- Učlanjen(a)
- 21.03.2017
- Poena
- 19
Da da, sad je sve OK. Zezala me aplikacija za sms. Hvala obojici!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Meni se to nije dogadjalo,mozda ce Kid to bolje da ti objasni...
Послато са Redmi Note 4x
Ako nisi koristio ni sekunde MIUI kako onda možeš da iznosiš takve tvrdnje?Bolje kešira na drugim romovima.
Ja nisam ni minut koristio miui, odmah je pao unlock, twrp I rr rom.
Još je uvek je unnoficial pa koristi miui kernel ali nadam se da će se i to ubrzo promeniti sada kada je source izbačen.
Pogledajte prilog 229604
Ako je tebi MIUI na dva različita uređaja ista stvar onda nemamo šta da pričamo. Da li TouchWiz radi isto na S6 i S7?Naravno da sam koristio i to na hardverski jačem mi5s i ne vidim sem možda kamere nijedan benefit miui romova u odnosu na los/aosp.
@Zile995 rn4 global 4/64 verzija.
Juče uzeo da malo zamenim mi5s.
@Žile ja ti preporučujem AEX. Mislim da ima manje bagova od RR, mada se radi o nekom zaista krajnje krajnje oerfirernim stvarima koje verovatno ni sam ne bi primetio. Sad kad je pušten source, tek će biti dobri romovi. Kroz jedno 2 verzije otprilike. Problem sa LOS je što nije dobio update skoro mesec dana ako se ne varam ali se smatra najstabilnijim trenutno. Ali nema neke mogućnosti za modifikaciju kao npr RR ili AEX.
Pa što se tiče displeja nisam ti baš kompetentan jer sam godinu i nešto pre ovoga koristio RN3 MTK, tako da sam se "odvikao" od ovih baš dobrih. Rekao bih da je vidljivost na suncu bolja nego na RN3 i meni sasvim zadovoljajuća. Što se tiče boja, kontrasta, oštrine , itd, nisam baš kompetentan. Mogu da ti kažem da ja imam isto nekoliko zaglavljenih piksela ako ti to znači. Ono masiranje i aplikacije pomažu ali suviše to oduzima vremena a nema nikakve razlike. Da je očajan potez Xiaomi-a, jeste, bez pogovora. Zaglavljeni pikseli ili ne daj Bože mrtvi... Užasan marketing za kompaniju. Što se tiče zvuka mislim da nije preterano glasan i da dolazi do disperzije (ako se tako kaže) na max jačini. Ništa strašno ali ono.. primeti se. Zvučnik za razgovor je već druga priča. Mnogo mi se sviđa jačina, čistoća... Mislim da je baš kvalitetan za razliku od glavnog koji je po meni neki prosek.Probacu RR i AEX. Samo me interesuje, da li je los kvalitet ekrana (mislim na drajvere i kalibraciju), kvalitet drajvera za mikrofon, kvalitet zvucnika i audio output-a... Da li si primetio neku razliku?
I koliko si cekao za otkljucavanje bootloader-a?
Pa ne može nikako bolje raditi na s625 u odnosu na s821, niti će da bolje zategnu miui na mid range uređaju, ne znam šta pokušavaš da mi dokažeš?
Radi miui dobro, ali su mi los/aosp jednostavno bolji a i bolje izgledaju vizuelno.
Da li stvarno stojis iza ove tvrdnje,ako da,daj da cujem koji noviji a krsteni model sije g2..?G2 šije uzduž i popreko novije i jače modele
Pa što se tiče displeja nisam ti baš kompetentan jer sam godinu...
Aha, pardon. Rekao bih da su boje življe na ovom nego na stock. Automatsko osvetljenje po meni radi nešto bolje na stock romu.Ma mislio sam na LOS based ROM vs MIUI Global [emoji23]
Ovaj Tianma cist ko suza, nigde mrtvih/zaglavljenih piksela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari