaki put a već piše u temi i ima link ... Ukuca Mi Flash i nađe šta smo pisali.Al si mu objasnio...
Imas tutorial na http://en.miui.com/thread-515904-1-1.html
Pa prostudiraj to,ali tek kad budes 100% siguran,pocni proces.
Ja sam to sve radio na RN3 Pro,ali sam vec zaboravio kako i sta.
Juče sam flešnuo Lineage a i konvertovao na f2fs.Ne vidim neke benefite. Izasao novi LineageOS, uskoro official.
Zasto tako mislis?![]()
Vidi Milose,ako to smatras kao podrazumevano tu search opciju,sto je naravno tacno sa tvoje strane,onda se nemoj javljati.Te linkove sam kačio pre par dana. Postoji search i polako. Ja sam mu dao smernicu. Ako ću da pišem tutorijal svaki put a već piše u temi i ima link ... Ukuca Mi Flash i nađe šta smo pisali.
Vec sam pisao, kamera tj frejmovi kad snimam, na 8.1.5.0 mi je bilo 30fps kad snimam u zatvorenim prostorijama a sad je 17fpsZbog cega, sa cim nisi zadovoljan?
Okej, kapiram šta hoćeš da kažeš ali ja nisam u tom fazonu. Ako treba da se pomaže, uvek sam tu. Prelistaj nazad stranice i videćeš. Ovde sam pitao "Jesi li probao preko Mi Flash" jer nisam siguran da li je uopšte nešto radio pa nije uspeo downgrade ili uopšte nema predstavu kako bi to mogao da uradi. On da se javio i rekao "Jesam li neće/Ne, ne znam kako", svakako da bi sledeći moj post bio objašnjenje uz linkove. Eto, nadam se da si me razumeo.Vidi Milose,ako to smatras kao podrazumevano tu search opciju,sto je naravno tacno sa tvoje strane,onda se nemoj javljati.
Ovako je to meni izgledalo...
Covek pita za pomoc oko downgrade_a...Kao da je pitao kako se puni fon,a ti onda napises,probaj punjacem..
A onda onaj iza tebe napise,probaj i usb kablicem.Mislim na kolegu koji je odgovorio odmah iza tebe.
Ja sam to u svojim mladjim danima zvao Coksare,a ti izguglaj za taj izraz...
Ali ajde,da ne budem i ja kao i ti....dodje mu nesto kao stipsa.
Kako se ponasa? Je l' brzi/fluidniji od AEX ili RR?
Čak sva 3 imaju istu zadaršku prilikom izlaska iz aplikacije na home dugme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari