- Učlanjen(a)
- 21.03.2017
- Poena
- 19
Nema na čemu, uživaj. 
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nije los, ali je SD boljimozda ce popraviti nekim apdejtom,nista se ne zna..ne znam dal si imao prilike da koristis malo ovaj RN4 sa MTK,uopste nije los...e sad ***,na svakom telefonu ima nesto da fali..meni ovo oko interneta dok razgovaram nedostaje i nista vise..mozda da drzi jos malo bateriju ali ni to nije toliko haoticno..nadam se buducim apdejtovima oko popravke...
Мтк верзија бржа дефинитивно.
Nije los, ali je SD boljiKoristio sam i bas me je razocarao kako guta bateriju kada se koristi, a pogotovo nocu dok "spava".
Jedino sto je kod MTK bolje su ledja, sve ostalo je na strani SD verzije.Sent from my Redmi Note 4X
Imate nekoliko speedtestova na youtubu i u nijednom nije pobedio mtk jer jednostavno ima losu optimizaciju i jos losiji ram managment. Kod procesora najbitnija je arhitektura a tu je Snap superioran...
Probao sam kamera mod ali nije promenio fps dok snimam video i dalje je jako los u zatvorenim prostorijama 17fps, trebalo bi 30 da bude konstantnokod burazera na s5 konstantno 30 cepa u svim uslovima..
Свеједно, нексус није могао да држи овако батерију ни са кспозед са гринифај и којекаквим гавернерима и твиковима....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari