Šta je novo?

Xiaomi Redmi 5 / Redmi 5 Plus

Odlicna stakla bar sam ja prezadovoljan uopste nema tako puno otisaka prstiju ima ali 80% manje nego sto je bilo na dosadasnjem. Nema naftne mrlje ima lepak ispod celog stakla i za svaki slucaj dobijete i bocicu onog lepka ili vodice ako ne daj boze zatreba. Ako kome treba za svaku preporuku bar sa moje strane.

https://m.aliexpress.com/item/32868...&terminal_id=dd365fa721ce4061a9fafb42c6411b05

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na koji nacin da budem siguran u to? Ima dosta oglasa na KP ali kad ih pitas za Band 20 svi nesto zaobilaze da daju odgovor. A ta stavka mi je presudna posto sam na Telenor mrezi, trenutno imam Redmi Note 4X koji ne podrzava Band 20 i skoro nigde nemam 4G.

Telenor od sva tri operatera najvise koristi Band 20(800MHz mrezu).

Ja koristim RN5 za kinesko trziste bez Band 20, u Nisu u 99% slucajeva hvata 4h signal, Vip.

Na koji nacin da budem siguran u to? Ima dosta oglasa na KP ali kad ih pitas za Band 20 svi nesto zaobilaze da daju odgovor. A ta stavka mi je presudna posto sam na Telenor mrezi, trenutno imam Redmi Note 4X koji ne podrzava Band 20 i skoro nigde nemam 4G.
Vakum pakovanje i sa strane na kutiji u desnom donjem ćošku piše global version uokviren crvenim.

95b6400729e3f89998a58f6e6676d767.jpg

Poslednja izmena:
Sve sam ja ovo napisao tri posta iznad...Čemu ponavljanje istog?

@veljadj, @Djilkosh_Ns
Verovatno cu uzeti polovan, posto bi mi bila velika razlika da doplatim za Redmi Note 4X, tako da li postoji mogucnost u samom telefonu da se pogleda?

@ivanbass1
Ja koristim najvise telefon na teritorijama opstina Mionica i Valjevo tu su uglavnom Band 20 bazne stanice.

@veljadj, @Djilkosh_Ns
Verovatno cu uzeti polovan, posto bi mi bila velika razlika da doplatim za Redmi Note 4X, tako da li postoji mogucnost u samom telefonu da se pogleda?

@ivanbass1
Ja koristim najvise telefon na teritorijama opstina Mionica i Valjevo tu su uglavnom Band 20 bazne stanice.
Svejedno moraš dobiti kutiju.

Djevojci pukao displej,pa narucujem sutra sa Alija novi sa frejmom.Ono sto me interesuje posto je plava verzija tj. onaj back poklopac je plavi a ovo napred bijelo,kako bi bilo da narucim crni frejm bi li izgledalo nakaradno?

Da sam na tvome mestu,naručio bi crni prvenstveno zbog onih crnih ivica koje se neće videti.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Izašao novi MIUI 10 Global Stable na bazi Oreo za Redmi 5 običan. Screenshot_2019-01-28-20-23-26-162_com.android.updater.jpeg

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

U zadnje vreme prilikom ulaska u muziku pojavi mi se neka reklama iako sam isključio opciju pojavljivanja istih. Ima li neko sličan "problem" ?

Koristi li neko gcam i koji?

Sve koje sam probao ne radi portret na prednjoj kameri, a night sight nije loš za ovu kameru.

Poslednja izmena:
Nasao neku 6 LGN ili tako nesto, sve radi sem prednjeg portreta i neka MGC, moracu da isproveravam.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

@Nebojsa77

Ne mogu da otvorim link za GC, mozes li mi poslati apk?

Bilo je dve kamere tamo, pa evo ti obe ne znam koja treba
https://www84.zippyshare.com/v/YavE50Rc/file.html
https://www84.zippyshare.com/v/O7rVVt6E/file.html

Dao sam mu ja sinoc ali u pitanju je ova druga. Koliko ja znam na njoj sve radi. I za sada me nije izneverila. Ali da li ko zna za neku od 6 da li ima za nas telefon ja jos nisam naleteo na skroz funkcionalnu.

Ja sam probao ovu sa drugog linka...i neće da radi...
Redmi 5+

Ja sam probao ovu sa drugog linka...i neće da radi...
Redmi 5+

Pa ne znam kod mene radi vec par meseci nijednom nije zatrokirala. Cak nista nisam ni dirao od podesavanja jer je pravljena bas za nas telefon. Skines instaliras i to je to.
Jel tebi uopste omoguceno camera2api?

nazalost,nisam to omogucio,a nisam ni Rootovao fon,ako i to mora..:)

Baterija je pocela brze da mi se prazni, preko noci se isprazni ~8%.
U podesavanjima vidim da je za tu potrosnju zaduzen android sistem.

Kako da pronadjem uzrok zasto je sistem aktivan?

Ako nisi odavno radio factory reset,odradi ga. Tok nadjes u cemu je problem...... Ovako za par minuta resis sve.

Nazad
Vrh Dno