Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Moj prijateljski savet ti je da procitas zadnjih 15-ak stanica ove teme...taman sada imas vremena dok cekas da ti se telefon vrati sa popravke...sve ti je lepo napisano, ja sam licno kacio linkove i napisao za sva tri custom ROM-a sta i kako...
Imas postupak flesh-ovanja i sve ostalo...samo budi pazljivi i procitaj sve lepo i proveri dva puta pre nego sto krenes u postupak fleshovanja...

Imei se može vratit na MTK uredjajima ali prvo se mora oziveti telefon. Da bi vratio imei prvo mora da se kopira file u kojem je pohranjen na PC,pa posle sa writeimei Tool se kopira isti taj file i flesha.

Moj prijateljski savet ti je da procitas zadnjih 15-ak stanica ove teme...taman sada imas vremena dok cekas da ti se telefon vrati sa popravke...sve ti je lepo napisano, ja sam licno kacio linkove i napisao za sva tri custom ROM-a sta i kako...
Imas postupak flesh-ovanja i sve ostalo...samo budi pazljivi i procitaj sve lepo i proveri dva puta pre nego sto krenes u postupak fleshovanja...

nema potrebe, ne pada mi napamet da se hvatam ovoga.. z***ebao sam se jednom. dosta mi je flashovanja nekih 5-6 sati sam pratio upustva sa oficijalnog foruma i nije pomoglo . .. moja je greska sto sam se uopste upustao u ovo.. delovalo je tako lako u 6-7 koraka ali eto.. greske se placaju.. nadam se da ova greska nece kostati ceo telefon

Koju si verziju softvera imao na njemu ako znas?
Zanima me kako si uspeo da obrises te aplikacije ako nisi imao root...Oficijalni ROM nije root-ovan, mozda si imao dev verziju...

ne secam koja je verzija bila stvarno , ali znam da je bila 7. nesto.. ova sto sam pokusao da je rootujem je bila stable to sam siguran..

A jel si fleshovao iz fastboot-a ili..... Po tvom opisu, meni se cini da je tebi telefon na pola fleshovanja izgubio konekciju sa racunarom i zato ti se ovo desilo...Ako slucajno opet pokusas, obrati paznju na taj deo...
a odgovor na tvoje pitanje ti ne mogu dati,ja uvek brisem sav bloat iz telefona, po meni ne bi trebalo ni jedna koju si ti obrisao...mada cini mi se da sam citao isto po netu slicne probleme ...

Poslednja izmena:
Ako budes mogao da udjes u fastboot mod trebalo bi da mozes da fleshujes stock rom preko pc.

A jel si fleshovao iz fastboot-a ili..... Po tvom opisu, meni se cini da je tebi telefon na pola fleshovanja izgubio konekciju sa racunarom i zato ti se ovo desilo...Ako slucajno opet pokusas, obrati paznju na taj deo...

nisam iz fastboot-a, moguce da je izgubio konekciju zato sto se usb palio i gasio na svakih 10-15 sekundi, jedini nacin da se uspostavi stabilna konekcija je da se drzi minus dugme za koje nisam znao u pocetku (posto bateriju ne mogu da izvadim) i tako upropastih sve.. mene samo interesuje koji je to fajl koji je obrisam a prijavljuje yellowpages gresku i neda bukvalno nista da se pokrene.. da znam za sledeci put

Yellowpages je neki njihov imenik, moguce da je on nesto bio vezan za sistem...znam da postoji kada se udje u Contacts kao stavka...jednostavno kada si njega obrisao, sistem je zabagovao i ostatak znas...Pucanje konekcije izmedju racunara i telefona je dovelo do ovog ishoda...Ja verujem da moze da se resi, ako ne uspe...javi se ovde kada stigne mob. pa da probamo par nekih solucija koje imam u glavi ...

Yellowpages je neki njihov imenik, moguce da je on nesto bio vezan za sistem...znam da postoji kada se udje u Contacts kao stavka...jednostavno kada si njega obrisao, sistem je zabagovao i ostatak znas...Pucanje konekcije izmedju racunara i telefona je dovelo do ovog ishoda...Ja verujem da moze da se resi, ako ne uspe...javi se ovde kada stigne mob. pa da probamo par nekih solucija koje imam u glavi ...

vazi, hvala ti na interesovanju .. pukla konekcija jeste zato sto ga je izbacivao svakih 10 sekundi.. e jednog trnutka ga je prijavio u devices kao "REDMI "..u fastboot sam pokusao da udjem al cini mi se da nije htelo.. telefon ce sutra biti u servisu.. popravka je oko 2500RSD .. tako su mi rekli ..

Mozda si trebao da probas ovo http://en.miui.com/thread-221115-1-1.html deluje mi kao tvoj problem.

Ja sam hard brickovo mi4c i oziveo ga sa ovim sp toolom i fastboot romom. Vecu stetu ne mozes da napravis, mozes samo da usdedis 2500.

druze ovo sam vec probao, mislim da i ovo ne pomaze jer ipak treba da se povrati imei koji kad otkucam na sajtu ne izbacuje nista.. znaci da je kojim slucajem formatiran jer se resetovao u toku rootovanja, i izgubio imei koji treba drugim procesom da se povrati a ja se u to ne razumem..

Imei otkucas na sajtu? Zafrkavaš ljude po forumima.

http://www.imei.info/ ovde moze da se proveri dali je validan ,a kad sam pokusao ovaj repair da mu radim izbacuje razne errore, isto tako usb mi nije stabilan gubi se na svakih par sekundi.. sto znaci da nije moguce obaviti potpuni prenos podataka

Ajde jos neko da proba da li je dostupan na sim 2 dok ima aktivnu vezu na sim 1... Posto vidim da RN2 to moze, dok kod mene na RN3 za sim 2 javlja da sam nedostupan dok pricam na sim 1....

Ja sam obećao da ću proveriti; nadam se danas ili sutra, juče nisam stigao da odem kod drugara. Nešto razmišljam da je najbolji metod da uspostavim razgovor na Sim2 (koji je 2G), a onda da probam da surfujem preko 3G na Sim1. Ako full active, mislim da bi morao da radi net u tom slučaju.

Vidi foru, npr. kada surfujem na 3g na sim 1 i neko me zove na sim 2 telefon zvoni normalno, a kada imam vezu na sim 1 i neko me zove na sim 2 onda sam nedostupan...wtf?

Vidi foru, npr. kada surfujem na 3g na sim 1 i neko me zove na sim 2 telefon zvoni normalno
Ovo je normalno za sve telefone. Tako mora da radi. Ali zato kad se javiš na sim2, više nećeš moći da surfuješ jer se sim1 praktično gasi (ako 3G net ide preko sim1). Takođe i obrnuto, ako razgovaraš na sim1, sim2 je ugašena. Normalno je za obične dual sim telefone.
Zato hoću da probam da dok razgovaram na sim2, da surfujem preko sim1.

Poslednja izmena:
Колико сам приметио нет се гаси у току разговора без обзира која картица је у питању (предпостављам због зрачења и економије), а написао сам раније овде и у другој теми обе картице су увек активне у смислу позива (барем на RN2).

Poslednja izmena:

Zvali su me iz servisa , telefon je vracen u zivot trenutno se puni, sutra mu stavljaju IMEI i vracaju mi ga..

Колико сам приметио нет се гаси у току разговора без обзира која картица је у питању (предпостављам због зрачења и економије), а написао сам раније овде и у другој теми обе картице су увек активне у смислу позива (барем на RN2).
Bezveze ako net ne radi u toku razgovora. Verovatno postoji način da se softverski sredi?

Zvali su me iz servisa , telefon je vracen u zivot trenutno se puni, sutra mu stavljaju IMEI i vracaju mi ga..
Super, jedna skola vise za tebe...Od sada polako, ne zuri i ne juri...Inace, odusevices se telefonom...telefon je odlican u svakom pogledu i smislu... :)

Moze neko da mi kaze koliko su u prosjeku naplatili za model od 2gb rama, a koliko za 3gb rama i da li to oni uopste razlikuju ? :) (mislim na carinu u Srbiji)

ja sam platio carinu 2600.. ne znam za vas? mene interesuje koje su to aplikacije koje nebi smele da se brisu a nisu sistemske.. veci MIUI-ove? ako neko zna hvala

Vrh Dno