babadzonka
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.09.2014
- Poena
- 180
Samo da se jos jednom zahvalim clanu dane007 ovde javno, covek mi je vrlo detaljno pomogao oko instalacije novog sistema i sredjivanja google kamere 
Samo da se jos jednom zahvalim clanu dane007 ovde javno, covek mi je vrlo detaljno pomogao oko instalacije novog sistema i sredjivanja google kamere![]()
Jel moze neko da mi pomogne? Ne znam gde gresim... Čitam temu od početka i učestvujem,ako sam nesto preskočio uputite me...
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Hvala veliko Kidencetu na pomoci i sredjenom telefonu!Mislim da se rešenje tvog problema nalazi na ovom podforumu : https://forum.benchmark.rs/showthread.php?384474-Otkljucavanje-BOOTLOADER-a-kod-XIAOMI-telefona
Ja sam davno otključao bootloader, bez većih problema, ali mislim da se u medjuvremenu promenila procedura otključavanja ( pri tome mislim na vremensku dužinu dobijanja dozvole od strane Xiaomija za otključavanje bootloadera ). Uostalom ovde je Kidence baš detaljno opisao proceduru otključavanja.
Koji rom ima zenin telefon? Tek od 9.2 Global Stable official ima srpski zvanicno na Stable rom-u, na Developer rom-u ima polu-srpski(prevedeno samo 20%). Xiaomi.eu ima srpski isto lepo preveden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari