@Boemstari:
ako odgovara ali evo linka
Ja sam našao neki tvrdi karton, isekao ga u dimenzijama željenog 5,5 inča telefona i par minuta ga nosio u dzepu.
I onda sam kupio 5 inča telefon![]()
Redmi 4 prime stigo novi MIUI 9.5.1.0 (MBEMIFA)..
Nakon apdejta nikako ne mogu da nadjem podesavanja za Wallpaper Carousel, kao da je izbacen, ili sam corav..![]()
Ćorav si![]()
Settings pa lock screen&password![]()
Prijatelju, na ovoj temi je taj tel doktoriran. Na sva tvoja pitanja je odgovoreno. Tema je cak malo posustala jer nema vise sta da se kaze. Vrati se samo malo unazad i citaj, sve je receno. Pozdrav.Razmišljam i o redmi 4 prime kao trenutno najboljem 5'' Xiaomi mobitelu. Jeste li zadovoljni tim telefonom ?
Mnogi su se žalili da taj mobitel nema podršku, a koliko vidim u zadnje vrijeme su izašli MIUI 9 romovi. Jel imate onaj Xiaomi problem sa zvukom prilikom snimanja videa ? Kamera ? Pa jel moguće da su slike lošije nego li na Redmi 4X kako su ocijenili na kimovilu.
Konačno izašao i AICP O za Redmi 4 Prime, rešeni svi veći bug-ovi, instalirao, za sada sve šljaka kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari