Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam sms čekao 3 nedelje. Mislio sam da neće ni stići.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Radi li vam sinhronizacija slika na Google photos? Sad sam primetio da mi to ne funkcioniše, tj radi ali samo dok je aplikacija otvorena. Čim uđem u neku drugu upload prestaje. Sad sam se malo igrao i tek nakon zaključavanja u memoriji odradila je sve kako treba.
Takođe i sms backup+ radi samo manuelno iako je podešen da sinhronizuje na svaka 3 sata. Sa njim nisam probao zaključavanje u memoriji.
U pitanju je 7.1.8 koji sam posle peripetija sa drajverima (nisam uspeo da ih instaliram na svoju desetku ni uz svesrdnu pomoć ljudi iz ove teme) instalirao uz zamalo brikovanje. Uspeo sam da ne odštikliram onu stavku (flash već čega beše) na šta upozorenje iskače sa svih strana. Ne treba ćaskati sa društvom i flešovati telefon. Gledam kako mi odmiče ona linija sa procentima i pokušavam da odlučim šta da radim. I izvučem usb kabl iz telefona što se ispostavi kao prava odluka. Odradim sve iz početka i fleš prođe kako treba.

Poslednja izmena:
242bc34f9661b5e2884d98d925552b82.jpg
70409a34496bbece8d3f5b364d5b311d.jpg
49412000b204b27d514fa618500ea294.jpg

Jesi probao global preko fastboot-a?

Probao sam i preko fastboot-a,prijavljuje gresku za zakljucan bootloader.Prijavih se za otkljucavanje.,)
Ma sve je ok i na kineskom,ali mi nikako ne radi sinhronizaciju Google kontakata i verzija playstore-a je iz rano-hriscanske faze...Inace i pored svog podesavanja,playstore nece da mi skida update aplikacija na LTE,vec iskljucivo trazi wifi.

Ne moze preko fastboot...moras preko adb-a da ga ubacis u download mode...
Stavka 3 iz ovog uputstva...
http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

Ovo radi 100%...provereno sa vise uredjaja...

Procitaj sve lepo, poskidaj sve sto treba i uspeces...

I flashuje se preko miflash...

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Odradih...Ceo postupak je trajao 10 min.Hvala puno Kidence:D
P.s.MI account mi je trazio potvrdu password-a da bih mogao da koristim fon,zato disabe-ujte MI account pre ove operacije ili zapamtite pass.

Super, inace za sve ima resenje... Samo polako i bez panike... :)

Taj problem da play store nece da skida i radi update preko mobilnog interneta sam vidjao na par global romova i kod drugih modela. Redmi note 4g, mi4 i mi4c.

Ko ima taj problem neka ode u Downloads, pa gornji desni cosak ima kruzic, tapne se na njega, pa Settings i podesi se Download size limit na Unlimited...
587f78265821b2b3520ab25e43f6a968.jpg

Auuu, sjebase taj global rom,osakatise ga skroz... Ovo je na China rom-u ima sigurno, za njega sam pisao :D on ima ta ogranicenja...

Auuu, sjebase taj global rom,osakatise ga skroz... Ovo je na China rom-u ima sigurno, za njega sam pisao :D on ima ta ogranicenja...

Ne znam zasto se zove settings :D mada nema ogranicenja tako da ne smeta
fca05bbf292c962cd131ccdcb485b1b7.jpg

Ali mora unlock bootloader-a... to zaboravih da napomenem...

aaa mamu mu.... teska glupost,gotov sam bio da kupim telefon, ali brate necu da imam nesto zakljucano skroz... ja to dok ne podesim kako meni odgovara,ne racunam u smartfon :D
ili jednostavno da narucim iz kine i zaboravim na garanciju.... kod nas mogu SD 2GB da uzmem za 180e sa 6mes garancije... nzm koliko bi me iz kine izaslo

Ne bi te verovatno izašlo jeftinije. Pre bi bilo skuplje kad platiš carinu i pdv.

Kada se otkljuca bootloader, mozes sta hoces...
Bolje uzmi MTK, ima vec root-ovanih ROM-ova koje flesnes za par min i sve sljaka kao podmazano :D
A izaslo bi ti isto, a mozda i vise...Zavisi kakve si srece na carini a plus i cekas 20-25 dana, a mozda i vise...

ma koji MTK... :)

videcu,mozda uzmem SD i zaboravim garanciju.... ili ce da sklepaju skorije rutovan rom...

Nemoj da mi vredjas fon :D xaxaxa :) Sa MTK se lakse "igra"....Dobar je MTK, nemoj da sumnjas :D

ne igra se meni sa romovima, samo hocu da imam root jer zelim normalan adblock, zelim titanium backup, zelim da menjam poneke aplikacije... zelim xposed (ako je moguce) zbog par stvari koje mi trebaju.... i eto to je to

sd verziju bih zbog bolje kamere,a i ozbiljnijeg malo procesora

Danas popodne stigao update za SD verziju. Sada sam na 7.3.5.0 (LHOMIDD), global stable
Pod "Whats new" - stoji samo
Optimized system performance

Ja mogu da preporucim Vladimira sa kp, cena je i vise nego korektna. Ovako bih ga platio 160 dolara + procena nase carine. Obicno je to 4000. E sad, kinezi su to i nikada im ne treba verovati. Cesto znaju da posalju defektne uredjaje ili bar sa nekim sitnim greskama. I mala je razlika tako da treba ici na sd verziju, bolja je baterija, a tu je i hibridni slot. Postavicu kasnije ss, a planirao sam i jedan mali video review. Dosta ljudi dobije ospice kad se pomene bilo koji kineski proizvodjac, svakako im hvala na tome :D Juce ujutru sam ga skinuo sa punjaca, sad je na 21 i nikako da ga ispraznim.

Dobices i 7.3.6... taj 7.3.5 ima neke bug-ove koje su ispravili sa 7.3.6 :D
9fa5ce3f9132a5190982fb4ee74992ec.jpg

Poslednja izmena:
Uzeo sam redmi note 3 pro sa snapdragon 650, da li ima negde neki rom da se skine za njega?

Vrh Dno