Marezz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2010
- Poena
- 245
Vidis valjda da navodi na pocetku da se koristi 64bitni Windows? Ako se ne varam, ROM koji bi tebi trebao je ovaj (stable): http://en.miui.com/download-301.html
Ne moze taj rom, to je rom koji se flesuje iz updater-a...Njemu treba sa linka u postu...A treba win 64 bit-a...ne 32...
Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra
Pa ne moze OTA jer imas custom rom...Kada predjes na oficijalni, radice ti OTA...
Bice danas u toku dana, potrudicu se da sto detaljnije odradim i napisacu resenje za par problema na koje moze da se naidje u toku procesa flesovanja.
Druze, da nisi kupio zte kiss 3 ?Evo mojih iskustva sa mojim redmi note 3 pro 16/2 ( snapdragon) sa najnovijom verzijom software 7.3.2.0
Moj prethdni tel je meizu m1note .
Svako poredjenje je direktno sa gore navedenim.
Redmi note3 osetno losija plastika, radi jedno 2x sporije , osetno vise laguje , tastatura spora ponekad tolko da je ne upotrebljiva, notifikacije kasne po pola dana i ako sam ispostovao sve sto treba. Malo je reci da sam razocaran.
Probacu polako jedno po jedno, ali prvi utisci su bas losi
Bice danas u toku dana, potrudicu se da sto detaljnije odradim i napisacu resenje za par problema na koje moze da se naidje u toku procesa flesovanja.
@knezz
I ja sam presao sa Meizu m1 note i jedino sto je po meni bolje kod njega je kamera, sve ostalo je na strani RN3...
Uradio Sam factory reset.
Drugi Telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari