Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Redmi 3 jeste zanimljiv telefon, mada tesko da moze da se nadje kompletniji telefon od RN2 za ovaj novac.

9-10 sati zvuci malo neverovatno.
Провери на нету. Ја држао у руци телефон (користи га клинка па замишљај употребу), батерија 48% а SOT преко 6 сати.
Ево ти баш јуче мој RN3,
uploadfromtaptalk1459495943372.jpguploadfromtaptalk1459495965779.jpg

Ако он цепа оволико а могао је сигурно јо 40ак минута, што R3 са истом 4000mah батеријом, мањим екраном, мањом резолуцијом и слабијим чипом не би могао јаче?

Flasovao sam RN2 po savetu clana Vop i sada sve radi Rom je hermes 7 stabile, da li to znaci da ce kad se pojavi novi rom moci automatski updejtuje ili opet mora flesh. Kolega ima RN2 PRIME i njemu baterija drzi vise od 6 sati, juce igrao ogricu 5 sati i ostalo mu 25% baterije Rom je 66.77.33.00 (LHMCNCH). Kakav je rom ima li neko iskustva sa njim.

Провери на нету. Ја држао у руци телефон (користи га клинка па замишљај употребу), батерија 48% а SOT преко 6 сати.
Ево ти баш јуче мој RN3,
Pogledajte prilog 196852Pogledajte prilog 196853

Ако он цепа оволико а могао је сигурно јо 40ак минута, што R3 са истом 4000mah батеријом, мањим екраном, мањом резолуцијом и слабијим чипом не би могао јаче?

Moguce, samo se cudim.

Na RN2 baterija kapaciteta skoro pa kao na Note 4, a drzi dosta manje. Note 4 osetno jaci, mnogo bolji ekran itd itd. Sreca pa su original baterije jeftine.

Шта је боље да се узме сада Редми ноте 2 или на Редми 3? Пошто су сличних цена, а пре ово га сам имао Редми 1s. Хвала.
Ja sam pre par nedelja imao istu dilemu i uzeo rn2 bez mnogo dvoumljenja zbog veceg ekrana i rezolucije.

Evo malo o bateriji. RN2, rom xiaomi.eu najnoviji (6.3.24)
Screenshot_2016-04-01-10-42-44_com.miui.securitycenter.png
Screenshot_2016-04-01-10-42-53_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2016-04-01-10-43-07_com.miui.securitycenter.png
Ja sam zadovoljan, telefon je za ove pare bruka.

Direktno sam sa kompa uploadovao. Sta ce ti linkovi? Za remote ne znam stvarno. Reci kako da proverim, ne znam tacno na sta mislis. Sto se tice 3g meni je radio na ranijim xiaomi.eu romovima.

Video sam na KP da ima prodavac/ica "Vera" za 155 evra. To je u redu cena da se ne ceka dok stigne iz kine itd..

Jedino sto sam video na forumu da je za tog prodavca neko imao problem sa garancijom(nekom)

Na xiaomi i ne ocekujem neku garanciju, sem da ima neku radnu odredjeno vreme. Ako je fals u startu da se zameni.

То је добар продавац али додај још 20е па купи RN3 (код ње).
Што се тиче гаранције, те радне од пар дана, ко то зна какав је ко..

Poslednja izmena:
Video sam na KP da ima prodavac/ica "Vera" za 155 evra. To je u redu cena da se ne ceka dok stigne iz kine itd..

Jedino sto sam video na forumu da je za tog prodavca neko imao problem sa garancijom(nekom)

Na xiaomi i ne ocekujem neku garanciju, sem da ima neku radnu odredjeno vreme. Ako je fals u startu da se zameni.
Kupio od nje sve ok. Račun nisam dobio tako da od garancije nema ništa

Какав црни рачун? Овде је све на образ. Коме је стало да има продају тај и испоштује купце. Већина ти да пар дана (усмену) гаранцију и то је то. Такву они добију од претходне руке.

Direktno sam sa kompa uploadovao. Sta ce ti linkovi? Za remote ne znam stvarno. Reci kako da proverim, ne znam tacno na sta mislis. Sto se tice 3g meni je radio na ranijim xiaomi.eu romovima.

Da skinem direktno na telefon.

Ilion, nema potrebe. Jutros uzeh mirorless koji ide uz mene.

Jel probao neko oba xiaomi.eu roma? Zanima me razlika u radu i bateriji stable vs weekly.

Stvarno se cudno ponasa baterija na ovom telefonu, juce sam ga ceo dan maltretirao i izdrzao je 5h40min sto je ok, a danas tesko vise od 4h sto je bas velika razlika

To ne bi smelo da bude do baterije, nego do koriscenja. 🙂

Јуче си већином вероватно био на wifi, данас на мобилном нету. Још ако је крш сигнал и то је то.

Bas tako, koriscenje moze da utice na sot.
Ne vredi samo prosto cifre da poredis.
Inace baterija sasvim dobro drzi na ovom telefonu, samo treba lepo podesiti.

Koliko to tebi drzi baterija kada nisi zadovoljan?
I koliko mislis da bi trebala?

Сад када сам прешао на RN3 прогледао сам. RN2, са две картице на радни дан, на послу ми је крш сигнал на обе мреже, до 3,5 сати SOT. То је пристојна батерија али мене не задовољава. Вукао сам екстерну са собом за сваки случај.
Са друге стране RN3, 5, 6 сати... још ми се није десило да успем да је спржим. Најниже сам је спустио на 9% са преко 6 сати SOT-а.

Koliko to tebi drzi baterija kada nisi zadovoljan?
I koliko mislis da bi trebala?

Zadovoljan sam 😉.

Realno, telefon je bas jeftin tako da cudo nisam ocekivao. A i baterije original su bar 3x jeftinije od npr Samsunga. Zato sam i kupio 4 rezervne, 2 uz sebe, 2 u autu.

Dve sedmice sam ga koristio kao primarni telefon. Radnim danima ekran nije prebacivao 3h (oba slota aktivna, 4G, wifi, sinhronizacija uvek upaljeni) dok vikendom prebaci 4h. Tih dana, ujutru u 6 ga skidam sa punjaca, do nekih 14h najkasnije, baterija je na 20%.

Sto neko rece, stvar koriscenja.

Ne da sam zadovoljan, nego sam prezadovoljan.

Nazad
Vrh Dno