Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

A googlecrap? :D

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Stavis RR ili CM bez Gapps i eto ti cist Android.
Samo ne znam cemu to...?! ;)

Sent from my Redmi 4 prime

lcd.deeensity 480 na koliko treba spustiti za najbolji rezultat ?

Meni je miui radio ok na 420, na cm koristim 400.

Sent from my Redmi Note 3

405

Hvala stavio 400 na RR

Neke app ne lepo sa nekim dpi... 405 je proveren ;)

Pozdrav svima,
novi sam na forumu i vidim da ovdje govorite o fleshovanju telefona,pa sam se u ovoj temi i obratio iako je problem vezan za xiaomi Mi 5S plus.
Naime vec danima pokusavam otkljucati bootloader -dodje do 50% i tu stane.Probao sam i fleshovati sa zakljucanim bootloaderom pomocu Diy Deep Flash kabla,ali i tu je problem (procitao sam vas post o fleshovanju).Windows je 7x64,a na telefonu instaliran MIUI Global stable 8.0.1.0 Ako neko ima volju i znanje da mi pomogne
Unapred zahvalan za svaku pomoc
Qualcomm port.jpgMiFlash problem.jpg

Skini Mi flash iz posta #1808 pa probaj sa njim.
Rekao bih da te Mi flash zeza, posto je telefon u dobrom modu...
Bitno je za Mi flash iz posta #1808 da imas win64.

Poslednja izmena:
Postoji i posebni Miflash za Win32 ako nekoga odbija ideja korišćenja 64bitnog wina ;)

TT

Skini Mi flash iz posta #1808 pa probaj sa njim.
Rekao bih da te Mi flash zeza, posto je telefon u dobrom modu...
Bitno je za Mi flash iz posta #1808 da imas win64.

Hvala na pomoci,ali ne mogu da skinem MiFlash iz navedenog posta(trazi registraciju i placanje),pa sam skinuo verziju za win x64 sa orginal sajta.Ponovo je problem,sada malo drugaciji,nisam napomenuo, kod mene su svi usb utori 3.0
Pozdrav
MiFlash win x64 problem.jpg

Poslednja izmena:
Potrebno je samo da se registrujes na sajtu u par koraka, dobijes email, verifikujes nalog i sve šljaka za medalju.

@spaxon

Probao si sa jednim twrp-om koji prolazi....ali probaj sa nekim drugim ;)
Ali nemoj posle da trazis kabal ;p

Hehe, tek sad vidim kroz listanje da si me pomenuo. Tu si ti zato i tvoj kabl, tako da sam bezbrizan u buducim flesovanjima [emoji14]

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Pozdrav
Imam RN3, Snapdragon, 2/16GB
MIUI 8 Global 6.12.15 Beta
Koji bi bio trenutno najjednostavniji nacin da rootujem uredjaj? Treba mi Titanium backup. Na pretghodnom telefonu sam rootovao sa Kingroot ali na ovom ova app ne radi.
Pretragom teme za root sam naisao na postove za MTK verziju, a ne i za SD.

Da li bih fleshovanjem Developer ROM-a dobio Root?

EDIT: da li bi ovo bio ROM za moj uredjaj http://en.miui.com/download-301.html Author: MIUI Official TeamVersion: 6.12.22 (MIUI8) Size: 1.1G

Poslednja izmena:
Odradih update@nightly [rr n],za sada primećujem da su sredili problem sa switch prednja/zadnja kamera.
Ne puca više.

Pozdrav
Imam RN3, Snapdragon, 2/16GB
MIUI 8 Global 6.12.15 Beta
Koji bi bio trenutno najjednostavniji nacin da rootujem uredjaj? Treba mi Titanium backup. Na pretghodnom telefonu sam rootovao sa Kingroot ali na ovom ova app ne radi.
Pretragom teme za root sam naisao na postove za MTK verziju, a ne i za SD.

Da li bih fleshovanjem Developer ROM-a dobio Root?

EDIT: da li bi ovo bio ROM za moj uredjaj http://en.miui.com/download-301.html Author: MIUI Official TeamVersion: 6.12.22 (MIUI8) Size: 1.1G
Prvo odradi unlock bootloadera pa flešuj TWRP i onda u njemu imaš opciju da rootuješ, tj flešuješ superuser. Tako sam ja uradio preko ZCX TWRP.

Da li bi mogao neko ko ima Redmi Note 3 Pro da okači slike po danu i noći?

Uzeo bih za roditelje pa se najviše brinem za to.
Ako nešto znači znam kakve slike pravi LeEco Le 2 i ona je OK.

Da li ovaj telefon ima LED notifikaciju i da li mogu da se podese boje po aplikaciji?

Zdravo, nabavih juče devojci ovaj telefon, došao je sa MIUI global romom, sve u reduza sada (čuk čuk).

Nov sam sa Šaomijem , hvatam priključak, a nemam vremena za celu temu trenutno...
Ne bih stavljao custom rom zasad (RR?), vidim da je ovaj MIUI 8.0.6.0 OK
pa se pitam da li da apgrejdujem na 8.1.1.0, čitam da neki hoće da se vrate...šta znam.
Svaka pomoć dobrodošla, hvala :wave:

Prvo odradi unlock bootloadera pa flešuj TWRP i onda u njemu imaš opciju da rootuješ, tj flešuješ superuser. Tako sam ja uradio preko ZCX TWRP.

ok hvala za info, jel mi tako ostaju app. i podesavanja ili sve prebrise?
poceo sam sa bootloaderom, registrovao Mi account, i u settings povezao account, proslo ok, ali sad mi stalno prijavljuje invalid username, ima neko slican problem? regovao sam sa mobilnim i normalno sam se logovao pre par sati, mada sam iz nekoliko pokusaja dobio sms, a sad nece da me uloguje. jel ima nacin da se zaobidje, da skinem taj tool bez logovanja ima neki link? sajt mnogo smara stalno vraca na kineski i ne prihvata login iako sam ubacio tacan login i pass. :mad:

EDIT Dosta komplikovano, da li ima neki nacin za root bez unlock bootloader-a, da je neko skoro uspesno uradio?

Poslednja izmena:
Jel ima kod nekog operatera ili u nekoj radnji izložen Note 3 Pro da se pogleda?

Ok, hvala.
Samo neko za slike kad bi mogao da okači dnevnu i noćnu ds vidim kako izgledaju, puno bi mi značilo.

Uzeo sam caletu, pa cu da odem veceras do njega da vidim telefon pa cu napraviti slike i okačiti i uporediti sa mojim Sljamsungom S4.

Vrh Dno