Nisam primetio da se žale na brick na XDA temi, jedino je problem ako se odmah flešuje rom, storage bude samo oko 7gb.Samo sanse su 50:50 da prodje ili padne brikovanje.
Sent from my Redmi 4 prime
Kako sad to? Ja ništa od toga nisam flešovao. Išao sam direktno na rr + radon i nemam nikakvih problema. Pre toga sam imao tada poslednju verziju MIUI dev roma ako je to bitno.Pa ne može tako.
Prvo, bez radios ne radi wifi ni GSM.
Kako sad to? Ja ništa od toga nisam flešovao. Išao sam direktno na rr + radon i nemam nikakvih problema. Pre toga sam imao tada poslednju verziju MIUI dev roma ako je to bitno.
Tema je za oba modela, kažu da na oba prolazi ta metoda glat.Pricas o temi bas za RN3 pro SE ili tema u globalu o tom nacinu flesovanja custom recovery?
Sent from my Redmi 4 prime
Tema je za oba modela, kažu da na oba prolazi ta metoda glat.
Ako je šansa da se brikuje prisutna ja u to vreme nisam imao pojma [emoji23]
Sent from my Redmi Note 3
Izvini, typo.Možda je takva procedura za N, ali ja sam na MM.
Kad roknes telefon na mrtvo, to je brikovanjesta je brick?
Ako ima neki laksi nacin bez twrp za custom rom molim recite..
Settings > Configurations > Status bar > Superuser indicator > to treba da stoji iskljucenoProbao Xiaomi.eu i brže-bolje se vratio![]()
Na Xiaomi rom-u nisam mogao da pristupim micro sd kartici na slotu 2 (tj mogao sam ali prvo da je formatiram).
Nazad na 5.7.4 :d
Zaboravih kako da ugasim simbol # pored sata i baterije? To bješe u kernel auditoru ili u RR podešavanjima?
Audio FX da li ima koristi u praksi?
Znaci da ni ne pokusavam?[emoji1]Probao Xiaomi.eu i brže-bolje se vratio![]()
Na Xiaomi rom-u nisam mogao da pristupim micro sd kartici na slotu 2 (tj mogao sam ali prvo da je formatiram).
Nazad na 5.7.4 :d
Zaboravih kako da ugasim simbol # pored sata i baterije? To bješe u kernel auditoru ili u RR podešavanjima?
Audio FX da li ima koristi u praksi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari