Hahaha, pa imam zlatni RN3, šta ću da se smorim?Lepa mesec dana i onda pozuti i smoris se
Sent from my Redmi 4 prime
Jednostavno, obelezis utakmicu sa zvezdicom pored sa leve stranePomoć društvo, kako da podesim da primam obaveštenja od flashscora kad kad mi pokaže da je pao gol
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Jednostavno, obelezis utakmicu sa zvezdicom pored sa leve stranePogledajte prilog 217062...kao na ovom ss za Bourn - Leic
A stavi i battery optimization > dont optimize za flashscore ako ti slucajno ne radi![]()
Sent from my Redmi Note 3 Pro
Preduhitrio si me, a ja rekoh malo da se odmoris od odgovaranja ljudima na pitanja, tj. bilo bi dobro da odgovaras na samo ona teza pitanja, a za ova prostija da prepustis vec nekom drugom useru (kako ovo zvuci kad se procita na naski haha). Ps pogledaj editovan post iznad [emoji3]Battery, pa Manage apps battery usage, Choose apps, nadjes Flashscore i podesis na No restriction.
Kada to odradis, pokrenes Flashscore, pa nakon toga tapnes na prvo kapacitivno dugme da otvori Recent apps i tu nadjes Flashscore, povuces prstom na dole tu app i tapnes na katanac da je zakljucas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari