Ja imam 13 pro 5 g,ako ukljucim ustedu baterije tad mogu da izguram 8-9 sati na FB,Insta...Molio bih za neki predlog koje aplikacije da iskljucim,koje da izbrisem,neprijatno sam iznenadjen baterijom.Unapres hvalavidimo da ljudi ovde pisu kako im baterija ne drzi ni 5 sati , vidimo da to pisanje je iz neke samo njima znane potrebe i da nema veze sa realnoscu.
Prebaci osvežavanje ekrana na 60Hz.Ja imam 13 pro 5 g,ako ukljucim ustedu baterije tad mogu da izguram 8-9 sati na FB,Insta...Molio bih za neki predlog koje aplikacije da iskljucim,koje da izbrisem,neprijatno sam iznenadjen baterijom.Unapres hvala
Da li vam je opetater 'zanovio' sim karticu?Dobar dan.
Prije desetak dana sam kupila Xiaomi 13 Note pro plus 5g, i od tada imam problem sa dolaznim pozivima. Naime, nakon npr noci kada se telefon ne koristi, ujutru ne moze da me dobije apsolutno niko. Daje znak da sam van dometa. Takodje, desava se i u toku dana. Operater je pokusao sve moguce, kazu da nije do mreze. Kada prebacim karticu u stari Huawei, radi bez problema, tako da kapiram da je mpzda problem u podesavanjima telefona ili nesto tako. Mreza je One (Telenor).
Da li neko ima slicno iskustvo, i da li mi mozete pomoci?
Ne, nisu ni pomenuli to kao resenje.Da li vam je opetater 'zanovio' sim karticu?
Ako davno niste menjali uređaj, onda je moguće da je sim kartica zastarela..Ne, nisu ni pomenuli to kao resenje.
Vidim da ovom iz Kine koja ja hoću da uzmem fali B20 za 4G koje koriste naši operateri. Kako se to ogleda u realnom korišćenju, koliko utiče na funkcionalnost 4G mreže?Prelistaj, ovde imaš pregled bandova u Srbiji pa uporedi
B20 je po mom sećanju tzv 'sirotinjski band', koji se u Srbiji još uvek primenjuje na područjima slabo pokrivenim ostalim (kvalitetnim) opsezima..Vidim da ovom iz Kine koja ja hoću da uzmem fali B20 za 4G koje koriste naši operateri. Kako se to ogleda u realnom korišćenju, koliko utiče na funkcionalnost 4G mreže?
Uzeo sam silom prilika Redmi Note 13 Pro + umesto Honor 70 jer sam po drugi put slomio ekran. Prvi utisci su da je Honor bolji uredjaj... No nema veze, treba mi savet koju aplikaciuu da instaliram za Honor Magic Watch 2? Probao sam Honor aplikaciju koju sam koristio na Honoru ali ne radi bas najbolje, sat se dosta cesto diskonektuje i desava se da ne stizu notifikacije...
Meni se automatski briše kad obrišem u jednoj od te dve aplikacije, briše i u drugoj.Imam RN 13 pro. Kako da podesim da kada obrišem sliku iz galerije telefona automatski se ne obriše i sa google photos?
A neki usb..da li je to možda bolja varijanta ?I...
Cela stvar bude dobra dok se aktuelni prostor na gdrive-u 'ne pretovari' fotografijama i video-zapisima.
A onda..
Onda ide brisanje ili plaćanje za veći memorijski prostor..
I opet (i to-plaćano) se brzo popuni pa, pre ili kasnije, dođe do kolapsa tj, do gubitaka dragih uspomena..
Najsigurniji način je, po mom skromnom mišljenju, još uvek hard disk.
Napuniš, obeležiš, odložiš na sigurno.
Kad ti treba, staviš ga u disk-fijoku i odmah imaš direktni pristup..
Po mom mišljenju - nije.A neki usb..da li je to možda bolja varijanta ?
nije valjda da niko ne zna?ekipa mala pomoć - kolegica s posla jučer kupila rn13pro 5g i sve sam joj podesio (između ostalog i ažuriranje na hyperos), međutim šta treba odraditi da bi ono pulsiranje za notifikacije sa bočnih strana ekrana radilo kada stigne neka notifikacija? treba li biti uključen i AOD za to? trenutno je isključen, a pulsirajući efekat uključen, ali ne svetli kada dođe notifikacija.
Evo sad sam isprobala, meni radi normalno a nije bio ukljucen aod.nije valjda da niko ne zna?
radi kada stigne neka notifikacija?Evo sad sam isprobala, meni radi normalno a nije bio ukljucen aod.
pa ne znam za koje sve aplikacije može pulsirati ono notifikacijsko svetlo?Jel to za sve notifikacije ili samo za neke aplikacije? Ako je ovo drugo, da li je data odgovarajuca dozvola tim aplikacijama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari