Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Šta bi trebao da uradim da mi ne iskaču dosadne miui notifikacije?

Screenshot_2018-05-31-08-48-02-569_com.microsoft.launcher.jpeg

Ne mogu promeniti svojstva pristupne tačke za hotspot. Mogu ući i napraviti izmene, ali nema opcije da ih sačuvam.
efac6da7f9a93747634314e6d4ee3cd9.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

promeni temu na default, vidis da ti je plavo ok pobeglo gore

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
U pravu si, bilo je do teme.

2018 NOHON For Xiaomi BM46 Battery For Xiaomi Redmi Note 3 Mi Note3 Pro 4000mAh 4050mAh Mobile Phone Batteries Retail Package
http://s.aliexpress.com/IFvYbYNF?fromSns=Copy

Deluje kao dobra kupovina, ali ovih $7+ fee kvari utisak.
Da li je neko koristi?

Jel zna neko kako da vidim koji displej imam. Na nitrogen 8.1 romu sam i ne mogu nikako da nadjem u podesavanjima verziju displeja.

Instalirao sam gcam ali mi ne radi portret mod na prednjoj kameri. Zna li neko kako da to popravim?
5b127bbe2ef4522e5e577a1bd6261a0c.jpg
6bef9a75f316244d1ce09788ed04bd11.jpg

Ljudi, hoce li biti neki dev rom kao npr. ovaj Epic koji sad imam, da se flesuje i ubaci miui 10, za nas koji jos imamo note 3 i to mediatek?

Nije nemoguće, ali rano je reći, ni za snapdragon još nije izašao MIUI 10, a telefon je već star, pa je pitanje koliko ima entuzijasta koji će se baviti time.

Za snapdragon tj. pro verziju čini mi se da najbolje šljaka Resurrection Remix (Oreo 8.1) rom sa Agni kernelom, svaka preporuka.

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Preporuka za protective glass a da nije Nillkin?
Ne zbog cene, jer već imam Nillkin, kupljeno u Nillkin Official Store[emoji6], već iz razloga je nisam zadovoljan zaštitim, malo grebanje i ostaje krater na staklu, to prvo, a drugo.. Nillkin više nema u ponudi za RN3Pro. Mislim na zvaničnu prodavnicu. Postoje dva-3 čajnizera(preprodavca)@AE, uputio sam im pitanje da li je to original Nillkin-ćute.

So, any hint za staklo koje se ne masti?
Bullet proof tehnologija je čista prevara, svakako.

Bilo koji custom rom da probam da flesujem, telefon mi ide u bootloop. Trenutno sam na Nitrogen oreo romu od 19.04.. Ima li ko ideju sta da radim?
p.s. bootloader oficijelno otkljucan

Zeza me od sinoc, u opadajucem meniju pise current syncing item: google play services....Laguje mi dosta zbog toga, i vuce bateriju, nesto sam guglao i probao ali ne pomaze.

Epic rom 7.9.21, da nije pokupio neki virus, konstantno je budan i potrosi bateriju za 10 sati bez koriscenja. Da li bi pomoglo da ga opet flesujem?

Sredio se sam. Izaslo obavestenje za back up google acount, ulogovao se i sad sve radi.

Koja je najstabilnija kamera app za kenzo? Na nitrogen oreo romu sam,i ova stock zna cesto da mi zamrzne. Nije mi toliko bitan kvalitet slika, jer za fotkanje koristim aparat, ali mi je jako bitno stabilnost i brzina. Isto tako su mi pravile problem i neke druge app kamere koje sam ubacivao

Meni je na Nitrogenu svaka bagovala. Sad sam na Resurrection Remix-u, i poslednja Google cam za kenzo radi savršeno.

Na verziji od 1. jula, sad ću da update-ujem na verziju 16.07.

Radi li portret mod na prednjoj kameri?

Sent from my Redmi Note 3 Pro SE using Tapatalk

Da li je neko pratio sta se desava oko MIUI 10? Bilo je nekih najava da je planirana oficijelna verzija?

Flesovao sam MIUI 9 global beta preko twrp-a, otkljucan bootloader, rootovan telefon. Sve proslo ok. Pojavio mi se update MIUI-ja, odradio i to i izgubio twrp a vjerovatno I root. Pitanje, da li mi se zakljucao i bootloader?

Ja sam odavno odustao od MIUI-a. Android 6.0 je sad već prilično mator, a MIUI ne nudi ni 5% custom-izacije kao što nude drugi rom-ovi. Jedino na strani MIUI-a je možda trajanje baterije, ali i tu su nijanse u pitanju.

Reko ajde da mu dam jos jednu sansu...koji god custom da instaliram ima neki bug, ili nakon odredjenog vremena pocne da koci...imam backup nitrogena,ali me na njemu nervira kamera, laguje zestoko. A i najavljen je miui 10 za kraj jula ili polovinu avgusta, pa da vidimo i to

Ja imam rr rom v574, jedva uspeo da namestim drugu karticu da radi. Kad sam pokusavao drugu noviju verziju rr rom-a da ubacim, u twrp-u je bacao neku gresku. Guglanjem koliko se secam pronasao da je dosta ljudi imalo tih problema i da je resenje bilo povratak na miui, pa update na najnoviju verziju, pa onda sve ispocetka, twrp novi rom...i na kraju odustao. Stoji i dalje na preporucenoj verziji rr roma v5.7.4 i radon kernelom v3.5 od prosle god
Ima ponekad problema sa wifi i restartom telefona ali ga koristim i dalje tako.

Ja imam rr rom v574, jedva uspeo da namestim drugu karticu da radi. Kad sam pokusavao drugu noviju verziju rr rom-a da ubacim, u twrp-u je bacao neku gresku. Guglanjem koliko se secam pronasao da je dosta ljudi imalo tih problema i da je resenje bilo povratak na miui, pa update na najnoviju verziju, pa onda sve ispocetka, twrp novi rom...i na kraju odustao. Stoji i dalje na preporucenoj verziji rr roma v5.7.4 i radon kernelom v3.5 od prosle god
Ima ponekad problema sa wifi i restartom telefona ali ga koristim i dalje tako.
Treba da mu flash-uješ poslednju verziju firmware-a i poslednji twrp. Ja sam na RR 6.0 romu, 8.1 Android, bez ijednog bug-a, radi izuzetno fluidno a imam oko 150 aplikacija, kamera odlična i brza, baterija drži dosta dugo, doslovno bez zamerki.

Sve fajlove za instalaciju rr 6.1 roma sam pronasao, samo ne mogu zip fajl za firmware.
Jel mozes link da okacis za njega?

Nazad
Vrh Dno