Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Dobro je za performanse. Boost-uje po određenim Qualcomm pravilima.

2GHz je mnogo jer ne radi isto na AOSP romovima.

meni puca i ne radi rotacija. doduše slike su regularno u landscape-u

Zadnji Havoc oficial..prilicno stabilan i dobar rom

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja probao PE caf pie rom..prilicno brz rom..malo losiji po pitanju bateriije..i da nisam imao zvuk na reprodukciji video formata

Ja probao PE caf pie rom..prilicno brz rom..malo losiji po pitanju bateriije..i da nisam imao zvuk na reprodukciji video formata

Bas taj rom planiram da ubacim, valjda su fixovali to za zvuk...A za bateriju neki dobar kernel bi trebao da resi problem

Kako se telefon odjavljuje sa mi naloga, u slučaju da hoću da ga prodam?

Odjaviš se sa mi accounta na telefonu, a zatim se uloguješ na mi web portal i tamo na svom nalogu obrišeš device sa kojim je nalog bio vezan.

Hvala. Vratio sam se na miui 10 posle mesec dana igranja sa los 15.1, i cini mi se da je baterija dosta slabija, ima li neki fix ili savet sta da gledam? Lks je trajao 3 dana, miui jedva 2 dana sastavim, 5-6h sot (inace mi se cini da je baterija oslabila u poslednjih par meseci)

Nema fixa, možda neka app zabada. LOS je zakon, kao i novi UG kernel [emoji4]

Hvala. Vratio sam se na miui 10 posle mesec dana igranja sa los 15.1, i cini mi se da je baterija dosta slabija, ima li neki fix ili savet sta da gledam? Lks je trajao 3 dana, miui jedva 2 dana sastavim, 5-6h sot (inace mi se cini da je baterija oslabila u poslednjih par meseci)

Ako ti je baterija jedan od glavnih faktora,vracaj los 15. Ja sam pre par dana presao sa miui na los i progledah.

Meni miui lepse radi,los je znao toliko da uspori da sam morao da resetujem fon. A pre toga sam imao xiaomi.eu i tu je baterija bila ok.

Lm, sta bi ste vi uzeli posle rn4x? Rn7 ili mi8 lite?

iskreno ni ja. dodatna stvar koja me jako odbija od kupovine je izostanak multicolor led-a na svim novijim telefonima. ne znam ni sta bih dobio sa novijim telefonom sem malo na brzini

Cvrsto se razmisljam da predjem na One plus 6icu ...samo treba da se pomirim da iskesiram *mjau**mjau**mjau*

Mozda je ovo ipak bilo za novu temu? Meni nista specijalno ne fali kod rn4x, samo mi se dopada novi 19:9 odnos ekrana i tanji tel. Zena ima rn5 i lepsi mi je a i bolje lezi u ruci. I ne bi mi skodila malo bolja kamera.

Meni ćera ima RN5. Super je, ali mi je nekako RN4 muževniji fon [emoji16].

Neće, ili teško da hoće :). Aryan kao krenuo u priču oko toga, obratio se Lineage Team-u, ali kako sam shvatio ne može da preuzme posao jer je i dalje Abhishek oficijelni dev. Bilo je i priče da je Abhi izjavio da Aryan nije dorastao zadatku :D.

Kako god, Aryan je otvorio novi thread na XDA vezano za svoj build LOS16: https://forum.xda-developers.com/re...other-development/pie-lineageos-16-0-t3915672

Bulkin043 pita korisnike šta dalje sa kamerom što se tiče modifikacija i želja: https://t.me/googlecamera_mod

Ako neko ima neku ideju nek mu napiše. Momak je baš nagazio maksimalno.

Poslednja izmena:
poslednja mu je super ovako na prvu. jedino nekad maši white balance (žutilo) ali se to može popraviti tako što odabereš bilo koji drugi sem auto. rotacija više ne radi nego što radi ali generalno deluje da je ispeglao skoro sve

Napiši mu, ti dobro poznaješ problematiku, biće mu verujem drago :)

Sta mislite, otisla baterija?

1482f98dacb4e39007a980112960dcfd.jpg
9ff804a6731c495eb140283daa348988.jpg
153c44ce4c8db0164b5bc80e4c6aa676.jpg
bacafe677021c48b3d8b3b5a13d34448.jpg

Sta mislite, otisla baterija?

1482f98dacb4e39007a980112960dcfd.jpg
9ff804a6731c495eb140283daa348988.jpg
153c44ce4c8db0164b5bc80e4c6aa676.jpg
bacafe677021c48b3d8b3b5a13d34448.jpg
Tako ja i kod mene na miui 10, jedva 2 dana sastavim. Kad je bio nov tek mogao sam i do 4,. Na los 15.1 je bila nešto bolja, 3 dana otprilike. Jedva 5-6h sot. Mada ja nikad nisam uspeo da prebacim 10h ako se dobro sećam

Napiši mu, ti dobro poznaješ problematiku, biće mu verujem drago :)

hahahaha nisam ja strucnjak za fotografiju:D samo volim da se igram i iscedim najvise iz svakog uredjaja. neverovatno mi je da nikako da se uradi kamera koja daje konstantno odlicne slike i ne puca. uvek je samo jedno od ta dva. super su i ove stabilne al kad vidis sa ovim pucalicama da moze bolje onda ti nekako bude zao :D neverending loop. poslao sam mu poruku, sto da ne

Nazad
Vrh Dno