Ja sad nemam pristup 5ghz ruteru ali mislim da on sam prebaci na 5ghz automatski kada ima mogucnost ali sacekaj mozda neko zna vise od mene.Evo na 5ghz sam mreži ali nemam opet ovo da biram koju da preferira
Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk
Ja sad nemam pristup 5ghz ruteru ali mislim da on sam prebaci na 5ghz automatski kada ima mogucnost ali sacekaj mozda neko zna vise od mene.Evo na 5ghz sam mreži ali nemam opet ovo da biram koju da preferira
Vakum pakovanje i sa strane na kutiji u desnom donjem ćošku piše global version uokviren crvenim.Na koji nacin da budem siguran u to? Ima dosta oglasa na KP ali kad ih pitas za Band 20 svi nesto zaobilaze da daju odgovor. A ta stavka mi je presudna posto sam na Telenor mrezi, trenutno imam Redmi Note 4X koji ne podrzava Band 20 i skoro nigde nemam 4G.

Svejedno moraš dobiti kutiju.@veljadj, @Djilkosh_Ns
Verovatno cu uzeti polovan, posto bi mi bila velika razlika da doplatim za Redmi Note 4X, tako da li postoji mogucnost u samom telefonu da se pogleda?
@ivanbass1
Ja koristim najvise telefon na teritorijama opstina Mionica i Valjevo tu su uglavnom Band 20 bazne stanice.
Ja i dalje koristim ovu kao prvenstvenoKoristi li neko gcam i koji?
Sve koje sam probao ne radi portret na prednjoj kameri, a night sight nije loš za ovu kameru.
Registruj se na brzinu pa skini@Nebojsa77
Ne mogu da otvorim link za GC, mozes li mi poslati apk?
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Bilo je dve kamere tamo, pa evo ti obe ne znam koja treba@Nebojsa77
Ne mogu da otvorim link za GC, mozes li mi poslati apk?
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Dao sam mu ja sinoc ali u pitanju je ova druga. Koliko ja znam na njoj sve radi. I za sada me nije izneverila. Ali da li ko zna za neku od 6 da li ima za nas telefon ja jos nisam naleteo na skroz funkcionalnu.Bilo je dve kamere tamo, pa evo ti obe ne znam koja treba
https://www84.zippyshare.com/v/YavE50Rc/file.html
https://www84.zippyshare.com/v/O7rVVt6E/file.html
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Pa ne znam kod mene radi vec par meseci nijednom nije zatrokirala. Cak nista nisam ni dirao od podesavanja jer je pravljena bas za nas telefon. Skines instaliras i to je to.Ja sam probao ovu sa drugog linka...i neće da radi...
Redmi 5+
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Pa bez toga i ne moze....nazalost,nisam to omogucio,a nisam ni Rootovao fon,ako i to mora..🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari