Po meni jedino da skinete fastboot rom global i istom metodom instalirate doticni rom. Valjda ima neko pametniji od mene ako gresim.Pitanje - Drugar dobio 5 Plus sa kineskim romom. Bez google aplikacija. Kako da instaliram global rom i koji?
Da li postoji mogućnost poboljšanja rada kamere bez rootovanja telefona? Neki program?
Ako je njegov neka kontaktira Xiaomi i nek mu resetuju account ,dosta je da prilozi i br telefona sa kog je registrovao mi nalogPozdrav drugari.
Situacija je sledeća brat od strica mi je kupio redmi 5 plus preko KP,medjutim kad je upalio fon..izbacuje mu da unese šifru sa MI naloga,predhodni vlasnik navodno je zaboravio šifru,postojili neki nsčin da se ovo reši nekako.
Kad udje u recovery ima sledeće opcije![]()
Sent from my MI 6X using Tapatalk
Hvala,javljam bratu pa neka pokuša.https://www.youtube.com/watch?v=UZ653r37hbA
Za MIUI 9 je, probaj
Poruke su "besplatne" samo ako imas neta(idu preko neta kao viber).Ukoliko nemas neta ili nisi ma wi-fi naplacuje se prenos podataka,zato si i dobio zaduzenje za taj iznosDobro, supruga mi isto ima Xiaomi telefon. Kako na njenom telefonu da aktiviram tu opciju, gde se to nalazi?
Iskljuci net pa probaj poslati sms,neces uspeti.Pa ta prva SMS poruka služi za registraciju usluge, posle toga je komunikacija besplatna između Xiaomi telefona koji su aktivirali ovu uslugu.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari