Ali cudno mi da nema neki datum najava...negde sam procitao kao cekaju miui 10...
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Ne mogu da izmenim post, Redmi 5 Plus 3/32 je u pitanju.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Zato sto ljudi su dobijali telefone sa vendor rom-ovima(kuvanim na CN bazi) koji su bili puni djubreta, reklama, raznih gamadi i otada ta prica vazi...Generalno CN rom je 100% upotrebljiv.Meni nije jasno što ljudi pričaju za China rom kao da telefon ne radi uopšte ili da je sve na kineskom.
Velika većina aplikacija može da se obrise ostanu samo par (ako se rootuje mogu sve, tj barem je pre moglo), sve bude na engleskom, generalno se u radi na redmi 1 i Redmi 4 ne vide neke razlike u odnosu na global
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Pa *** to je nešto drugo. Ja sam na redmi 4 imao problem sa restartovanjem zbog toga, satro global rom. Eno ga sad na China radi ekstra, sestra ni ne zna o čemu se tu radi niti primećuje da ima razlike u odnosu na druge telefoneZato sto ljudi su dobijali telefone sa vendor rom-ovima(kuvanim na CN bazi) koji su bili puni djubreta, reklama, raznih gamadi i otada ta prica vazi...Generalno CN rom je 100% upotrebljiv.
A otkljucaj BL, pa flesuj CN rom.Tako ti je najlakse.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari