Šta je novo?

Xiaomi Redmi 5 / Redmi 5 Plus

Optimizacija > SoC, koga briga sta je unutra ako radi brzo i fluidno.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Redmi Note 3 pro (s650) je definitivno fluidniji od s625, evo imam oba pored sebe i razlika je primetna.

Pojavljuje mi se ovo na ekranu...uradim clean na security ...ali opet je jutros se pojavilo..iskljucim i internet ali se sam.upali...jel ima jos neko ovaj problem?
98c88472d2940313f178b6273172525c.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pojavio se Redmi 5 plus u Logic shopu u Balkanskoj, 21350 dinara.
Mislim da je korektna cena s obzirom da je tek izasao.

Odlična je cena. Nadam se da je SD625 SOC pošto ne piše u opisu.

Moze li na pm, link tog od 175?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

@Kidence, jel mozes da snimis koji video u 4k i u 1080p, pa da uporedis zvuk...koliko sam video, na 4k je izgleda veca kompresija pa je zvuk opet los, ali na 1080p radi skroz ok... :)

Ja mogu sada da sam stavim global official ?

@kidence. Jek sada mogu normalno preko fastbuta da instaliram global rom? Posto nije otkljucan...

Iako mnogi tvrde da je to fake rom, moje skromno znanje kaze da je original, ali to je test rom koji je procureo , pa ga kinezi flesovali... Sacekaj jos malo da se rasciste stvari oko tog softvera...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ok. Sve radi kako treba..nema OTA update ali ostalo je ok..uklonio sam poruku. Znaci da jos nema dobaf stable global rom? Jel se zna bar kad ce ako nema?

posle 100 procitanih poruka ja i dalje ne mogu da se odlucim sta posle p9 lite? tj koji model bi bio bolji i adekvatniji naslednik?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Zavisi koliko si para spreman da izdvojis :)

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Zavisi koliko si para spreman da izdvojis :)

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
pa pod 1 interesuje me da li su oba modela bolja od p9 lite (a1 i 5+)?ako jesu koji bolji od ta dva?( interesuje me jaca baterija,brzi punjac,...)

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Iskreno dosta su bolji. Pre bih uzeo bilo koji od njih, i od P10 Lite, sa kojim se (silom prilika) druzim prethodnih dana. ne znam sta je fora sa tim fonom i male pompe oko njega. Neprijatno iznenadjen definitivno. Ok kamera je dobra (meni iskreno poslednja rupa na svirali), ali skoro pa sve ostalo, jako, jako tanko. Pocev od baterije i same fluidnosti u radu, odnosno nepostojanja iste. U poredjenju sa Xiaomi modelima sa SD 625 cipom.

Zvanicno saopstenje sa Honorbuy u vezi ove poruke sto iskace...

Some customers get a message which may as “Looks like the ROM installed on your device is unofficial,contact your distributor to get help” on the top of the screen of Redmi 5/Redmi 5 Plus,please do not worry about it. This is normal for a leaked multi language ROM and here we provide you a method to fix this bug.

Kao sto rekoh,za sada nema mesta panici :D

Zvanicno saopstenje sa Honorbuy u vezi ove poruke sto iskace...

Some customers get a message which may as “Looks like the ROM installed on your device is unofficial,contact your distributor to get help” on the top of the screen of Redmi 5/Redmi 5 Plus,please do not worry about it. This is normal for a leaked multi language ROM and here we provide you a method to fix this bug.

Kao sto rekoh,za sada nema mesta panici :D
[emoji41]

Stigao je i meni. Nije mi davao đavo mira, uzmem i počnem da ga update-ujem. Update 1.5 GB,tako nešto, Posle toga je tražio reboot. Stisnem na reboot, da bi posle par 10ina sekundi izašlo ova opcija:
Reboot
To main Manu
Connect with MiAssistant
Kad pritisnem reboot on se restartuje i piše sve isto.
Kad prebacim na Main menu imam opciju
reboot,
wipe data i
connect with MiAssistant.
A dole piše This Miui version can't be installed on this device.
Molim vas za pomoć!
Kako da se vratim nazad
18494019a2dc01f08d6ca898f0aa2a8a.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I meni je izasao sad...ali nisam uradio.
7a2329b331fb52bd579cba9388940e2c.jpg

Mene probudio poštar doneo mi ovo čudo. I ja još onako polu bunovan počeo da pametujem. Sad ne znam šta da radim.
Da, to je baš taj update!

Samo bez panike, tu je kidence i ostali drugari! Resice se to sigurno. Nego, kako si prosao sa carinom?

Samo bez panike, tu je kidence i ostali drugari! Resice se to sigurno. Nego, kako si prosao sa carinom?
Sa carinom super 1200 din su naplatili. A ostalo će da ti pričam.
Dobro si rekao,Aki, bez panike, jer prvo mi je pao mrak na oči,[emoji23]. Jao, šou program! Pa sam onda počeo da razmišljam malo razboritije!
Ono što sam malo video telefon je super! Leti! Tako brzo radi da je u pravu bio Kidence kad je rekao 4x steroidima

Uff, ne znam sta bi ti rekao..Nemam komentar na novonastalu situaciju...
Ja mogu da ti popravim fon, ali mora Kina rom da se ubaci i moram da imam fon fizicki kod sebe...Nema zvanican fastboot rom jos uvek za Global verziju... Moze China Developer ili China Stable CN verzija.

Uff, ne znam sta bi ti rekao..Nemam komentar na novonastalu situaciju...
Ja mogu da ti popravim fon, ali mora Kina rom da se ubaci i moram da imam fon fizicki kod sebe...Nema zvanican fastboot rom jos uvek za Global verziju... Moze China Developer ili China Stable CN verzija.

Dogovoreno

E sad, jedino ako mora da se otkljuca bootloader, pa root da bi ga flesnuo. Onda moras da cekas na unlock 360 sati po novome, cini mi se. Ali da ne prejudiciramo stvari, videcemo sta ce eksperti da kazu. Resice to Kidence!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno