Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Moram da pohvalim ovaj zadnji 7.1.8 ROM by LoxaR... link ka njemu koga zanima....

https://docs.google.com/uc?id=0B9yRoon2P8DMOVQ5T3dIY2V1TGs&export=download

Popravljenje su boje, sada su dosta intezivnije, kontrast je malo bolji nego ranije...Ovo se pogotovo primeti na Tianma ekranima...
Baterija extra, slike su dole...multitasking mnogo bolji nego na Miui 7.0 (v1d ROM-u)...font dosta ostriji, da li zbog pojacanih boja ili kontrasta ne znam, ali vise prija oku... :D
Bug koji su imali raniji ROM-ovi sa prelaskog sa 3g na Wifi nisam primetio za sada...sve u svemu lepo radi... Moja preporuka za ovaj ROM....

Prilozi

• Screenshot_2016-02-26-23-03-36_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2016-02-26-23-03-36_com.miui.securitycenter.png
    87.6 KB · Pregleda: 236
  • Screenshot_2016-02-26-23-03-50_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2016-02-26-23-03-50_com.miui.securitycenter.png
    63.4 KB · Pregleda: 248
  • Screenshot_2016-02-26-23-04-02_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2016-02-26-23-04-02_com.miui.securitycenter.png
    78.6 KB · Pregleda: 231
Danas sam za drugara poručio RN3 Pro 3/32. Već ima 3/32 verziju sa Helio procesorom, taman eto i da se malo uporede kad stigne. Čak su iste boje :)

Poslednja izmena:
Odakle si uzeo? posto vidim da je na geekbuyingu dosta jeftiniji od ostalih sajtova

Na spemall.com
Košta 245usd i 18.60usd za slanje u EU (ona varijanta bez poreza i drugih troškova)
Inače, na geekbuying je trenutno presale.

Koliko je razlika u radu između verzije sa 2GB i 3GB RAM? Imaju li još nekih razlika?

Mislim da bi kompetentan odgovor na to pitanje mogao da da samo neko ko je koristio ili koristi obe varijante. Nisam siguran koliko ima takvih slučajeva...
Procesor i ostalo po secifikaciji izgleda isto.

Ma ljudi verzija 16/2 za prosecnog ili malo vise zahtevnog korisnika je top, nema potrebe bacati pare na jacu ili pro verziju... xiaomi lepo pegla svoj softver, svaka nova verzija donosi poprilicna poboljsanja...

Pa sta imas toliko na telefonu kada ti 12gb malo...ja imam sve sto mi treba i ostalo mi jos 7GB free...

o ukusima ne vredi raspravljati ali ovako uzivo koja boja kucista je po vama najlepsa ?
planiram da kupim ali kako vidim na KP jako malo ima crnog, uglavnom su ostale boje ... ovaj beli mi pljunuti samsung, sto mi se ne svijda ..

Crni, beli, pa zlatni... Nema mnogo razmisljanja... :D

Beli [emoji12]

Pa sta imas toliko na telefonu kada ti 12gb malo...ja imam sve sto mi treba i ostalo mi jos 7GB free...
Imam gomilu aplikacija, mapa za navigaciju, dokumenata, eKnjiga, audio knjiga, nešto muzike, a treba da mi bude na raspolaganju i nešto prostora za slike ili eventualno video. Nisam uvek i svuda pri netu, pa nisam u prilici da svako malo brišem neke podatke kako bih sa clouda skidao ono što mi je u tom trenutku neophodno. Sa 16gb ne uspevam sve to da smestim, a sa 32gb sam komotan.

Ti si ga bas uposlio... :) onda ti nista drugo ne predstoji nego da uzmes 32gb verziju ili PRO verziju pa da dodas sd karticu...mada, mozes i otg kablic i nakacis na njega fleshku...:)

Interesuje me koji je ovo ROM, stigao je sa instaliranim Google store-om i bez bilo kakvih Kineskih aplikacija:

u3gyM9s.png

Ja bih rekao da je to 7.1.8...zadnji ROM...tako kazu oznake...samo se neko zaigrao sa ovim 7.8. I 7.8.8 oznakama... :)

Da,da...samo je preradjen...izbaceni kineski servisi, ubaces google apps...i editovana verzija sa ovim 7.8 i 7.8.8...koliko ja znam MIUI jos nije presao 7.2 verziju, a kamoli 7.8 :)

Aha, ja pomislih posto ima engleski i kineski sajt da je ova verzija na engleskom sajtu ta sa izbacenim kineskim servisima :)

To je i mene zbunjivalo. Znaci mogu da predjem na neki custom rom.

@Kidence Kako si ti zadovoljan sa onim 7.1.8 od LoXaR-a?

Odlican, nema greske sa njim...Ako hoces custom, taj 7.1.8 by LoXaR je najbolji...Sve lepo radi, baterija odlicna...moja preporuka...
Flesnuo je i @sinda taj 7.1.8, moze da napise i on utiske...ali koliko se cujem sa njim, kaze da je zadovoljan... :D

Evo javljam se [emoji2] ,odlican je,stabilan,nema nikakvih bagova,sto je najbolje,displej jos bolji,odnosno popravljena "ispranost" tj overbright,displej sada stvarno daje brutalan prikaz ,sa dosta boljim bojama....preporuka u svakom slucaju za ovaj rom!

Poslednja izmena:
Stavio 7.1.8 od LoXaRa.
Dobijao sam error prilikom starta fleshovanja i nisam znao do cega je, bile su mi cekirane 5 opcije, na kraju sam ostavio samo system i boot i sve je proslo ok.
Hvala svima na preporuci.

Stigla i moja masina. :) Izgleda kvalitetno sklopljen i skuplji nego sto jeste. Tome doprinosi i aluminijum, ali po meni to ima i losu stranu, jer hoce malo da klizne iz ruku, s obzirom da nije ni lagan. Tako da ce morati neka maska, iako nisam ljubitelj istih. Baterija mi je izgurala dan i deset sati, sa SOT-om od oko 6h 50min. Verzija 2gb rama, slobodno oko 700-800 mb. Sad je na punjacu, primetno se zagrejao, ovako u radu ne primecujem neko posebno zagrevanje, ne znam kako je kod vas. Verzija je neka 7.0.19.0, nema kineskih aplikacija, a ima google play store. Ostalo sve pozitivno, nemam mnogo aplikacija trenutno, ali fino to radi, zvuk u slusalici dobar, nisam jos nasao da nesto ne radi, ima dosta opcija za ta sitna podesavanja. Sad jedno pitanje, da li da zveknem i ja taj Loxar-ov ROM, a cilj bi mi bio jos duze trajanje baterije, ako uopste moze bolje od ovoga? :)

Nazad
Vrh Dno