Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ovo je moj rekord, i to jedva.
501ef762031b34d18793dd70cb87b3ba.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Koja verzija telefona?

Pa nije isto ako imas SOT 6h na 12h usage time i ako imas 6h sot na 18h usage time...ja sam izvlacio i 8h SOT ali na 12h usage, auto osvetljenje na wifi....Na 18h obicno MTK moze oko 5-5.5h da izvuce....

Sent from my Redmi Note 3

Pa nije isto ako imas SOT 6h na 12h usage time i ako imas 6h sot na 18h usage time...ja sam izvlacio i 8h SOT ali na 12h usage, auto osvetljenje na wifi....Na 18h obicno MTK moze oko 5-5.5h da izvuce....

Da, da. Slazem se. Ali pouzdano znam da sd nece ispod 7h ici na dva dana koriscenja. Inace cist playback moze 21h da vrti na auto.

Ma samo da drzi od jutra do uvece, ionako vecina puni nocu mob....:) a mnogo faktora ima tu koji uticu na SOT...ali 6h mora da drzi na 2d usage SD verzija.

Jel ima jos neko problem sa kasnjenjem notifikacija?

Kasne na poslednjem 7.3.2.0 (Sd verzija).Valjda ce da poprave to na mm-u.

Jel ste zaključali te apps u RAM?

Ma zakljucano, ali mesindzer kasni i to bas :)

Kako mislite kasne? Stizu kada se otvori app ili bez obzira iako je app u RAM-u kasne?!

Zakljucane i podeseno u autostartu da se pokrenu pri boot-ovanju,ali opet kasne ponekad.Samo cekam da izbace krsten Cm13 i zver ce da bude oslobodjena :D

Ne znam na SD kako radi CM. Na MTK dere bateriju.
Ali možda će CM13 biti bolji zbog Dose.
Ne znam. Meni je FB Messenger jedina čet app koja nije zaključana u RAM i nikad mi ne kasne obaveštenja.

Pa slabo pratite temu, vec sam pisao o tome sta treba uraditi... :D

Probajte u settings, pa additional settings, battery,manage apps battery usage, pa choose apps da setuje kao na slici za svaku app za koju vam trebaju notifikacije...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1464800015483.jpg
    uploadfromtaptalk1464800015483.jpg
    78.9 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
Pa slabo pratite temu, vec sam pisao o tome sta treba uraditi... :D

Probajte u settings, pa additional settings, battery,manage apps battery usage, pa choose apps da setuje kao na slici za svaku app za koju vam trebaju notifikacije...

Ja nemam nigde custom opciju.
8d37304ab95dc1883cf620396ca1baf5.jpg

^Samo sto sam hteo da postavim istu sliku.Kidence koji rom imas?

Ne koristim messenger, ajde udjite na recimo Viber pa vidi jel isto kao na mom ss...Moguce da messenger ima drugacije opcije...

Hmmm.... bice da su braca Kinezi nesto promenili sa tim 7.3.2... Ja sam i dalje na 7.1.8 ali MTK verzija fona...

Greskom sam flashovao kinesku stabilnu verziju i sada mi nevidi update ,a nece ni kroz recovery,daje poruku da je ins.poslednji rom.Pokusao sam i sa globalnom stabilnom verzijom,a i sa developer.Pitanje: da li postoji neki nacin za prelazak na drugi rom?Unapred se zahvaljujem na odgovoru...

Sent from my Redmi Note 3[/QUOTE]

Jel ima neko da je otkljucao bootloader na pro verziji(SD) i posle opet flesnuo Global? Zanima me jel se zakljuca ponovo bootloader kada se vrati Global rom posle otkljucavanja?

Jel ima neko da je otkljucao bootloader na pro verziji(SD) i posle opet flesnuo Global? Zanima me jel se zakljuca ponovo bootloader kada se vrati Global rom posle otkljucavanja?

Ne bi trebalo da moze opet da se zakljuca. Evo ja cekam da mi puste sms

Ma bas su slepci oko tog unlock-a... nista zvanicno nema...Navodno na MTK verziji kada se vrati China official posle otkljucavanja, opet se zakljuca,pa mora opet dev i posle neki custom...Zanima me kako se ponasa na SD verziji...

Taj sms nekad i ne stigne,pokusaj preko MiUnlocka da vidis da li moze da se otkljuca

Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Vrh Dno