Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Flesovao sam nitrogen 8.1.0 rom i kada se restartuje telefon trazi mi password, ja ukucam bilo sta i izbacuje sledecu poruku "Decryption unsuccessful" i ispod pise The password you entered is correct, but unfortunately your data is corrupt. JEl zna neko sta da radim i zasto trazi password?

Trebao si format data da uradis zbog enkripcije

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nece nikako, sad sam ubacio fajlove na sd karticu, formatirao sve i opet nece

edit: napravih ga nekako posle 4 sata :)

Poslednja izmena:
Da li je obavezan format internal sorage kada se radi clean flash?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Imam nitrogen 7.1 rom i ne mogu nikako da iskljucim google stranicu koja mi je levo od home screena. Jel zna neko kako da iskljucim to?

Ne znam, ja obično skinem neki drugi launcher sa play store-a

Da li je iko imao problem na nitrogen 8.1 ppsle instalacije da se ne moze podesiti fingeeprint jer aplolacija setings puca? I to samo na tom mjestu

Koliko se sećam, pre zamene ROM-a treba ukloniti otiske i isključiti otključavanje preko otiska. Ako to nisi uradio pre, sada treba da rootuješ telefon i obrišeš neke fajlove.

Na nekim ROMovima se to rešava tako što se prvo podesi PIN, Pattern... pa onda pređe na FP.

Da li je iko imao problem na nitrogen 8.1 ppsle instalacije da se ne moze podesiti fingeeprint jer aplolacija setings puca? I to samo na tom mjestu

Da li si instalirao Google apps 8.0 ili 8.1?

Cini mi se da sam 8.1 instalirao, pratio sam uputstva i link sa xda. A uklonio sam prije instalacije sve zastite. Pokusavao sam vise puta da instaliram rom, prvi put mi je odma izbacio tu gresku a sledeci put sam prilikom setovanja nakon instalacije preskocio taj korak, ostavio sam bez zastite. I rom se normalno podigao. Kasnije kada sam usao u podesavanja pukla je aplikacija

Imam problem, telefon mi konstantno izbacuje da je puna memorija a memorije ima. Poludim kad vidim obavestenje "Storage space running out". Na internoj memoriji nemam ni par gigabajta a on mi pokazuje da je sve zauzeto. Da li ima neko resenje protiv ovog baga a da nije reset telefona?

To je neki problem sa Play Store-om. Treba uninstalirati apdejtove, tako nešto. Potraži na Google-u. Nema veze sa telefonom, inače. Ja sam moj prosledio dalje, šljaka kao leptir :).

Huawei Mate 10 Pro

Jel probao neko neki Oreo?
Ne fali mi nista na sedmici, nego cisto pitam iz dosade, imam vremena da cackam fon pa eto. Cak ne znam ni sta O novo donosi :D

Ja sam vec neko vreme na NitrogenOS Oreo 8.1, savršen je, nemam nikakvih zamerki

Stiže lepa vest iz Miui-ja, 40 telefona uključujući i Redmi Note 3 dobiće oficijalne Miui 9 i Nugat nadogradnje.
28dfd9652fbfd993f75da63a6c0edf00.jpg
cccb7d983c601866e637646d7bde381f.jpg

Ustvari evo https://www.androidauthority.com/xiaomi-miui-9-update-830945/

Poslednja izmena:
Miui9 će da dobije ( već ga ima na developer romu) a nougat teško.
Овде је реч о обичној верзији за све кориснике. Зашто мислиш тешко? Не видим смисао објаве а да то не ураде

Pa piše i na tarabi, dok Xiaomi zvanično ne kaže od toga ništa, a zvanično su rekli da će izbaciti miui 9, nisu pominjali nougat. Pogrešno preneta vest.

Живи били па видели

Jel neko od vas bio na PixelExperiance 8.1 Oreo romovima? Danas sam ga flešnuo i za sada je sve glatko, nema bagova i usporavanja. Koju mi G kameru preporučujete? Trenutno sam stavio Arnova 8G2 V1.6...

Jel neko od vas bio na PixelExperiance 8.1 Oreo romovima? Danas sam ga flešnuo i za sada je sve glatko, nema bagova i usporavanja. Koju mi G kameru preporučujete? Trenutno sam stavio Arnova 8G2 V1.6...
Kako ti se čini trajanje baterije? Čitam na xda da se uglavnom žale na sot sa oreo romovima. Ja sam trenutno na SudaMod (7.1), Izguram 7 sati sot bez problema

Poslednja izmena:
Tek sam ga danas popodne oko 4 flešnuo pa je još rano da ti kažem, probaću ga jedno 3-4 dana pa ću napisati. Za sada imam 4 sata SOT-a, ali javiću se ovih dana

Vec neko vrijeme sam na oreo nitrogen romu 8.1. Ostao mi je problem da ne mogu podesiti screen lock ni pattern ni fingerprint. Puca aplikacija setings kada to pokusam namjestiti. Ali pomirio sam se sa tim jer sve drugo radi veoma dobro. Primijetio sam da kod poziva kada zavrsim razgovor telefon ostane zakljucan, tj.ekran se ne ukljuci kada odmaknem tel od lica. Da li je to normalno? Da bi kliknuo da prekinem vezu moram otkljucati tel

Pozdrav ljudi.
Imam problem sa zamenom ekrana na Redmi Note 3 MTK.
To je najmalerozniji RM3 u istoriji verovatno. Ovo mu je vec cetvrti displej za manje od 2 godine.
Uvek sam ih sam menjao i nije bilo nikakvih problema.
Medjutim sad mi stigne jedan pred Novu godinu, zamenim ga i kad ukljucim telefona na ekranu sve belo.
Udjem u multitasking, sve kartice razvucene od dna do vrha ekrana kao trake.
Pogledma kontakte, ponovo sve povezem, medjutim isto.
Ja se zalim, lik mi refundira novac.
Porucim drugi, od drugog prodavca.
Danas dosao, zameni, opet isto.
Ne znam da li je problem do mene, telefona ili kvaliteta displeja :)

IMG_20180129_192500997.jpg IMG_20180129_192510143.jpg

Vrh Dno