Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Imaš Loxar 7.1.8 ROM o kome se ovde pričalo.
Ja sam ga stavio i dobro radi.
Već je rootovan.
Nema problema sa bt. I ja imam Mi Band i radi sa njom super.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

I ja predlazem LoxaR...za sada se pokazao izvaredno :)

Imaš Loxar 7.1.8 ROM o kome se ovde pričalo.
Ja sam ga stavio i dobro radi.
Već je rootovan.
Nema problema sa bt. I ja imam Mi Band i radi sa njom super.

Koje su razlike u odnosu na 7.0.19.0.0 jel znas mozda ?

I ja predlazem LoxaR...za sada se pokazao izvaredno :)

Pa na kraju cu taj da stavim, samo ce mi trebat cio dan da sve ponovo namjestim, sreca pa miui cuva pozive i poruke i jos dosta toga. Jel postoji nacin da sacuvam raspored na ekranu ?

Poslednja izmena:
Ogromne...sve je bolje... Bolji je barem 30% u svemu...

Isplati li se ovo cedo uzimati povoljno i koja je neka okvirna cena polovnog kineza. Sve sto sam video prodaje se bez garancije, pa me zanima da li je to macka u dzaku ili kako vec.
Pozdrav

Imas i sa garancijom od godinu dana. Jedna radnja u Balkanskoj. Malo je skuplji ali imas garanciju od ozbiljnog prodavca.
Ja ga koristim dve nedelje(32Gb) radi odlično, savršeno.

Pozdrav. Ja sam zainteresovan za kupovinu ovog telefona ali citam na drugim sajtovima kao jako se greje, vruc kao pegla i tako dalje........Jel to istina??

Jel zna neko, da li i kako se vraca sa developer verzije na stabile (2/16, MTK). Probao bih razvojnu verziju sa oficijalne stranice, ali da prvo znam kako se vraca na stabilnu zvanicnu verziju ?

Zimi mozes da ga koristis umesto grejalice, a leti kao sporet... Strasno, sta sve necu ovde procitati... Telefon niti se greje, niti baguje... Radi kao zmaj...za te pare vrh...

I ja sam čitao za to. Isto to pitanje sam postavio ovde pre kupovine i dobio negativan odgovor. Znaci Ne, ne greje se.

Stvarno radi super, kakvo pregrevanje. Za 180€ sam dobio ekstra fon. Ne ubacujte se bezveze, vredi svaku paru. Prvi put imam android 5.5 ekran koji drzi dva dana

Ja još nisam video telefon koji se ne greje kad se koristi.
Sigurno da nije ista temperatura kad ga uzmeš u ruku sa stola a pre toga nije neko vreme korišćen i posle gledanja videa na YouTube-u ili igranja igrica.
Da li to neko ozbiljno zagrevanje? Ne.
Da li smeta? Ne.

Ma normalno da se greje, svaki telefon se greje posle malo jaceg koroscenja...ali kako se pise ispada da je ovo grejalica...stvara opekotine kada se drzi u ruci... Strasno...

To nema veze s mozgom.
Ali bi zimi bilo korisno :)

E pa posto ste reklii da se ne greje ja sam otisao i kupio ga......Uzeo sam 3/32

E pa nisi pogresio... :D neka te lepo sluzi :D

Ako neko želi može jednostavnom promenom u build.prop da se omoguće onscreen tasteri. Samo što su ružni Kitkat

673704f1b292cb3173fdd24356288eea.jpg

003ec6a925867eb351f18c526c07f818.jpg

Poslednja izmena:
Ko koristi def.launcher moze isto u build.prop da smanji DPI...i time smanji i ikonice :)

Čekajte, ja sam trenutno na 7.2.5 stable china verziji ( zvanični ROM ). Da bih instalirao custom rom ne moram da otključavam bootloader već mogu preko SP Tool-a bez problema da flešujem koji hoću ROM ?

Ljudi jel vi citate temu...sve pise lepo...mozes bez otkljucavanja...ne znam da li mozes bas svaki, ali mozes MIUI bilo koju verziju...

Ljudi jel vi citate temu...sve pise lepo...mozes bez otkljucavanja...ne znam da li mozes bas svaki, ali mozes MIUI bilo koju verziju...

OK, znači samo iskopiram .zip fajl sa zvaničnog sajta i preko update aplikacije instaliram razvojni ROM. Ako mi se ne sviđa ili nešto ne radi kako treba iskopiram stabil verziju na fon i opet preko update aplikacije instaliram isti ?

OK, znači samo iskopiram .zip fajl sa zvaničnog sajta i preko update aplikacije instaliram razvojni ROM. Ako mi se ne sviđa ili nešto ne radi kako treba iskopiram stabil verziju na fon i opet preko update aplikacije instaliram isti ?

http://en.miui.com/thread-199090-1-1.html

This method can only be used when the device currently runs an official MIUI (STABLE or Developer) ROM.
Any other custom MIUI (SphinX, etc.) will give an error saying that the package couldn't be verified.
So in order to flash it, either flash official STABLE MIUI(any version) OR the official 5.12.10 Developer ROM(not releases publicly) and then use the updater app to update to official 5.12.24.
I was on SphinX V1c and trying to update using updater was giving above mention error. I then flashed the official 5.12.10 and I was able to update successfully.

Poslednja izmena:
http://en.miui.com/thread-199090-1-1.html

This method can only be used when the device currently runs an official MIUI (STABLE or Developer) ROM.
Any other custom MIUI (SphinX, etc.) will give an error saying that the package couldn't be verified.
So in order to flash it, either flash official STABLE MIUI(any version) OR the official 5.12.10 Developer ROM(not releases publicly) and then use the updater app to update to official 5.12.24.
I was on SphinX V1c and trying to update using updater was giving above mention error. I then flashed the official 5.12.10 and I was able to update successfully.

Hvala care. Na kom si ti ROM-u ? Meni ovaj zvanični 7.2.5 radi super ali me kopka neki custom samo da bih se otarasio ovih kineskih aplikacija. Od onog uputstva za rootovanje, SP Tool i sl... me hvata frka da ne zeznem telefon ?

Ja sam na 7.1.8 LoXaR i prezadovoljan sam... A sam proces fleshovanja preko SP Flash tool je smesan...nikad prostiji...a i ROM je vec root-ovan...po meni fleshni njega i uzivaj...radi kao sat ;D

Ja sam na 7.1.8 LoXaR i prezadovoljan sam... A sam proces fleshovanja preko SP Flash tool je smesan...nikad prostiji...a i ROM je vec root-ovan...po meni fleshni njega i uzivaj...radi kao sat ;D

Ajd mi pusti link sa što jasnijim uputstvom ...

Nazad
Vrh Dno