Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ne moze taj rom, to je rom koji se flesuje iz updater-a...Njemu treba sa linka u postu...A treba win 64 bit-a...ne 32...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Ne moze taj rom, to je rom koji se flesuje iz updater-a...Njemu treba sa linka u postu...A treba win 64 bit-a...ne 32...

Imam Win 64bit...ja procitao na brzinu pa sam pogresno razumeo...bas je glupo sto ne moze OTA update.

Pa ne moze OTA jer imas custom rom...Kada predjes na oficijalni, radice ti OTA...

Ne, nego preko Download moda i preko Mi flash... i ima poseban rom za to...

Pa ne moze OTA jer imas custom rom...Kada predjes na oficijalni, radice ti OTA...

Ja sam mislio da je ovaj oficijalni a ne custom rom....
Jel neko dobio slusalice uz tel?
Nece radio da radi na slusalice od iphone-a ostalo sve radi kako treba..

Ne idu sluske iz tel, a meni sluske od 3gs jabuke rade normalno...A koliko ja znam, samo par ljudi je dobilo mob sa offical global rom-om, 99% sa KP su sa tim istim kao sto imas ti, isti dobavljac...:D

Sve radi osim FM radija...Slusalice su od Iphone 6..
malo nemam vremena da sada vatim na oficijalni...a i pogledao sam na brzinu ..da nesto ne za*ebem ...nemam vise zivaca da jailbrejkujem...fleshujem itd :) neka prodje malo :)

Probaj sluske malo da izvuces, pa vidi jel hoce onda, trebalo bi tako da radi, ali to nije resenje na duze staze.Sto pre predjes na zvanicni, bice ti lakse...Ti custom su puni bug-ova.

Uradicu ovih dana...moram ...ako nesto zaskripi zovem :)

Jel ovaj zadnji ROM?
Screenshot 2016-06-08 01.15.02.png

Poslednja izmena:
:D Koliko ja vidim, mora ovde jedan post lepo da se napise za prelazak sa custom na official Global rom po naski :D
Vikaj, tu sam ;)

Da znas da bi dobro doslo da imamo sve na nasem :D :)

Uzgred, sad sam bacio pogleda na slike od maske sto si okacio, legla mu je ko dupe na nosu :) Jedino sto odudara je srebrna boja ledja.

Poslednja izmena:
Da ja sacekam to upustvo na srpskom :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Gde bi smo mi bili bez Kidenceta, covek je prava XiaoMipedija :)

Bice danas u toku dana, potrudicu se da sto detaljnije odradim i napisacu resenje za par problema na koje moze da se naidje u toku procesa flesovanja. :)

Pozdrav ljudi!

Dvoumim se koji Xiaomi Redmi Note 3 da uzmem. Da li je razlika u cijeni opravdana između MTK i SD i 16gb i 32 gb.

Ja sam iz Podgorice gdje ovog telefona nema a za par dana san gore u NS pa bih uzeo jedan od ovih koji mi vi preporučite;)

Unaprijed hvala.

Bice danas u toku dana, potrudicu se da sto detaljnije odradim i napisacu resenje za par problema na koje moze da se naidje u toku procesa flesovanja. :)

Evo mojih iskustva sa mojim redmi note 3 pro 16/2 ( snapdragon) sa najnovijom verzijom software 7.3.2.0
Moj prethdni tel je meizu m1note .
Svako poredjenje je direktno sa gore navedenim.

Redmi note3 osetno losija plastika, radi jedno 2x sporije , osetno vise laguje , tastatura spora ponekad tolko da je ne upotrebljiva, notifikacije kasne po pola dana i ako sam ispostovao sve sto treba. Malo je reci da sam razocaran.
Probacu polako jedno po jedno, ali prvi utisci su bas losi

Kidenceta u staff

Послато са YOGA Tablet 2-830LC уз помоћ Тапатока

Evo mojih iskustva sa mojim redmi note 3 pro 16/2 ( snapdragon) sa najnovijom verzijom software 7.3.2.0
Moj prethdni tel je meizu m1note .
Svako poredjenje je direktno sa gore navedenim.

Redmi note3 osetno losija plastika, radi jedno 2x sporije , osetno vise laguje , tastatura spora ponekad tolko da je ne upotrebljiva, notifikacije kasne po pola dana i ako sam ispostovao sve sto treba. Malo je reci da sam razocaran.
Probacu polako jedno po jedno, ali prvi utisci su bas losi
Druze, da nisi kupio zte kiss 3 ?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@knezz

Koja plastika? Telefon je vecinom metalni...Koliko sam ja telefona sredjivao i koliko znam ljudi da ima ovaj tel, ti si prvi koji iznosi ovakve probleme...Nesto ti nisi odradio kako treba...Kada si radio flesovanje 7.3.2 jel si radio flash all?

Ja vise nikako ne mogu doci do onog dijela dje vrsim zahtjev za unlock,odmah me prebaca na stanicu gdje skidam MiFlashUnlock
Kad probam iz drugog browsera izadje mi ovo sa slike i kad ukucam nik sa foruma opet nista.
Vec sam jednom uputio zahtjev za unlock i stigao mi je sms da mi je unloack odobren ali kad sam probao da odradim unlock nije moglo,javljalo da nemam dozvolu.
Sad opet probah i pise mi your device isn't supported by mi unlock

111.jpg

Poslednja izmena:
Flash all, sve je proslo u najboljem redu

Uradi factory reset, nesto tu nije naleglo kako treba? Ako koristis neku drugu tastaturu, kao swift npr. naglasi to...Koliko imas app zakljucanih u RAM-u...Mnogo ima tu stvari koje mogu da utice na sam rad telefona...I kao sto sam rekao, Android kao Android...Mora restart telefona na par dana, da bi radio kako treba,posle 10 dana hoce da trokira... :D

Poslednja izmena:
@knezz
I ja sam presao sa Meizu m1 note i jedino sto je po meni bolje kod njega je kamera, sve ostalo je na strani RN3...

Kidence opet spasava dan :)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

***, kao i svaki sistem Android ima svoje bubice...Nadam se da ces sada biti zadovoljan, kao i vecina drugih korisnika... :) Kao sto rekoh vec, vecina problema je do Androida kao sistema, a ne do Xiaomi-ja kao telefona :D

Nazad
Vrh Dno