Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Jel si reklamirao ili si sam odradio sve kako treba

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

A valja li ta teracell, je li koliko debela

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja imam neku silikonsku IMAK, i dobro je legla i nije uopste debela, ali ponekad zna da me zezne kad slikam sa blicom, jedna strana slike bude nekako zamucena, kao refleksija od blica. Kad skinem masku slika bude ok.

Pa ta maskica verovatno ima dve odvojene rupe za otisak i za kameru. Na takvim maskicama postoji taj problem, dok na ovim sa jednom rupom nema taj problem.

Sent from my Redmi 4 prime

Ova moja ima cak 3 rupice, ima posebnu i za blic. Koju sa alija onda preporucujete

Vratio se na RR 5.7.4 i Radon 3.0.1. RR 5.8.0 se često restartuje, nema teme, fc kamere 8/10. Čekam da se ispegla kako treba.

Pa to je ta...zbog te rupice za blic, imas problem...Na nju sam i mislio ;) kupis ovu sto ima jednu rupu i sa njom nema greske sem sto pozuti posle mesec dana. :D

Hahaha, svašta, imam i ja ovu s tri rupe i ima odsjaj. Nisam ni skapirao dosad jer ne koristim blic na telefonu nikad, ali apsolutno nikad.

Zadnji dev 6.12.15 na R4 prime moze.Verujem da moze i na RN3 pro. Za GS neka proba neko...

Koliko ja znam na RR to nije moglo...

Na RN3pro v6.12.15, može. Ne bih se toga nikad ni setio da ovde nisam sada pročitao :)

Na RR 5.8.0 može da se fotka sa fp. I može da se aktivira kamera kad se drži prst na fp. Nisam našao opciju da isključim to, ume da bude jako iritantno.

Bio od jutros update na Global Developer 8.6.12.15, weekly. Videćemo na šta će da liči.

Sitne ispravke i par featurea, ništa posebno.

Upropastili su bateriju sa poslednjim global stable romom. Jedva sam dan normalnog korišćenja izvukao. Istini za volju prvi dan, videćemo kako će se dalje ponašati. Uz to pojavio mi se i neki čudan bag. Ne mogu da isključim slanje lokacije na viber-u. Ne postoji nikakva opcija u samoj aplikaciji, nema one sive strelice pored send. Viber mi nije imao dozvolu za korišćenje lokacije i svaka poruka koju šaljem je imala 20 sekundi kašnjenja uz obaveštenje da lokacija nije poslata. Na kraju sam morao da vratim dozvolu. Smor.

Meni se koči prednja kamera posle update-a

Dal je neko imao iskustva i može da podeli utiske o kvalitetu fotografija izmedju Sljamsunga Galaxy S4 i Redmi Note 3 Pro?

Dal je neko imao iskustva i može da podeli utiske o kvalitetu fotografija izmedju Sljamsunga Galaxy S4 i Redmi Note 3 Pro?
Ne moze se porediti ni sa s2, a ne sa s4. To je jedina mana telefona, mada za te pare ne treba ni da ocekujes i super kameru. Low light pusiona, preko dana i moze da prodje.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Izvinite sto upadam u temu al vidim da je dosta aktivna pa da vas pitam da li mozda neko ima rješenje za moj problem. Pokusavam instalirati miui rom na moj letv x600, ali mi nakon pocetnih podešavanja trazi da se prijavim na miui account. Ukucam uredno email i password (s kojima se uredno prijavim preko laptopa) a onda mi trazi "recovery phone number". Problem je sto nudi pozivni činiti mi se 0086 ili tako nesto i nemam mogućnost da to promjenim,niti mogu preskočiti taj korak i koristiti telefon bez miui accounta. Da li postoji neko rješenje?

Sent from my x600 using Tapatalk

Ne moze se porediti ni sa s2, a ne sa s4. To je jedina mana telefona, mada za te pare ne treba ni da ocekujes i super kameru. Low light pusiona, preko dana i moze da prodje.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pravio sam slike u stanu sa mojim S4 i Xiaomi Redmi note 3 Pro sa 2Gb rama, Snapdagonom... slike su bile identičnog kvaliteta, a telefon je fluidno otvarao sve, za razliku od S4 koji je kaskao, moguće sa se kod mene memorija napunila...
Zao mi je sto nisam probao i po danu i sto nisam slikao i decu u pokretu pa da onda vidim slike jer bi tada imao realnu predstavu. Na YouTube sam nasao poređenja fotografija sa iPhone 6 i za nijansu su bolje slike sa iPhone 6 koji je 4x skuplji, ali svako bira za svoje pare. Ja sam otkinuo kad sam video kako telefon od 130 evra dobro i kvalitetno izgleda a još više mi se svidelo kad sam video korisnički interfejs i podešavanja, preveslao je Sljamsungov Touch Šiz koncept.

Baterija dosta lošija posle update-a.

Iz nekog razloga mi u status baru stoji mts 4g a ja ga u settings-u zakucao na 2g.
Ne mogu da uhvatim screenshot kad spustim notification bar da to i pokažem.

Spusti notification bar pa vol - + power dugme...

TT

Spusti notification bar pa vol - + power dugme...

TT
Hvala

Evo
01e8cd4fa4ea1c08b0dd6c09f2fbea89.jpg

A u settings-u

b235553416d452fd9590fcdf0b7e8043.jpg

Stgla futrola za Kate model. Lepo izgleda, ali baš mnogo precizno napravljena...

IMG_9808_resize.JPG IMG_9812_resize.JPG IMG_9815_resize.JPG

Prilozi

• IMG_9816_resize.JPG
    IMG_9816_resize.JPG
    176.8 KB · Pregleda: 125
Da, ta je i meni stigla, eno je čami u fioci :)
Prvo što užasno smrdi a drugo što je neprecizno napravljena do zla boga.
Ja čekam nešto bolje da izađe, mada prošlo je dosta vremena otkad je telefon izbačen a od futrola ima dva modela . . .

Sent from my Redmi Note 3

Vrh Dno