Samo da se prijavim i na ovu temu pošto sam od pre nekoliko dana postao vlasnik i ovog telefona.
Osim njega imam poco f1 i mi 9t.
Pošto imam 3 sim kartice za svakog će biti po nešto a van kuće ću furati Poco x3 i mi 9t.
Prvi utisci, mnogo bolji ips ekran nego na poco f1. Baterija sjajna, do sada nisam ni isprobavao fluidnost 120hz. Ali zato sam probao kameru, pogotovo video zapise, zbog čega sam ga i uzeo. Kamera, veličina ekrana, više nego solidan ips i dobra baterija. Sve mi je super baš kako treba i zadovoljan sam. I dalje mi nije jasno zašto ovakav telefon ne košta makar 400evra ali neću da se žalim

)
Telefon je baš heavy ali navikao sam se već drugi dan. Držim ga u džepu gde doduše ne držim ključeve ali se plašim da ne izgrebem onu dominu broja pet koja je u stvari set kamera

) Maskica je malo deblja, pretpostavljam baš zbog te izbočine od seta kamera.
Moram da priznam da mojim starim očima sada više prija taj ips na poco x3 nego amoled na mi 9t. Do sada mi je više prijao amoled na mi 9t jer mi je ovaj ips na poco f1 baš nešto slab... I to mi je bila jedina mana kod poco f1.
Imam jednu pitanje, kako da snimim ekran na poco x3? Kod poco f1 i mi 9t je bilo potrebno pritisnuti zajedno volume down i power dugme.
Kod poco x3 to nije slučaj...