Prijatelju, evo mi 962 posta napisasmo u ovoj temi o Xiaomi telefonima, uglavnom o R4P... Šta misliš da odvojiš malo vremena i iščitaš malo temu jer ima jako dobri komentara, pitanja i odgovora...Pozz svima,razmisljam neko vreme,o xiaomi telefonima,trenutno imam htc one m8 na kome je baterija uzasna,punim po 3 puta dnevno,pa resih da posto je dosta popularan ovaj brend,da se odlucim za kupovinu nekog modela.Hteo sam redmi note pro,ali ga na oglasima nema trenutno,pa trenutno sam u mogucnosti da uzmem redmi 4x,ili ako budem skupio vise para,mozda i prime model.Kakva su uglavnom vasa iskustva sa xiaomi telefonima?![]()
Imao sam p9 lite i to dva puta, vise mi odgovara r4 prime. Backlight nema.redmi note 4 prime ili p9 lite koji vec imam ?
i jel ima backlight na 4 prime za nav keys ?
Imao sam p9 lite i to dva puta, vise mi odgovara r4 prime. Backlight nema.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kamera, ali nije bas velika razlika pogotovo u snimanju videa. Ostalo je sve bolje. Ima auto brightness, ekran je odlican, a baterija je ubica. I napuni se dosta brze od p9 lite iako je veci kapacitet dosta.auto brightness ima? na sta bi se najvise pozalio u poredjenju sa p9l?
Backlight nav tastera po meni fali iako kao što kaže djordjesl navikneš se vrlo brzo tako da bez problema gađaš u mraku. U suštini, ti u mraku vidiš konture telefona i ostaje samo da gađaš levo ili centar...Navikavanje ide dosta brzo.
hvala puno! hteo bih jos da pitam koliko je manji u odnosu na p9 lite,posto je djole rekao da je imao 2
jer bih ga najvise uzeo zbog toga sto je manji..
Da, podrzava. Nema band20 tj 800 mhz, telenor ga uglavnom gura u ruralnim podrucjima.4g na vipu podrzava?
Kide sta si sa ovim mislio. Pretpostavljam da to vazi za sve miui uredjaje. Da li se gasenjem tog servisa dobija na trajanju baterije.Da li si gasio onaj servis za lokaciju preko My android tools aplikacije...Cini mi se da tebe bas to zeza...
Sent from my Redmi Note 4X
Ne znam što onda juriš da menjaš telefon. Čvakaj neko vreme taj P9L, pa onda uzmi Honor 6X. Meni lično je on posle R4P prvi sledeći izbor.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Najbolje bi bilo, ako neko ima od tvojih prijatelja ili poznanika, da uzmeš R4P u ruku pa da vidiš da li je to to. Meni lično 5" je bio cilj, to se još može staviti u džep od farki, može se jednom rukom nešto raditi tako da sam sa R4P prezadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari