Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

ne znam za dirac, ne koristim. to za zvuk je tačno, nekad ne propusti zvuk ali vibracija uvek radi. a za led notifikacije koristim light manager.

Ako MIUI 10 oreo port radi dobro, ne menjaj ga.

Ovaj port je odlican..vec 10 dana sigurno ga teram

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Ne znam samo zbog čega se podiže 10-15min posle flešovanja. Ovo se sigurno može srediti kao i WiFi display.

Nisam imao toliki start mozda 5 minuta..postoji valjda fix za widi..ja ne koristim...baterija super sa stok kernelom..sa underground kida rom
Bolji je nego Oxygen port

Poslednja izmena:
Imas par starana nazad linkove miuipro oreo special edition

Verovatno znate. Redmi tim će prestati da pruža developer update za MTK verziju.

da0d9255bc1e7690d3d8dbff00050c92.jpg

Radi [emoji4]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kada se ugasi night light, resetuje RGB vrednosti i polako se vraća image retention. Na LOS LiveDisplay radi kako treba i ne postoji image retention.

E sad nisam siguran da neka dodatna app može da radi isto kao LiveDisplay.

Ima, ova aplikacija https://play.google.com/store/apps/details?id=com.corphish.nightlight.generic rešava problem.

Baš lepo radi ovaj port. Čini mi se da je malo fluidniji od LOS15.1. Jedina zamerka je što je selinix permissive.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Radice i dalje apk za mido, bar jos neko vreme
*mjau**mjau**mjau* dve godine i dva meseca, vreme je da se menja polako telefon, samo ne znam kako ce gcam da radi sa onim senzorom u rn7

Da da, radiće i dalje. Skoro dve godine, mido radi bolje no kad sam ga pazario [emoji7]

Ne znam stvarno sta bi covjek toliko drasticno i dobio kupovinom novog telefona,mozda bolji displej i zivlji procesor.Ali da li vrijedi za to dodavati 300 400km...

I ja gledam tako, ništa bolje srazmerno razlici u ceni ne dobijam da sad prelazim sa RN4 na RN7, na primer. Ajd ako se pojavi RN7 Pro sa global rom-om po nekoj finoj ceni, možda se i odlučim.

Bio sam do Mi Store-a i stavio gcam na RN7 i odradio poređenje sa RN4 (samsung senzor). Na temi za RN7 sam stavio par slika, pa ako nekog interesuje: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5787818

Inače, evo po prvi put krenuše da mi kasne whatsapp notifikacije. Ima li nekog "bezbolnog" rešenja? los15.1, battery optimization je off.

Ako ne, šta biste sad preporučili od ne-miui custom rom-ova? Ima li neki pie da radi skoro pristojno kao los15.1? Samo bih zbog mi band-a da bt + wifi ostane kako treba.

kVu koristi AEX Pie, ne kasne mu notifikacije. Aryan izbacio novi build LOS 16, valjalo bi probati (dobar changelog). MiracleDroid je aktivan ROM, rade na njemu svakodnevno (Oreo). Meni danas i Vib i WA radili korektno. Uzgred, probao zadnji build Englezos kernela i zaista fino radi (odlična baterija i malčice fluidniji na conservative u odnosu na interactive).

Koju ver GCam si koristio? Trenutno mi je Bulkin 5.2 zadnja verzija - tamne slike daje. Inače je odlična. Samo da ima gamma podešavanja bila bi full.

Ove zadnje v6 što izbacio imaju milion podešavanja. Ko će sve to...

edit: Vezano za off LOS 16 - https://t.me/losmido/302

Poslednja izmena:
Hvala ti, pročešljaću na telegramu/xda pa ću staviti nešto od toga.

gcam na RN4 je CameraRN4X_08, njome sam slikao ono gore, al imam i Bulkinovu 6.1 od nedavno, al samo za night sight je koristim.

ne kasne mi notifikacije mada se ja nešto spec i ne dopisujem tako da može biti i da neki put ne primetim:)

što se tiče kamere, poslednji bulkin v6. pixel 3xl, pixel2018 zsl hdr+, back kamera saturacija 0.9, 1.8. awb isključen al lepo izgledaju na prednjoj kameri ti topliji tonovi tako da vaš izbor, exposure compensation +0.4. to je to otprilike. sve što se tiče noise reduction mi je pogašeno

Isteklo vreme za edit. Radi li ti adaway? Ne uspeva da skine definicije. I Chrome je pucao, kao i search u settings - u

Valjda ce da ispravi u sledećoj verziji.

što se tiče kamere, poslednji bulkin v6. pixel 3xl, pixel2018 zsl hdr+, back kamera saturacija 0.9, 1.8. awb isključen al lepo izgledaju na prednjoj kameri ti topliji tonovi tako da vaš izbor, exposure compensation +0.4. to je to otprilike. sve što se tiče noise reduction mi je pogašeno

Dobro je, ali prednja je jako loša, a bila je na nekim drugim buildovima gcam vrhunska.

edit: Vratio se na CameraRN4X_08. Zadnje slične, prednja neuporedivo bolja.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno