DirtyHarry
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.11.2015
- Poena
- 60
Kupovao neko preko KP ovaj telefon?
Провери на нету. Ја држао у руци телефон (користи га клинка па замишљај употребу), батерија 48% а SOT преко 6 сати.Redmi 3 jeste zanimljiv telefon, mada tesko da moze da se nadje kompletniji telefon od RN2 za ovaj novac.
9-10 sati zvuci malo neverovatno.

Провери на нету. Ја држао у руци телефон (користи га клинка па замишљај употребу), батерија 48% а SOT преко 6 сати.
Ево ти баш јуче мој RN3,
Pogledajte prilog 196852Pogledajte prilog 196853
Ако он цепа оволико а могао је сигурно јо 40ак минута, што R3 са истом 4000mah батеријом, мањим екраном, мањом резолуцијом и слабијим чипом не би могао јаче?
Ja sam pre par nedelja imao istu dilemu i uzeo rn2 bez mnogo dvoumljenja zbog veceg ekrana i rezolucije.Шта је боље да се узме сада Редми ноте 2 или на Редми 3? Пошто су сличних цена, а пре ово га сам имао Редми 1s. Хвала.
Evo malo o bateriji. RN2, rom xiaomi.eu najnoviji (6.3.24)
Pogledajte prilog 196860
Pogledajte prilog 196861Pogledajte prilog 196862
Ja sam zadovoljan, telefon je za ove pare bruka.
Flashujes twrp recovery pa preko njega officialnog update na Xiaomi.eu romKako se ubacuje taj rom 6.3.26 moze li sa miui flasherom
Kupio od nje sve ok. Račun nisam dobio tako da od garancije nema ništaVideo sam na KP da ima prodavac/ica "Vera" za 155 evra. To je u redu cena da se ne ceka dok stigne iz kine itd..
Jedino sto sam video na forumu da je za tog prodavca neko imao problem sa garancijom(nekom)
Na xiaomi i ne ocekujem neku garanciju, sem da ima neku radnu odredjeno vreme. Ako je fals u startu da se zameni.
Direktno sam sa kompa uploadovao. Sta ce ti linkovi? Za remote ne znam stvarno. Reci kako da proverim, ne znam tacno na sta mislis. Sto se tice 3g meni je radio na ranijim xiaomi.eu romovima.
Koliko to tebi drzi baterija kada nisi zadovoljan?
I koliko mislis da bi trebala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari