Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Baterija se malo navikla na punjenje, pa resila da napravi novi record :)

763f1f59af8b2d6f1bafcb6f43dc4ebf.jpg

38bd9d1901787b35b594f2fc9eaebb3e.jpg

KIdence,ksko si zadovoljan kamerom?
Koju verziju imas Snapdragon ili Mediatek?

MediaTek x10... po meni kamera pravi ok slike, imas negde na prethodnim stranama kacio sam...ne znam koliko ti je kamera bitna stavka kod telefona, ali nije losa...pogotovo po danu i napolju...

OK hvala,bas cu da pogledam.Realno je odlican uredjaj za te pare cak i kod nas za koliko moze da se nabavi(vidjao za oko 180e).

Jel ima neko rn3 pro...,zivo me zanima kako radi i kakvo je stanje sa greajenjem,baterijom @)

Vidi druze,najbolje ti je da sam odradis,imas par strana unazad link koji sam okacio za rom,a tu ti je i full uputstvo,nije tesko uopste. Ja iskreno nebih pristao da bilo kome ubacujem drugi rom,zato sto uvek nesto moze da podje po zlu,i sta onda? Ovako kad radim sebi,boli me uvo,i ako brikujem fon,radio sam na svoju ruku...

Mx4 pro je nekada bio flagship a rn3 to nikada nije bio :)

Izrada ,zvuk ,displej i kamera su sigurno bolji na mx4 pro. Za izradu baciti pogled na 3min i 50sek.

[youtube]U0ENq8JPjq4[/youtube]

Na strani rn3 su baterija ,podrska (mada je 4pro dobio flyme5) i 32gb verzija.

Poslednja izmena:
To ja nisam rekao,kazem samo sta je objektivno bolje,a i mx4pro sam koristio par minuta i dosta mi je lep utisak ostavio.. Naravno nije mu bez razloga pala toliko cena u kini. Sve ima svoje

Za slične novce (~20-30eur razlike) mogu da se uzmu RN3 32/3 i Samsung Note 3 16/3 (verzija N9006). U pitanju je telefon za suprugu, trenutno ima S3 I9300 koji sad već radi dosta sporo. Ja imam Xiaomi Mi4i, zadovoljan sam (dual sim mi je bio must have u trenutku kupovine; a Mi4i je bio čudo posle Samsung Core). E sad, znam da je SN3 bio vrhunski model u svoje vreme; ali ne znam da li je bolje danas uzeti nekoliko godina star vrhunski model, ili modernu srednju klasu... dajte neke savete :)

@darkos, za te pare koliko kosta nov rn3 16gb, nema sanse da nadjes polovan note 3 da valja, da mu lajsna nije sva izguljena, pa cak i takvog tesko za te pare, posto kod nas imas rn3 nov vec za 180eur kod proverenih prodavaca... Ja sam zeni uzeo rn3 i sljaka...

Poslednja izmena:
Mogu, u pitanju su kineske verzije Note3, osakaćene samo SW-om, ali se to lako rešava flesovanjem...Ako joj se svidja Note i ne smeta TW, uzimaj Note 3...

Gledao sam RN3 32/3, taj sa 2gb rama mi nije zanimljiv - možda i tu grešim, ali plašim se da će za 1-2 godine 2Gb da bude usko grlo. Njega vidim za 230-240 na KP, i to kod ljudi koji imaju par desetina pozitivnih ocena. N9006 vidim za ~260, isto nov, u "prodavnicama"... mislim, da ne bude zabune, svakako uzimam isključivo nov telefon, hteo sam reći da je RN3 noviji model (i to koliko, 2 godine noviji?)

Javiću svakako šta sam uradio :)

Imas ovde jednog clana dexter (Dragan) iz ns sto radi Xiaomi, trenutno je najjeftiniji, a i pre je bio kad sam ja uzimao... Jedino lepo im cena pada, mada mislim da nema dalje, ja sam pre jedno mesec dana platio 210,sad je 180...pricam o 2gb

Obrati paznju na notifikacije,zale se na taj problem. Ja sam zbog toga odustao od mx4 pro, a bas sam se zagrejao da zamenim moj m1 note sa njim. Stvarno je telefon vrh ali...
O cemu se tacno radi? Gdje si to čitao? Mnogi pisu za vise modela telefona da imaju problem s notifikacijama a u vecini slucajeva nisu dobro podesili u postavkama.

Jel' može neko od vlasnika RN3 da potvrdi da viber i whatsapp rade kako treba (bez kašnjenja notifikacija)?

@snele,zap viber mogu potvrditi da radi bez greske, dok za whatsapp nemam pojma, imam ga, ali me niko jos na njega nije kontaktieao

I kod mene viber sljaka bez problema,whats up ne koristim...

Dešava li se nekome da odlazni poziv u istoriji bude zabeležen kao unknown? Znači pozovem nekoga, ili čak odgovorim na propušten poziv koji je uredno prepoznat i zabeležen, i po završenom pozivu stoji vreme i trajanje poziva ali umesto kontakta je unknown.

Meni to pise ako sam krenuo nekog da zovem i pre nego sto pocne da zvoni ja prekinem i pojavi se u listi kao unknown number... A sve radi, svaka app...samo treba podesiti auto-start i zakljucati app u memoriji...mozda i moze bez ovog zakljucavanja, ali meni ne smeta da mi viber bude stalno u RAM memoriji, vuce oko 100mb...

Nisam mislio na vajber vec obicne pozive. Nema pravila koji broj nece biti prikazan (mada za sada su to uvek isti brojevi), tj ne zavisi kom operateru broj pripada. Ako na poziv nije odgovoreno on je u istoriji pravilno zabelezen, ali cim se pozvana osoba javi broj se "pretvara" u unknown. Vidim da na lolipop miuiu postoji taj problem (odredjene mreze u Rusiji, Spaniji...) i neki od njih su to resavali odlaskom kod operatera. Vec zamisljam kako bi to bilo kod nas reseno. Mada ne znam sta bih od njih i trazio jer se pominju neki protokoli ovo ono a i na prethodnom telefonu je radilo kako treba. :)
U pitanju je rom koji je dosao sa telefonom - miui 7.0.19.0.0.
PS
Dodao sam cak i onaj mi nalog i sinhronizovao kontakte ali nista.
I jos jedan PS
Notifikacije za viber i whatsapp rade kako je bog rekao.

Ovo za viber nije bilo za tebe, pricao sam ti o obicnim pozivima... Flesni custom 7.1.3 i uzivaj :) nemaju ti problemi o kojima ti pricas...

Tako ću verovatno i da uradim ali plašim se da što se navedenog pro lema tiče neću dobiti ništa. Jer niko od vas taj problem nije imao ni sa 'originalnim' romom.
Mada ću se bar otarasiti nepotrebnih mi aplikacija.

Nazad
Vrh Dno