I ja imam isto pitanje [emoji848]Gde naručiti original bateriju? Ova drži 3 sada SOT-a posle skoro dve godine...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Meni je tako gubio mrezu sa prosli apdejtom.. I uradjen daungrejd i sve normalno radilo! To oni nesto zeznu novim apdejtom.. Kodvmene sad radi ok!Kakva zmajcina, lagano radi PUBG na medium grafikuCekam RN 5 da ga zamenim. Jedino sto je poceo mrezu da gubi non stop, na ostalo nemam zamerke
Stock preko mi flash tool-a.Kako si mu flash-ovao stock global, iz recovery-ja?
Ja kupio novu bateriju za moj RN3, videćemo hoće li biti šta bolje...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kod mene je taj string na 1 po default-u u build.prop, nikada ga ne menjam.Moras da editujes build.prop (system/build.prop) fajl i ubacis liniju: persist.camera.HAL3.enabled=1 i restartujes telefon. Ako imas i dalje pitanja vezana za kako to uraditi, najbolje je da koristis google...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Po defaultu mi je bila jedinica. Iz nekog razloga svaka verzija gcam mi crash-uje. U pitanju je 3gb ram verzija telefona i NitrogenOS 8.1 rom.Moras da editujes build.prop (system/build.prop) fajl i ubacis liniju: persist.camera.HAL3.enabled=1 i restartujes telefon. Ako imas i dalje pitanja vezana za kako to uraditi, najbolje je da koristis google...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari