Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Juce sam malo fotkao cisto da vidim kakva je kamerica....auto mod....uploadfromtaptalk1455095351617.jpguploadfromtaptalk1455095363370.jpguploadfromtaptalk1455095377364.jpguploadfromtaptalk1455095392588.jpguploadfromtaptalk1455095409231.jpg

Stigao paket "zastite" za zenin rn3, deluje korektna izrada, al jos cemo da vidimo kad ga zastitimo

uploadfromtaptalk1455195432375.jpg

Aaa,super,okaci fotke kad namontiras,ako te nebude mrzelo,cisto da vidimo kako izgleda :)

Nije ti dobar link ka slikama, ili meni tt baguje...ne moze ni jedna slika da se otvori...

Ni ja nevidim slike..

9904aee5f79fc19fd7c3f215484d09e1.jpg

46848e2a0c576ee8092bc82138e08bd8.jpg

7c67a167b45006e850740434ca2c8bc9.jpg

Meni stigla ova najjeftinija. Nije loša.

A sad? Meni se vide... Uzeo sam i ja tu najjeftiniju, greota bilo ne uzeti kod istog prodavca za 1.5 $

Koliko ga case "uvecao"? Cini mi se da je sada bas bucko :)

Aha, ne volim licno te case-ove, bas zbog toga... Uvek stavljam sebi na telefon one najtanje

Kupis telefon zato sto ti se svidja kako izgleda i kada ga gurnes u case, nije to to...ubije lepotu...a ako ga ne stavis u case smoris se kada se osteti...bedak u svakom slucaju...

Da li neko mozda zna sta moze biti u pitanju, recimo u Bosni za internet koristim njihovu Mtel karticu i jako sporo, ali bas sporo radi, cak moze se reci i ne radi, ali kad "delim" net ostalim uredjajima radi extra? Dok sam u Srbiji na u sim slotu 2 je Cg mtel i na njemu net radi super, dok je u sim slotu 1 uvek Mts... Cudno mi sto nece da radi na rn3, a kad deli na ostalima radi, neka ideja?

Poslednja izmena:
Probaj da zamenis mesta karticama sim 1 i sim 2... Nisam siguran, mozda sim 2 radi samo u 2g modu...meni je net na sim 1 i sve sljaka full, mada ti si bese i dalje na onom fabrickom ROM-u gde imaju oni limiti za mobile net i te *******cije...custom to nema, svi su skinuti...

@muxa

Furao sam ja fazon onu vrecicu dok sam imao Nexus 4, nisam hteo u case da ga stavim i opet se izgrebao...nije nista strasno, ali one sitne(micro) ogrebotine po ledjima su mi ubile lepotu telefona :)

Nije da na slotu 2 radi samo 2g,posto kako rekoh u njemu mi bude i treca kartica, na kojoj je 3g...da jos sam na fabrickom rom-u, al eto razlog vise da ubrzam prelazak na custom

Jel krenuli sa SD 650 u prodaju? Nesto se razmisljam... :D
Pustite na PM gde i kod kog prodavca ste narucivali, sem ako nije Fantacy. :)

Poslednja izmena:
Evo noviji custom ROM, pa ko nije flesnuo...moze da proba pa da kaze utiske...Mene mrzi jer mi i ovaj sto imam savrseno radi..

http://en.miui.com/thread-216904-1-1.html

Preradjen global, 7.1.6... kazu da je dobar...pa ako neko bude probao neka napise utiske...
Inace ovo je treci dev koji radi ROM-ove za RN3... :)

Poslednja izmena:
Da li neko mozda zna sta moze biti u pitanju, recimo u Bosni za internet koristim njihovu Mtel karticu i jako sporo, ali bas sporo radi, cak moze se reci i ne radi, ali kad "delim" net ostalim uredjajima radi extra? Dok sam u Srbiji na u sim slotu 2 je Cg mtel i na njemu net radi super, dok je u sim slotu 1 uvek Mts... Cudno mi sto nece da radi na rn3, a kad deli na ostalima radi, neka ideja?
Promenio naziv Apn-a i sad radi..

Telefon mrtav - molim za pomoc Xiaomi Redmi Note 3

E ovako, da pojasim moj nesrecni slucaj.. Juce mi je stigao telefon putem ali -exressa u pitanju je Xiaomi Redmi Note 3, pogrece ga MiUI 7 i android lolipop, nakon par sati aktivnog koriscenja pocele su da mi smetaju kineske aplikacije (sa hijeroglifima) fabricke aplikacije za pustanje muzike,otvaranje slika itd. svaka od njih kada se pokrene otvara miui store (aplikacija za kupovinu, wallpapera-tema-muzike) posle nekog vremena je pocela opasno da me nervira pa sam resio da je obrisem usao sam u aplikaciju za brisanje(fabricku) i uklonio par programa koji ne spadaju u sistemske programe da se razumemo - NISAM BRISAO PROGRAME KOJI SU VEZANI ZA ANDROID ILI BILO KAKVE DRAJVERE, obrisao sam sledece aplikacije - MIUI WALLET , MIUI STORE , MIUI RADIO, MUSIC PLAYER i program za slike , znaci nisam dirao nikakvu aplikaciju koja je vezana za sistem.. programi koji ne smeju da se brisu su obelezeni crvenom bojom i na njih upozorava da mogu dovesti do ostecenja softvera te stavke nisam dirao.. i sve je radilo super nakon nekih 10 minuta posle brisanja pocele su da mi se pojavljuju greske ako se dobro secam yellowpage.miui cant start .. nesto poput toga pa sam resio da restartujem telefon.. e onda pocinje moja agonija :wall: restartom sam dobio brick na telefonu i vise nisam mogao da ga startujem.. zaglavi se na loading screenu i tako stoji satima.. nakon toga sam cackao po internetu i otkrio da sam brisanjem nekog od programa brickovao telefon (sto do tad nisam znao ni sta znaci) sa oficijalnog foruma skinuo sam recover ili rom za njega povezao usb i pokrenuo ciscenje sistema, imao sam problem sa usb drajverom telefon je pokazivao kao nepoznat uredjaj nakon cega sam instalirao odgovarajuce drajvere i telefon se konacno prikazao ali se povremeno gubio kao uredjaj.. zapoceo sam instalaciju prvu skalu je odradio i onda je izbacio neki dugacak error (upitanju je program SP TOOL za mediatek uredjaje)i telefon se od tada ne pali uopste, sto znaci da je odradio bootloader i obriso mi stari(IMEI,WIFI,BLUETOOTH) ili sta vec kako sam mogao da saznam.. od tada telefon ne pali ali ga kompjuter i dalje prepoznaje .. telefon mi je sada hard brick-ovan ili dead.. sutra ga saljem u servis pa ce mi oni reci dali je moguce da se povrati, covek sa kojim sa pricao tvrdi da je moguce u 99,9%.. zelim samo informaciju od nekog ko je strucan dali sam mogao kojim slucajem da sprzim plocu, i dali mogu da bacim telefon posle ovoga? :smash::wave:
unapred sam zahvalan..
na teskim mukama sam.. :mad::mad:

Ajde da probam da pomognem...

Uz odogvarajuci softver i znanje, sve je moguce...sumnjam da si nesto spzio, spalio...
Kao drugo, imao si ovde lepo temu i u njoj sve lepo opisano, samo si trebao malo da se informises pre nego sto si poceo da radis nesto u sta nisi siguran...
A kao trece i najbitnije, kako ti sada racunar prepoznaje telefon, sta tacno pise?

Ajde da probam da pomognem...

Uz odogvarajuci softver i znanje, sve je moguce...sumnjam da si nesto spzio, spalio...
Kao drugo, imao si ovde lepo temu i u njoj sve lepo opisano, samo si trebao malo da se informises pre nego sto si poceo da radis nesto u sta nisi siguran...
A kao trece i najbitnije, kako ti sada racunar prepoznaje telefon, sta tacno pise?

Racunar ga prikazuje kao neki port, a u device manager se pojavljuje mediatek preeloader i mediatek usb port kad se ubode, te dve stvari a u devices and printers kolko se secam kao neki port i neki broj u zagradi .. telefon je vec poslat u servis

Onda javi ishod... Nadam se da ce uspeti da ga sredi majstor...

Nazad
Vrh Dno