Uzeo sam ga zadnje nedelje februara 2017-te godine, a zadnjih 2 meseca sam primetio da je baterija dosta slabija. Promenio sam nekoliko rom-ova i ista situacija.Tako ja i kod mene na miui 10, jedva 2 dana sastavim. Kad je bio nov tek mogao sam i do 4,. Na los 15.1 je bila nešto bolja, 3 dana otprilike. Jedva 5-6h sot. Mada ja nikad nisam uspeo da prebacim 10h ako se dobro sećam
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Imas link za te baterije?Ako je problem baterija, na Ali-expressu nova originalna baterija 1000din kosta sa sve alatom za namestanje.1000din i jedan toturijal i nov telefon
Evo covek je naveo bas tu koju bih ja uzeo. Samo obrati paznju kad uzimas da li je baterija za snapdragon ili MTK.Imas link za te baterije?
Pogledaj feedback-ove.Zapakovana je u beloj xiaomi kutiji plus na njoj je mi logo plus je iz MI radnje sa Alliexpressa.Tako da sam 99 % siguran da je originalJel to sigurno original?
Malo mi cudno da je tako povoljno.
Pa to ti kazem. I da na kraju krajeva nije original, sigurno je bolje od te koja stoji u telefonu tipa 2 godine
Ne mora da znači, tj često nije. Ja sam za Nexus 4 kupio kinezaru (a platio je 16$) koja je bila gora od orignalne baterije koja je u tom momentu imala 3.5 godine.
Original je malo držala kad se napuni ali se barem telefon nije gasio kad tvrdi da ima 30% baterije niti je kad se puni skakala sa 60 na 80% u razmaku od 5 sekundi. "nova" je bila horror. Mesec dana nakon zamene sam morao da kupim novi telefon.
Zato sam posle toga rekao "ne dajem nikad više preko 200 evra za telefon"... taj od 200 evra nek sastavi godinu dana da je baterija super on je svoje odradio... kad baterija degradira baciću ga u kantu i kupiću drugi telefon.
Maltene ni za jedan model ne može da se kupi prava original baterija nakon što prođe 2 godine...
Moj RN4X je pre par nedelja napunio 2 godine i baterija mu je i dalje odlična. Ali pazio sam je viš nego prošle telefone![]()
Uložio sam u kvalitetniji punjač (Anker), za tih 2 godine 95% vremena sam punio bateriju do 90%, jako retko sam ostavljao telefon da se puni preko noći.
I naravno da nisam koristio telefon dok se puni, dok visi na kablu (što uz bateriju nj*ka i USB konektor).
imas bukvalno isti problem sa baterijom na nexus 4 koji sam i ja imao. problem je zapravo u tome sto su kablic iz baterije i ti kontakti jako osetljivi pa nije prijavljivao napon i temperaturu kako treba (bar kod mene). na kraju sam se iznervirao i probao nekako da namestim ali sam samo uspeo da pokidam taj kablic iz baterije. dao ortaku koji se bavi elektronikom da proba da namesti ako moze i evo sad radi bez problema sa tom baterijom. btw. uzeo sam polarcell sa ebay-a, najskuplja moguca i opet je bila tako "svilena"recimo na kevinom starom xperia e4 nova baterija sa alija radi savrseno, jedino sto je odlepljivanje malo potrajalo
on topic: meni nakon godinu i po dana accubattery prijavljuje 3600-3700mah kapaciteta tako da je def. necu menjati. verujem da je sa alija original, ali sve dok mi telefon bez problema izdrzi dan i vise ne vidim zasto bih je menjao. valjda ce biti da se kupe ove baterije i za godinu dana ako bude trebalo.
btw. kamera bulkinova xcam base mod (pretposlednja)sve default osim exposure comensation +0.4 i back camera saturation: 0.9 i 1.5 i noise reduction sve off. ako vam neke slike vuku mnogo na zuto/braon samo promenite auto white balance za vreme slikanja na bilo koji osim auto. ja prezadovoljan
kad slikaš pored blica. na to sam mislioGdje se nalazi to podesavanje za white balance nigdje ne mogu naci,vjerovatno sam corav![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari