Na kom si romu?Zeza me od sinoc, u opadajucem meniju pise current syncing item: google play services....Laguje mi dosta zbog toga, i vuce bateriju, nesto sam guglao i probao ali ne pomaze.
Biće do kraja godine.Da li je neko pratio sta se desava oko MIUI 10? Bilo je nekih najava da je planirana oficijelna verzija?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Treba da mu flash-uješ poslednju verziju firmware-a i poslednji twrp. Ja sam na RR 6.0 romu, 8.1 Android, bez ijednog bug-a, radi izuzetno fluidno a imam oko 150 aplikacija, kamera odlična i brza, baterija drži dosta dugo, doslovno bez zamerki.Ja imam rr rom v574, jedva uspeo da namestim drugu karticu da radi. Kad sam pokusavao drugu noviju verziju rr rom-a da ubacim, u twrp-u je bacao neku gresku. Guglanjem koliko se secam pronasao da je dosta ljudi imalo tih problema i da je resenje bilo povratak na miui, pa update na najnoviju verziju, pa onda sve ispocetka, twrp novi rom...i na kraju odustao. Stoji i dalje na preporucenoj verziji rr roma v5.7.4 i radon kernelom v3.5 od prosle god
Ima ponekad problema sa wifi i restartom telefona ali ga koristim i dalje tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari