Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Bez i sa hdr. U uslovima slabijeg osvetljenja hdr je toliko ocajan da slika izgleda kao da je provucena kroz sareni filter koji koriste one instagram sponzorusice. Kod dobrog svetla dosta dobro.
Hdr
2e6e78d1fe68369e9883b7a144e671c7.jpg

Bez hdr
2b06525f1aeca5c8d37ac34b87cf2b19.jpg

Edit : Evo i linka ka full rezoluciji da vidite o cemu se radi. LINK

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li neko ima delay kad otvara bilo koju poruku a da je pre toga telefon bio neaktivan makar 5 minuta...imam delay od par milisekundi ali primetan kao da secne dok otvara konverzaciju..to je pocelo da se desava zadnjih 12 sati koriscenja telefona.RN3 pro 2-16

Poslednja izmena:
Ugasis, upalis i gotovo :D radi opet kao nov :D

Sent from my Redmi Note 3

Jok bre Kide...restartujem ga svako jutro kad ustanem...uradio i to prvo...ali opet isto
evo i kolegi pokazujem..primetan delay,secne

Poslednja izmena:
E bre taj SD ni da pridje ovom MTK... sve neki silni bug-ovi :D Vrati ti onaj MTK :D i uzivaj :D

Da li se isplati prelazak sa Redmi Note 2 na Redmi 3? Da li gubim nesto u smislu brzine ili kamere? Treba mi manji telefon pa zbog toga pitam.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ne da zena MTK ni za zivu glavu...nzm sta je sad ovo al me neeeerviraaaaaa sad uh:mad:

Factory reset resava vecinu problema :D

to je uvek resenje..najmanji problem bum tras..dovidjenja

Ista je maska i za obican i za pro...

Drugari , nisam citao prethofne strane . Dali neko ima problem sa tastaturom . Naime povremeno kao da se restartuje. Nestane na par sekundi pa se pojavi ponovo. U pitanju je redmi note 3 sa snapdragon procesorom i fabrickim miui 7.17.9. 0

Bio bi dobro da svi koji kupe SD verziju prvo flešuju global 7.3.2 ROM pa onda sve ostalo, jer izgleda ima mnogo različitih verzija firmwera, koje se ko zna kako ponašaju.

Stigle maske danas, Aixuan... sele kao dupe na nošu. Uzeo sam i belu i crnu varijantu, jer je telefon beo, pa da vidim šta lepše čuči. Još samo staklo da stigne i to je to.

Sent from Redmi Note 3 Pro

Poslednja izmena:
Drugari , nisam citao prethofne strane . Dali neko ima problem sa tastaturom . Naime povremeno kao da se restartuje. Nestane na par sekundi pa se pojavi ponovo. U pitanju je redmi note 3 sa snapdragon procesorom i fabrickim miui 7.17.9. 0
Fleshuj 7.3.2 Global i uzivaj...i ti imas custom rom.Obicno ti romovi su puni bug-ova i kineskih app i servisa.Nemoj da te cude takve stvari... Imas provereno uputstvo kako da uflesujes 7.3.2, nemoj da oklevas...:D

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Da bi se fleshovao zvanicni global V7.3.2.0.LHOMIDD (MIUI7) , bootlaoder treba da bude otkljucan? Ako se fleshuje globalni rom sa zvanicnog sajta, da li ce onda raditi OTA azuriranje?

EDIT: Jel ovaj zvanicni Global ROM bez kineskih slova i aplikacija?

Poslednja izmena:
Ne treba otkljucan bootloader,imaces ota sa globalnim romom

Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Bio bi dobro da svi koji kupe SD verziju prvo flešuju global 7.3.2 ROM pa onda sve ostalo, jer izgleda ima mnogo različitih verzija firmwera, koje se ko zna kako ponašaju.

Stigle maske danas, Aixuan... sele kao dupe na nošu. Uzeo sam i belu i crnu varijantu, jer je telefon beo, pa da vidim šta lepše čuči. Još samo staklo da stigne i to je to.

Sent from Redmi Note 3 Pro
Daj koju sliku :D

Evo i Ja se pridodao jatu RN3.
Zahvalio bi se KIDENCETU na velikoj i nesebičnoj pomoći da skockam isti .
Po mom mišljenju telefon bljuje vatru za te pare:mad:

Hvala za sugestije

Slike nisu baš sjajne, ali vidi se kako izgleda. Za sad je u beloj varijanti :). Stavio sam foliju koja se dobija uz masku, nije neki kvalitet i pomalo je hrapava, ali radiće posao dok ne stigne staklo.

Evo i da se javno zahvalim Kidence-u, čoveku sa velikim znanjem i neverovatnim strpljenjem :)

Loxar radi kao zmaj i hvala još jednom!

Jesam li ja jedini kome kod Loxara ne radi otkljucavanje otiskom bez prethodnog ukljucivanja ekrana?

Pa danas smo imali taj problem i kod @Drakensanger. I ti si vrv sa nekog kineza presao na Loxar...Moras da fleshujes prvo Spinix, pa onda preko njega Loxar ali smo boot i system... Onda radi provereno sve kako treba.

E do mojega, mora da mi je to promaklo... Da li sada da stavim Loxar ili neki drugi?

Pa danas smo imali taj problem i kod @Drakensanger. I ti si vrv sa nekog kineza presao na Loxar...Moras da fleshujes prvo Spinix, pa onda preko njega Loxar ali smo boot i system... Onda radi provereno sve kako treba.

Kidence ultra edition :D

Imas onaj 7.2.5 modovan...Ima xposed i Dolby vec ubacen, ali kako radi...ne mogu ti reci, nisam ga probao :D Ja se i dalje drzim Loxar-a, sljaka kao zmaj :D i cekam MIUI 8... Evo malo za one koji nisu u toku

https://youtu.be/v0hI_Q6ZxJs

Da li neko može da pomogne u dilemi (od kolega koji se već uveliko igraju telefonom):

da li uzeti 16/2 SD ili se otvoriti za još tih 50 evopljana pa uzeti 32/3 SD?

Namena telefona je sasvim prosečna, bez nekih ekstremnih zahteva.

Hvala unapred

Da li neko može da pomogne u dilemi (od kolega koji se već uveliko igraju telefonom):

da li uzeti 16/2 SD ili se otvoriti za još tih 50 evopljana pa uzeti 32/3 SD?

Namena telefona je sasvim prosečna, bez nekih ekstremnih zahteva.

Hvala unapred

ja sam dugo gledao testove i iskustva. ne vredi doplate,uopste. pogotovu sto tih 1gb rama vise ne sluzi nicemu,jer sam gasi aplikacije kao lud. po brzini su isti,a i po multitaskingu
tako mi je receno i procitao sam o tome dosta. jos uvek nisam kupio,odustao zbog bootloadera

Po meni, pošto je 2 GB RAM-a sasvim dovoljna za ovaj telefon (imao sam pre ovoga Mi3 sa 2GB RAM-a, i nikad nisam pao ispod 250 MB slobodnog RAM-a), tih 50 evra suštinski doplaćuješ za nešto živahniji procesor, duplo više storage prostora i mogućnost da flešuješ najsvežiji dostupan MIUI bez akrobacija.

Ako ti to zvuči vredno doplate, go for it!

Vrh Dno