Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Moja ne smrdi. Možda je to v2.0 :)
Kad bude 3.0 biće valjda dobra :)

Ne smrdi nešto jako, ali kad se pomiriše oseća se Kina :)

Sent from my Redmi Note 3

Kažu da je još gora, taj poklopac landara, a sve drugo je isto kao na ovoj :)

Kako da uklonim one "notifikacije" za tastaturu i messenger u notifikacijama? Idu mi na živce godinama.

^
Ovde nema niko da odgovori, pa moram ja :)

Za tastaturu idi u settings, pa additional settings, language and input pa Current Keyboard , dole na dnu idi na Choose keyboards i ugasi sve tasture sem one koju koristis.

A sto se tice Messengera, ne koristim ga, ali probacu da ti pomognem...

Isto settings, pa notifications & status bar, App notifications, nadji messenger i podesi samo Badges....

Ma ja hoću da uklonim ono što nikako ne može normalnim putem. Dakle kad kucam poruku u notifikacijama stoji da mogu da izaberem koju ću tastaturu da koristim, a imam instaliranu samo swiftkey. Kad god otvorim tastaturu to izbaci. A za mess stoji ono chat heads i to nikako ne može da se ukloni. Koliko se sećam neke priče za to je potreban rut, ali ne znam šta dalje.

Lepo sam ti napisao za tastaturu, a to za messenger samo dugo zadrzi dok se ne pojavi X i tako obrisi...Takodje za tastaturu ugasi druge jezike, stavi samo onaj koji koristis.

Sent from my Redmi 4 prime

Poslednja izmena:
Sigurno nije bolji nego na MIUI ako to pitaš :)
Ova kamera je pristojna za dnevne fotografije i tu se priča oko kamere manje više završava :)

Jedna zanimljiva silikonska-gumena maskica za RN3 pro...

Nazalost stigla je kada je fon vec otisao, ali vredi uzeti,dobra izrada... :D

Malo je deblja,ali zato stiti telefon lepo...

Prilozi

• 222.jpg
    222.jpg
    735.8 KB · Pregleda: 126
  • 1111.jpg
    1111.jpg
    743.7 KB · Pregleda: 128
Vidim da na mom telefonu često ispada mreža (na kratko doduše ali počesto)(rr 5.7.4 + r3.2.2(ako je bitno))
I dalje Xiaomi.eu romovi "kaskaju" iza rr? :d
P.s. i iscrtava stalno upaljen wifi a on je dobar dio vremena isključen ?
e65b5bcbb48980a3e7d8810fcd0beb51.jpg

Poslednja izmena:
Ne bih rekao da je to ispadanje sa mreže već promena jačine signala.

Našao sam danas stari HTC Desire X i poredio FPS u videu pri slabom osvetljenju i RN3 ima manji FPS.

To za wifi je poznat bug, a ove boje su ti 4g/3g i 2 g signal...

Da li je neko imao problem,da ne da iskopira slike sa memorije telefona na karticu a da pritom ima dovoljno prostora na kartici

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Dali i vama na najnoviji global developer rom ne radi otisak prsta?
Dali je bolji global ili china developer rom?
Koji je najbolji custom rom?

FP radi bolje nego ikad.

Dali i vama na najnoviji global developer rom ne radi otisak prsta?
Dali je bolji global ili china developer rom?
Koji je najbolji custom rom?

Radi FP najnormalnije, probaj da restartuješ telefon pa onda vidi je li sve ok. Global dev je za ne-kinesko područje pa je on za nas ovde bolji, ako ti treba gomila kineskih app ti onda probaj China dev. Za Custom romove koji je kakav imaš sve objašnjeno već, vrati se malo samo unazad...

cm13radios+cm13firmware+rr 5.7.4+r3.2+gapps pico, sve radilo 10tak dana normalno i sad krenuo iz čista mira da zakucava punjenje na 96%.

Razmišljam da se vratim generalno na MIUI (u pitanju je RedmiNote3Pro(kenzo), koja procedura da se vratim nazad sa RR-a?
twrp custom recovery,ali za root ne znam koja verzija SuperSu,jer su custom ROM-ovi dolazili prerutovani.Vidim da je stable 2.79 aktivna na xda.Šta sa istom aplikacijom na PS?

Pošto koristim root aplikacije, znači sve iz početka,official bl unlock,twrp flash,supersu, debloat MIUI-a.
Nisam koristio do sada miui.eu, ne pratim taj deo priče. Da li je moguće totalno poubijati Mi account i sve vezano za to, pošto koristim samo gmail?

Poslednja izmena:
Koristi samo rr 5.7.4 + radon kernel 3.0.1. + snapdragon camera. Meni perfektno radi.
Ako imaš rutovan uređaj i hoćeš da obrišeš stock aplikacije skini system app remover ili tako neki sličan.

Dali i kako mogu da instliram twrp bez da mi je otkljucan bootloader?

Moze.
Skini zadnji dev rom za svoj telefon,raspakuj ga i zameni stock recovery sa twrp pa ga ponovo zapakuj i flesuj preko miflash programa.
Ja sam tako uradio na kate verziji jer u to vreme moj model nije ni mogao da se oficijelno otkljuca.

Samo sanse su 50:50 da prodje ili padne brikovanje. ;)

Nazad
Vrh Dno