Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Nisam 100% siguran ali mislim da je do SP Tools-a posto je meni izbacio tu gresku prilikom instaliranja roma, ja sam samo pokrenuo drugi tools posto sam imao skinuta dva roma i ovaj loxar 7.1.8 i onaj prethodni v1d... Mozda je do njega.

Poslednja izmena:
Nisam te razumeo.
Jel si probao drugu verziju SP Flash Tools-a ili drugi ROM?

Ne znam gde si skinuo SP Flash tool, ali uz Loxar rom ide SP-Flash-Tool-v5.1532.00...a koliko vidim ti si pokrenuo v5.1516...
A reci mi kako kacis mob...tako sto ugasis telefon, pa pokrenes Download opciju i onda drzis volume down i kacis mob na komp..jel tako radis?

Poslednja izmena:
Da, tako povezujem telefon.
Nisam video da ima SP u Loxar ROM-u. Skinuo sam ga en.miui foruma

Nadji ovde na forumu, moj post...vrati se par strana nazad...imas link za loxar rom...dobijes ceo paket...skini i probaj...mora da radi :)

Uspeo sam :)
SP Flash Tools je bio problem.
Hvala svima na pomoci :wave:

Ja sam uradio upgrade na zvanicni 7.2.3 sa njihovog sajta. Potom sam, naso po forumima instacioni apk za googleplay i svuko sve potrebne aplikacije. Radi ...
Ne volim custom romove pa to ti je ...[emoji4]

Poslednja izmena:
U ovom slucaju nije klasican custom, vec samo sredjen oficijalni rom...a to je ono sto ti treba...dobijes sve google servise, imas root, nemas kineske servise i aplikacije, oslobodjena memorija...nema nikakvih prepravki kernela i ostalih *******cija... Znaci kao original rom, samo cist i root-ovan... Od toga bolje ne moze :)

Poslednja izmena:
Ne mogu da pohvatam modele i varijante ovog telefona,koji je sad model xiaomi redmi note 3 pro prime? 3gb/32gb. I koliko bi trebao da kosta kod nas,porucen sa aliexpresa,prodaje se nov,nekoristen...

Ne mogu da pohvatam modele i varijante ovog telefona,koji je sad model xiaomi redmi note 3 pro prime? 3gb/32gb. I koliko bi trebao da kosta kod nas,porucen sa aliexpresa,prodaje se nov,nekoristen...

Ja sam taj narucio u prosli petak, cekam da mi stigne, sa top one prodavnice, platio sam ga 220e sa sve dostavom (bez carine i pdva, posto stize u hr), sad racunaj jedno 50-ak eura vise kod nas :)

Један ти је са Qualcomm MSM8956 Snapdragon 650, други са
Mediatek MT6795 Helio X10. Овај други постоји верзија са 2/16gb и 3/32gb.

Него, нека ми неко каже од вас са фабричким ромом, да ли имате dual active standby тј да ли док имате позив на једном sim-у можете да примите позив на другом (sim-у) или је заузеће?

Poslednja izmena:
Погледај овде слике, има их сва 4 један поред другог

Погледај овде слике, има их сва 4 један поред другог Original Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Snapdragon 650 Hexa Core 5.5'' 3GB RAM 32GB ROM 4000mAh google play MIUI 7 Fingerprint ID
http://s.aliexpress.com/RZVBJzaE
(from AliExpress Android)

ima jedan na kp neotpakovan sa alija ali mnogo trazi ,320e,spustio bi verovatno malo nesto,na 300e...al je ipak to previse za ovaj fon..

Po meni bacanje para...za tu razliku u ceni u odnosu na MTK verziju ne vredi... Best buy obican 16/2...

Ako je 215-220eur u Kini, zavisi od naše carine jeli 300eur mnogo ili ne :) . A SD650 varijanta je oko 20usd skuplji u odnosu na MTK varijantu, ako poredimo oba u verziji 3/32. Razlika nije velika, a da li vredi mnogo ljudi će reći drugačije. Ja sam bio preneo mišljenje mog prijatelja koji ima obe varijante, i po njemu vredi te razlike u novcu. A svakako je više nego zadovoljan sa oba.

Poslednja izmena:
Ajde da pitam jos jednom, nije tesko proveriti, minut posla okrenuti dva broja... Da li ovaj uredjaj istog hardvera kao RN2 ima (isto kao i RN2) ACTIVE dual sim standby?

Šta je teško pohvatati ima ukupno 4 modela:
Note 3 sa 16/2 i 32/3
Note Pro sa 16/2 i 32/3 sa Snapdragonom umesto Mediatek

I pri tome Kinez jače modele ove sa 32gb zove Prime... I to je to...

Cena ovog najboljeg je nešto malo preko 190e...

Poslednja izmena:
Ja sam taj narucio u prosli petak, cekam da mi stigne, sa top one prodavnice, platio sam ga 220e sa sve dostavom (bez carine i pdva, posto stize u hr), sad racunaj jedno 50-ak eura vise kod nas :)

Pozz, sa kog linka si naruucio 3gb/32gb? jeesi sigurana da nema dazbina? Ja bih isto narucio da ide u Austriju ali se plasim da me ne oderu sa carinom i slicno...

Ja sam uzeo pro verziju preko Allia, treba mi stigne u toku sl nedelje, ali sam narucio za hr posto imam neke prijatelje tamo, 220e, sa sve dostavom i gratis kaljeno staklo, nemam carinu i pdv. Ceka se na dostavu nekih 5-8 dana, tako da nema neke bitne razlike dal kupio ovako il kod nekog naseg.
Ajd molim te, javi utiske, za kolko je stiglo i da li si zadovoljan, i dali je proslo sve kako treba... pozz

Kako obicno placate telefone? preko paypala ili kreditne kartice?

Vrh Dno