I kod mene se prazni. Vratim se na xeu beta rom i za 10 min ode 15% baterije. Sad ću da ga resetujem. Možda je i baterija oslabila ko će ga znati.Baterija je pocela brze da mi se prazni, preko noci se isprazni ~8%.
U podesavanjima vidim da je za tu potrosnju zaduzen android sistem.
Kako da pronadjem uzrok zasto je sistem aktivan?
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Nije samo ova app, ima ih...Takođe nemam problema sa ovom aplikacijom, hoće da je instalira bez problema.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Oće biti nekog Update ovde skoro?
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
A ajde kazi majke ti da li ti nesto ne funkcionise na telefonu pa bi da ga menjas? Fon radi odlicno i ja ga ne menjam dok ne crkne ili mi pocne bagovati kao prethodni (Redmi 1S posle 3 gine odlicnog sluzenja meni sada sluzi klincu jos uvek). Bice updejt samo da srede nesto ili ne srede kao i obicno, neko je rekao da imaju problema sa memorijom cim odrade ide updejt. Kinezi ko kineziNema duzeg vremena update , da li je vreme da se zameni telefon![]()
Da li ti je ukljucena sinhronizacija sa gmailom mi nalogom?Posle 10 meseci korišćenja ja preyadovoljan.
Medjutim primetih jedan bag.
Naime kada hoću da preimenujem neki kontakt u imeniku ja izmenim ime, sačuvam, medjutim kada ponovo udjem u imenik ponovo stoji staro ime kontakta.
Inaće telefon je sa fabričkim ROM-om i sa podlednjim apdejtom.
Jel imao neko sličan problem i da li ima predstavu kako da to rešim?
Namesti mu u podesavanjima/baterija i performanse/potrosnja baterije/ tockic gore desno/ planirano ukljucenje i iskljucenja da se recimo pali u 03:05 a gasi u 03:00.Danas sam primetio da ne mogu da otključam telefon crtanjem patterna već samo preko otiska prsta. Kada sam otišao u podešavanja da to sredim i iscrtam pattern prijavio mi je grešku i da je settings prestao sa radom..
Jel imao neko ovakvih problema?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Da li ti je ukljucena sinhronizacija sa gmailom mi nalogom?
Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk
Podesavanja/Sinhronizacija/GoogleMislim da nije.
Nikakve sinhronizacije nisam ukljucivao.
Cak nisam kreirao ni MI nalog.
Velika zamjerka ovom telefonu i svim ostalim koji imaju SD625 jeste ograničen wifi na 150 mbps a u praksi je to dosta manje. Primjer : Sa svojim redmi 5 plus u prostoriji mjerim na speedtest max 110 mbps od 200 koje mi isporučuje ISP. U istoj prostoriji na istom mjestu redmi note 5 mjeri 190-195 mbps. Ovo je meni veliki minus za redmi 5 plus i mijenjam ga radi ovoga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari