Na istom modelu Redmi sam koristio Huawei aplikaciju zdravlje, imao sam tad Huawei sat i sve je radilo normalno, samo sam morao dozvole za zdravlje app da odobrim, nije ni jednom bilo problema (prvo sam Huawei app galery instalirao, pa onda preko nje zdravlje app)Uzeo sam silom prilika Redmi Note 13 Pro + umesto Honor 70 jer sam po drugi put slomio ekran. Prvi utisci su da je Honor bolji uredjaj... No nema veze, treba mi savet koju aplikaciuu da instaliram za Honor Magic Watch 2? Probao sam Honor aplikaciju koju sam koristio na Honoru ali ne radi bas najbolje, sat se dosta cesto diskonektuje i desava se da ne stizu notifikacije...
Cak mi se jednom desilo i da je telefon sam pozvao ljude iz imenika u dzepu, a za to mu je trebalo pin, otisak ili prepoznavanje lica, uopste nemam predstavu kako je to sam uradio, da napomenem da sam ga sigurno zakljucao.Identičan problem mi se dešavao na mom RN12pro+ kada sam ga nabavio.
Međutim, ja sam imao sreće zbog toga što mi je skener otiska postavljen na power dugmetu, pa sam mogao da podesim sledeće:
Kod vas je nažalost skener otiska ispod ekrana tako da metod sa gornjeg linka neće proći.😔![]()
Fingerprint unlock recognition - method press
Ukoliko je ovaj problem veċ obrađen pod nekim drugim naslovom - unapred se izvinjavam. Meni je inače puno išlo na živce to što se telefon slučajno otključa i aktivira u džepu ukoliko imam aktiviran figerprint senzor za otključavanje telefona.. Ispočetka, dok mi fingerprint za zaključavanje i...forum.benchmark.rs
Ukoliko neko želi ipak da proba neka javi rezultate.
Bilo bi super kad bi moglo i na Rn13pro+.
Ajd mi pojasnite malo. Vidim da vecina kod xiaomija flesuje. Sta mu dodje flesh? (Princip i nacin flesovanja) i sta donosi to flesovanje kao rezultat?Ima li Xiaomi Redmi Note 13/13 Pro/13 Pro+ Indonezijski rom sa Xiaomi dialerom?
Ako ga kupim odmah bi ga fleshovao na Indonezijski ili neki Xiaomi.EU, ne volim google dialer, zbog načina javljanja, prekidanja veze (odbijanje poziva) i nekih ogrnaičenja.
Ajd mi pojasnite malo. Vidim da vecina kod xiaomija flesuje. Sta mu dodje flesh? (Princip i nacin flesovanja) i sta donosi to flesovanje kao rezultat?
Mislim da rn12pro+ ima Samsung isocell HPX, a rn13pro+Samsung isocell HP3.sad ne znam jeli istina što jedan recenzent kaže da pro plus ima hpx senzor, a pro 5g hp3
ima i pro plus i pro 5g.Mozda je bilo,ali nisam nasao,da li RN 13 pro + ima eSIM kako pise na sajtu Xiaomi Srbija
Ali,niko ne spominje u videu,bar ja nisam naisao.ima i pro plus i pro 5g.
Ti napisa citavu recenziju, da sam hteo da citam, otisao bi da ogledam neku recenziju 😁ok, nakon bezbroj odlegledanih recenzija u ova zadnja dva-tri meseca, mogu sumirati šta je ono što je xiaomi kao najbolje ponudio u tom nekom midrange segmentu. dakle, tu se kao dve best buy opcije ističu dva modela:
1. redmi note 13 pro plus
2. poco x6 pro
ostali modeli (rn pro 13 5g i rn pro 13 4g, te poco x6) kaskaju ili u performansama ili u kamerama, ali sudeći po recenzijama, najveće razlike su u rezultatima kamera. ono što je interesatno je da i rn 13 pro plus i poco x6 pro svojim glavnim kamerama odlično pariraju galaxy a55 kameri, a u nekim situacijama su i bolji od a55. samsung ih jedino šiša u ultrawide kameri i u određenim uslovima sa selfie kamerom, ali ne uvek.
ja sam planirao kupiti rn 13 pro 5g, međutim xiaomi nije najbolje odradio softversko-drajverski deo u vezi kamera ovog modela. najveće razlike se primete kod ultrawide kamera, već dugo korišteni 8mp sony imx355 senzor (imao sam ga na mom dobrom starom poco x3 pro) se i dalje vuče u ovom segmentu i daje jako loše rezultate kod rn 13 pro 5g i poco x6 modela. za ovaj senzor očigledno treba bolji i jači soc da bi iz njega mogao izvući neki maksimum.
po svim recenzijama najveće i najprijatnije iznenađenje što se kamera tiče je poco x6 pro. njegova kombinacija hardvera izvlači maksimum iz sve tri omnivision sistema kamera, te nudi rezultate koji su tek vrlo malo lošiji od rn 13 pro plus, dok ima situacija gde je zbog hardvera i isp-a pružio i nešto bolje rezultate on velikog rn 13 pro plus modela. njegova omnivision 8mpx ultrawide kamera optimizacijom šiša 8mpx kamere kod rn 13 pro 5g i poco x6 pro modela i potpuno je u rangu sa skupljim rn 13 pro plus modelom.
pred sami kraj ovog mog piskaranja, kome ne smeta zakrivljeni ekran (meni lično jako smeta i ne sviđa mi se), rn 13 pro plus je najbolja kupvina, a iza njega poco x6 pro.
ono što je donekle razočarenje jeste činjenica da xiaomi nije baš uspeo izvući maksimum iz kamera modela rn 13 pro 5g, jer je u nekim situacijama i slabiji rn 13 pro 4g davao bolje rezultate. da li je hyperos update popravio situaciju što se tiče kamera kod rn 13 pro 5g modela ne znam, jer niti jedna recenzija to nije spominjala. postaje i problematično što xiaomi svake godine menja senzor glavne kamere i nikako da ga usavrši i ostavi na dva-tri modela u svojoj punoj raskoši, jer mislim da 200mpx hp3 senzor od samsunga kod modela rn 13 pro 5g može mnogo više da pruži.
za iduću godinu se nadam da ostaje ovaj samsungov 200mpx hp3 senzor i to maksimalno optimizovan, a da će konačno apgrejdovati ultrawide kamere na rn 14 pro plus i rn 14 pro 5g (ako se ponovo budu tako zvali), te poco x7 pro modelima.
ima i pro plus i pro 5g.
Isti model imam, nije mi se desilo do sad da gubim signal uopste, mozda je problem do kartice, tj mreze, a ne telefona.Pozdrav
REDMI NOTE 13 PRO PLUS par puta u toku dana gubi signal na par sekundi. Kartica je MTEL, da li ej do tel ili kartice i šta raditi.Hvala
Da li mozda ima u Kini taj model ali za eu trziste da se nadje negde? On ce sigurno raditi bez ikakvih provera.Pozdrav ljudi.
Trenutno sam u Kini i uzeo bih Redmi note 13 za majku jer je ovde bagatela cena a njoj ne treba ništa jace ali me brine kako će raditi sa našim operaterima. Ona koristi MTS, ja malo istraživao nema nekih bandova ali ne znam kako se to već realizuje u realnosti. U prilogu su bandovi koje telefon podržava, može li mi neko reci sa više iskustva da li će i kako će raditi telefon kod nas u MTS mreži, da napomenem da se ona 100 posto vremena nalazi u gradu, Niš.
Unapred zahvalan
Dobio je sve potrebne podatke od @doktor1964 tako da je sve jasno..Da li mozda ima u Kini taj model ali za eu trziste da se nadje negde? On ce sigurno raditi bez ikakvih provera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari