Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Inače, jedni pravi problem koji sam naišao, doduše vezan je sa Android 6.0.1 a ne za uredjaj, je nemogućnost povezivanja nativnog mail klijenata sa firminim Excange serverom.
Istu stvar sam iskusio na tabletu Lenovo Yoga 3, originalno tablet ide sa Androidom 5 i tu je mail radio kao sat, posle upgrade na 6.0.1 u decembru mail ne šljaka. Jedino pomaže da se stavi neki drugi mail klijent, npr. Microsoft excange (koji je inače preglomazan) i sve radi sa njim.
Na telefonu sam stavio MailWize klijent, radi on posao ali zeza sa notifikacijama...
Sada znas ne dozvoljava Xiaomi na zvanicnom rom-u da neproverene teme mogu da se ubace...
A jeste tamna, ja sam je koristio...Imas i SS ovde u temi dok sam bio na MIUI.
to bas ocu da kazem , to je odlika amoleda , vidim neko je gore isto napisao da stede. Reko verovatno se zeznuo pa ajde da pitam.
Amoled ne pali crne pixele , trebalo bi , a lcd pali za sve
Oni svetle pa svetle za svaku boju . Mozda nijansa ali jako zanemarljiva za stednju ako crnu emituju ili sivu ,ali pre mislim da to ima veze samo sa osvetljenjem, a ne bojama na lcd
Dok amoled ne sija za crne nego ih ugasi . Plus dodatno smanjeno osvetljenje
Iskreno sa dark temom, mislm da sam ustedeo nekih 25%, ali rekoh mozda sam se utripovao, li jeste tako.
Meni iskreno savrseno odgovara, ali moram malo oko brightnesa, da se pozabavim, jer u mrklom mraku mi bas zatamni, pa sam ga sada malo pojacao, da ne ode na nulu, vec na nekih 10-15% da bude.
Nisam pokusavao do sada, ali sada kada si me podsetio, rekoh da probam...
Editovao build.prop sa ovom linijom, instalirao Camera FV-5 i sve sljaka bez problema...
U pitanju je Lineage od 03.01.2017 verzija...
Baterija isto drzi, ne vidim zasto bi se trosila vise.
A moras da ubacis TWRP, pa tek onda root...
Mada mislim da moze da se odradi root i bez flesovanja TWRP-a, ali u obe varijante treba otkljucan bootloader.
Nisam nikada probao,ali imam tu ideju u glavi odavno...
A sto se tice global rom-a, mislim da neces sa njim uspeti da otkljucas...
Ako se vec zezas, odradis TWRP, ubacis Xiaomi.eu, rootujes u uzivas
Onda mozes da se igras, da editujes i ikonice, da ubacujes nezvanice teme i jos mnogo toga.
Mada moja preporuka za Lineage ako vec hoces da se igras