Šta je novo?

Xiaomi Redmi 4, 4A, (prime, pro)

@Kidence

Odradio upravo, telefon tokom noći napunjen na 100% pa taman da testiram koliko će trajati. I ja sumnjam na to, čak mi se i telefon dosta sporije punio nego dok je bio na Stable ROM-u.

Skini Ampere sa GP i kada ti bat padne na 15-20% proveri sa koliko mah puni.Trebalo bi ~ 1900 mah da bude do 60% , posle opada snaga punjenja...

Sent from my Redmi Note 4X

Znam da je proslo dosta vremena otkako sam pitao al je pocelo (nikad nisam ni resio nego sam prestao da obracam paznju) da me smara ono ****** sa mi walletom koji se po 4-5 puta dnevno zaglupi i "unfotinately stoped". Brisao cache, stopirao aplikaciju, resetovao telefon vec 3, 4 puta i ne pomaze nista.

Ti si i dalje na onom Vendor rom-u? Znas sta je resenje...

ma ja jurim samo na nesto sto je slicno/isto/bolje ali da je manji fon, ne mogu vishe daa nosim cigle :)
Ja sam mislio da ću celog života ostati na dijagonali do 4.5, pa sam napravio kompromis i skočio na 4.7, a sad evo sa R4P na 5.0. R4P je samo 5 mm duži od P9L i 2.5 širi. Realno to se ne oseća, sem ako nisi vrhunski "senzibilan".

Ja sam odradio sve ono što tebe čeka i veruj mi ništa nije bog zna koliko komplikovano.

Uz par saveta i uputstava koje mi je Kidence dao (čitaj prethodne postove) sve se završi bez problema.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ima mozda jedno resenje tvog problema sa Mi wallet, ali ga radis na sopstvenu odgovornost ;) Znam da mogu G apps(play music i slicne da se ovako ugase) bez root-a.Na stock rom-u ovo radi bez problema, verujem da ce i na tom kuvanom proci ok...;)
Podesi jezik na Engleski , inace nece raditi...

Otvori Play store, gornji levi cosak na "tri linije", pa help& feedback, browse all articles, delete or disable apps on Android, Tap to go to Application settings, nadji Mi wallet tu i probaj disable...Reboot phone... i mislim da je tvoj problem resen ;)

Pa zacinio ga kinez, nema sta...Probaj da otkljucas Developer options i tamo imas opciju da ugasis da kada puca neka app(kada se desava FC) da ne izbacuje obavestenje...

Poslednja izmena:
Pre neki dan sam prodao Huawei p9 lite i uzeo Xiaomi redmi 4 prime( prvenstveno zbog bolje baterije). Ima global I rom, Ali kasne notifikacije.. pratim forum dosta dugo i tek sad sam se registrovao , znam da je pisano o ovome, ali nmg da nadjem sad..

Ugasi battery saver i dodaj aplikaciju kojoj kasne notifikacije u autostart (security-premissions-autostart)

Hvala puno na munjevitom odgovoru :D Ps Dva sata i 10 min upaljenog ekrana 88% baterije ostalo [emoji108]

Meni taman staje u saku, uzi je par mm od p9 lite-a

Da, da...a kada čujem flagship sa 3000mAh ??? Posle ovoga, ispod 4100 se ne ide...Naravno, tu i ovaj štedljivi SD625 daje svoj pun doprinos.

Bas tako p9 lite (nije flagship naravno) bi sad bio na 70% baterije, a to nije mala razlika..

Bas tako p9 lite (nije flagship naravno) bi sad bio na 70% baterije, a to nije mala razlika..

znachi svakako je manji u ruci od p9l, ja jurim z5c ili x compact al to sve skupo i polupolupano a za manje para ovo imam novo, najvishe me odbija jer za xiaomi cak i mi5 podrska ne postoji, nema je.Nugat po meni 99.9% nece ni dobiti, sta uzmes to ti je.

Odluci sam.. ako sve radi kako treba i na 6.0 i na njihovom miui-u koji redovno dobija update po meni i nije mi noughat neophodan

ma bar da u ruku mogu da uzmem njega ili xuawei novu, posto su iste dimenzije, odma bih znao odluku, ovako cu da se cepam josh dosta :)

Koliko ja znam redmi 4x je slabiji od prime-a jedino baterija je jaca tj ista ali 4x ima slabije specifikacije

Ja pricam za rn4x oko koga se vec 20 dana vodi polemika. Ima iste specifikacije, neke cak i bolje ali i bolju podrsku.

Ugasi battery saver i dodaj aplikaciju kojoj kasne notifikacije u autostart (security-premissions-autostart)

Stizu mi sad na vreme, ali ne stizu kad je telefon zakljucan, a ukljuceno mi da stizu obavestenja i kad je zakljucan.. tj nekad da nekad ne

Poslednja izmena:
Ima tri koraka, autostart, battery otimizacija i zakljucavanje app u RAM.Kada to uradis, sve radi bez problema.

Jel trose aplikacije pojacano bateriju kad su tako zakljucane ?

Probas, pa vidis... ;)

Nazad
Vrh Dno