Probah jos jednom da dam sansu custom romovima i instalirah po svima najbolji i najstabilniji rom LineageOS 14.1 na bazi nougat-a. Sve je proslo bez greske i rom je radio bez bagovanja,kamera stabilna, fp senzor radio....ali sve to mi je bilo za nijansu sporije od MIUI global stable beta poslednjeg. Vratio sam taj backup i sto se mene tice nema vise. Eventualno kad dodje update na MIUI 10 i to je to. Mada i on ce biti baziran na androidu MM. Telefon radi brzo,stabilno. Ima prilicno opcija za kastomizaciju,meni dovoljno.
E da,sto se tice bacupa, vjerovatno je bilo rijeci o tome ,ali da ponovim, nije zgoreg. Kada pravite backup obavezno iskljucite sve opcije screen lock-a, inace kada isti vratite necete moci otkljucati telefon sa opcijom koja je bila ostala za lock. Mada ima i za to rijesenje. Podigne se telefon u recovery mod (TWRP ili neki drugi custom) i obrise fajl koji cuva tu sifru za lock ekrana a koji se nalazi u data/system a zove se lockscreen ili tako nesto
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
E da,sto se tice bacupa, vjerovatno je bilo rijeci o tome ,ali da ponovim, nije zgoreg. Kada pravite backup obavezno iskljucite sve opcije screen lock-a, inace kada isti vratite necete moci otkljucati telefon sa opcijom koja je bila ostala za lock. Mada ima i za to rijesenje. Podigne se telefon u recovery mod (TWRP ili neki drugi custom) i obrise fajl koji cuva tu sifru za lock ekrana a koji se nalazi u data/system a zove se lockscreen ili tako nesto
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk