Šta je novo?

Xiaomi Redmi 5 / Redmi 5 Plus

Kidence Ja sam ti bio poslao jednu poruku na private, ne znam da li si video.
Ma, samo da imam Google i miui to jest da se vrati u stanje u kom je bio. Evo telefon se non stop sam restartuje i vrti u krug.
Kako da te kontaktiram, molim te napiši mi u private

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Tako je i meni bilo kad sam ga brikovao. [emoji4]
Ima dosta tutorijala na YT kako da ga vratis u '' zivot ''.

Ovo je nesto drugo, ovo treba mnogo vise znanja od YT tut-ova.

I treba specijalan alat, a baš si pokvario gde je najsuplje (kad dođeš kod limara za auto, kaže "udario si gde je najskuplje, za ovo treba specijalan alat " :d
Izvini na šali, ne zameri.

Poslednja izmena:
Nisam dugo bio na forumu, i sad trazim pomoć. redmi 5 plus
Pojavila mi se poruka na ekranu kao i kod Dexxy S2, a vidim da je napisao da je uspeo da je skine-obrise, pa me interesuje kako, da ne bi vraćao telefon itd........meni se sviđa kako fon radi i u ovom ROM-u
pa mi nije problem da sacekam neki stabilan samo da skinem nekako ovo sa ekrana....
ako moze pomoć,Hvala unapred......
27479228_2004101646283229_232329287_o.jpg

Šta sad ostali da rade, da li da apdejtuju, treba da mi stigne tel. pa da li je sigurno apdejt raditi, kud ga naručih :(

I treba specijalan alat, a baš si pokvario gde je najsuplje (kad dođeš kod limara za auto, kaže "udario si gde je najskuplje, za ovo treba specijalan alat " :d
Izvini na šali ne zameri.
Haha[emoji846] Ja sam čuo da je ovaj "majstor" izuzetno korektan[emoji846]

Šta sad ostali da rade, da li da apdejtuju, treba da mi stigne tel. pa da li je sigurno apdejt raditi, kud ga naručih :(
Ma sve je opušteno. Samo nemoj da ga apdejtuješ kao što sam ja to uradio, ako ne znaš šta radiš. Malo se strpi,a kroz 15,20, 25 dana bi trebalo da se pojavi normalan stabilan Rom, i onda će moći. U svakom slučaju prati dešavanja i imaćeš pravu informaciju

Za 15-ak dana bi trebalo da se resi pitanje softvera, i drugi imaju problema sa istim, u svakom slucaju ne radite update. Neki su privremeno i povukli telefone dok ne stigne novi rom.

Pa nije mi jasno, ako je regularan OTA update, kako može da s**** fon.

Nemam nekog iskustva sa Miui-em, nisam znao da se treba čuvati i apdejta :).

Problem je u tome sto je ovo leaked Global rom, beta faza... Sa official rom-ovima je sve ok...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel ovo normalno ovako, da svaki dan stize isto obavestenje da je na carinskom pregledu?

Ja se plasim toga da kinezi prckaju po uredjaju, jer drugarica je imala veliki problem prosle godine zbog toga, a citao sam i da je za mi 5x bila gadna situacija, pa sam pored odabira kineske verzije naglasio da zelim uredjaj u fabrickom stanju, da mi ne smetaju bloatware i nedostatak jezika.

Bas bedak da se tako nesto desi prvi dan. Doduse, imamo srecu sto uredjaj nije unibodi, pa moze da se vrati u zivot.
af59fb10a1737564339dfd1aad350906.jpg

Sent from my ASUS MeMO Pad 7 (ME176C) using Tapatalk

Све је сређено захваљујући Доктору Kidence-u!
У телефону имам све што ми треба. Наместио сам преко Гугла и ћирилицу и "нашу" латиницу, и све апликације које мени требају, и све ради сасвим нормално. Људи, телефон је фантастичан!
Још једном се захваљујем Kidence-y на помоћи! Баш је испао ЧОВЕК ИПО![emoji846]

Meni prekida Bluetooth u kolima...ranije nije nikad

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ево чисто да се јавим са овог среЏеног[emoji11][emoji5]
Сачекај мало, ускоро ће све да се скоцка лепо, па и твој блутут

Znam da ce da se sredi sve...cekamo..

Dexxy S2 A što ne opišeš šta se dešava, možda neko može i sada da ti pomogne?!

Kad se poveze na multimediju u kolima prilikom razgovora prekida kao da je spor protok...i sagovornik me cuje isprekidano i ja njega.

Imaju na 100 mesta... Ok pratim ovde.

Imaju na 100 mesta... Ok pratim ovde.

Да, сад сам видео на Миуи форуму. Ово тек почиње да се ради. У смислу да се захуктава [emoji846]

Poslednja izmena:
Da li postoji problem sa notifikacijama na miui 9 ? To me dosta tera na razmišljanje da li da uzimam redmi 5 plus ili mozda ipak Mi A1. Uz to još nema globalne verzije sa lte 800 koja mi treba na telenoru. Ako nekako sačekam da izađe globalna verzija uzeću ga u suprotnom idem na A1 . Ne znam ni sam , oba telefona imaju svoje prednosti. Više mi se dopada izgled Redmi 5 plusa sa ovim 18:9 displejom mada možda ipak prevelik telefon sa 6 incha . Sa druge strane kod A1 mi se sviđa veličina ekrana ,baš po meri ali nisam neki preveliki ljubitelj klot androida baš. Opasna dilema , neka prođe još malo vremena da vidim kako će se pokazati .

Sve ok sa notifikacijama.

Jos nema global zabole ih [emoji849]

Nazad
Vrh Dno