djordjesl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013
- Poena
- 230
Koja verzija telefona?Ovo je moj rekord, i to jedva.
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Koja verzija telefona?Ovo je moj rekord, i to jedva.
![]()
Da, da. Slazem se. Ali pouzdano znam da sd nece ispod 7h ici na dva dana koriscenja. Inace cist playback moze 21h da vrti na auto.Pa nije isto ako imas SOT 6h na 12h usage time i ako imas 6h sot na 18h usage time...ja sam izvlacio i 8h SOT ali na 12h usage, auto osvetljenje na wifi....Na 18h obicno MTK moze oko 5-5.5h da izvuce....
Sent from my Redmi Note 3
Ja nemam nigde custom opciju.Pa slabo pratite temu, vec sam pisao o tome sta treba uraditi...
Probajte u settings, pa additional settings, battery,manage apps battery usage, pa choose apps da setuje kao na slici za svaku app za koju vam trebaju notifikacije...
Isto sve.Ne koristim messenger, ajde udjite na recimo Viber pa vidi jel isto kao na mom ss...Moguce da messenger ima drugacije opcije...
Ne bi trebalo da moze opet da se zakljuca. Evo ja cekam da mi puste smsJel ima neko da je otkljucao bootloader na pro verziji(SD) i posle opet flesnuo Global? Zanima me jel se zakljuca ponovo bootloader kada se vrati Global rom posle otkljucavanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari