Šta je novo?

Xiaomi Pocophone X3 NFC

Evo moja baterija tadi perfektno,pogledajte SOT na mom X3:

Screenshot-2020-12-07-19-10-23-526-com-miui-securitycenter.jpg

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Jedina mana je sto zvucnici nisu tako jaki i kvalitetni kao sto su mnogi pisali i pricali na netu.

Sent from my Poco X3 using Tapatalk

Kako nisu, meni je bas bas jak zvucnik i odlicno se cuje. Zavisi kakav sadrzaj slusas ili gledas, npr. neki snimci na jutjubu su sami po sebi sa losim i slabim zvukom, nema svaki yt snimak isti kvalitet zvuka, to ne zavisi od uredjaja koji koristis.

Momci jedno pitanje, imam poco x3 desava se nesto, kada udjem na facebook ili blic novine telefon promeni boju, bude zut ekran nekako, cim se otkljuca i zakljuca, telefon uredno vrati iste boje, sta bi moglo biti ?

Ukucaj ovo u chrome: chrome://flags/
Pa pronadji ovo sti sam gore napisao i disable.

Stigao update verzoja 12.0.6.0 za Global Version velicine 332MB:

Screenshot-2020-12-13-09-28-26-393-com-android-updater.jpg

Je l vam radi ono povezivanje tv-a i telefona ? Emitovanje ili screen share ?

Je l vam radi ono povezivanje tv-a i telefona ? Emitovanje ili screen share ?

Ako misliš na Mi Remote aplikaciju ni meni ne radi povezivanje preko nje. Radi sa drugim aplikacijama, tako da je verovatno problem do same MI Remote aplikacije.
Ja sam povezao tv sa ovom aplikacijom : https://play.google.com/store/apps/...versalremotecontrol.remotecontrol&hl=en&gl=US

Nakon odredjenog vremena moram priznati da se trajanje baterije drastično popravilo. Ovo je trenutno stanje : https://i.ibb.co/Dfm86Dd/Screenshot-2020-12-13-21-31-39-911-com-gsamlabs-bbm-pro.jpg
Verovatno smo se ja i MIUI sistem bolje "upoznali" :)
Osveženje ekrana na 120 hz, wifi konstantno. Pre dva sata sam instalirao najnoviji update, ono što sam za sada primetio čini mi se da su animacije fluidnije, da je zvuk glasniji i da bolje drži aplikacije u memoriji.

Poslednja izmena:
Ako misliš na Mi Remote aplikaciju ni meni ne radi povezivanje preko nje. Radi sa drugim aplikacijama, tako da je verovatno problem do same MI Remote aplikacije.
Ja sam povezao tv sa ovom aplikacijom : https://play.google.com/store/apps/...versalremotecontrol.remotecontrol&hl=en&gl=US

Nakon odredjenog vremena moram priznati da se trajanje baterije drastično popravilo. Ovo je trenutno stanje : https://i.ibb.co/Dfm86Dd/Screenshot-2020-12-13-21-31-39-911-com-gsamlabs-bbm-pro.jpg
Verovatno smo se ja i MIUI sistem bolje "upoznali" :)
Osveženje ekrana na 120 hz, wifi konstantno. Pre dva sata sam instalirao najnoviji update, ono što sam za sada primetio čini mi se da su animacije fluidnije, da je zvuk glasniji i da bolje drži aplikacije u memoriji.

Ne to, nego da se prenese sadrzaj telefon na tv, mirror ili kako god se zvalo, na srpskom.mi se zove "emitovanje", nece da spoji, kaze konstantno da se povezem ponovo, a stari poco f1 uredno se poveze

Stigao.

A je l ima za lag, bas sam gledao fps kada upalis u programerskim opcijama bude posle restarta 90-100, posle padne na 60-70, tako se cini lag, ima li resenja za to ?

Jao prijatelju reci mi molim te gde si nasao FPS da se aktivira u programerskim opcijama (dal pod time misliš na developers mode?), baš bih voleo da vidim koliko frejmova izvlači po raznim aplikacijama i igricama.

Jedina mana je sto zvucnici nisu tako jaki i kvalitetni kao sto su mnogi pisali i pricali na netu.

Na zalost, slazem se sa tobom, ja sam ga baš zbog toga i uzeo, i nije ispuno očekivanja, mislim nisu ni loši odradiće posao, ali očekivlao se više. Pre toga sam imao idol 3 i 4 i čini mi se da su imali primetno bolji zvuk, mjau mjau biga nisu više živi da bih mogao da ih uporedim.

Da se nadovežem, kad sam ga stavio u onu novčanik fotrolu, dosta je bio bolji zvuk, jer ga preusmerava valjada bolje, ali opet očekivao sam malo glasnije spikere.

Poslednja izmena od urednika:
Bas naprotiv kod mene je bas jak zvuk, zavisi sta pustate i kakav kvalitet pesme ili videa, ali je dosta jak zvuk Jaci je donji zvucnik od gornjeg ali kod mene je veoma jak.Sto se tice gornjeg zvucnika i on je veoma jak kada razgovaram,cak moram da ga smanjim na manje od pola kako ne bi culi drugi sta prica druga osoba.Sve u svemu, jak zvuk i zvona i kao slusalica, ja sam prezadovoljan.

Jao prijatelju reci mi molim te gde si nasao FPS da se aktivira u programerskim opcijama (dal pod time misliš na developers mode?), baš bih voleo da vidim koliko frejmova izvlači po raznim aplikacijama i igricama.

Programerske opcije, power monitor, prikazaceti se u gordnjem levom uglu. Probaj, pa vidi

Kakav vam je zvuk u slusalici pri pozivu?

Vidim zalbe na netu da je preglasan cak i na minimumu i da "izlazi iz poledjine telefona".

Zna da bude kao da je upaljen spikerfon, najčešće mi je skroz na minimumu.

Je sam onda jedini koji slabo čuje sagovornika. To sam ovde i napisao kad sam kupio telefon kao jedinu manu.

Sent from my landline using Tapatalk

Ima opcija za to da se ugasi u developer options čini mi se da se nalazi.
Nemam sada kod sebe telefon, ali bacite oko, lako se nađe.

Kod mene je zvučnik bio sjajan kada sam ga izvukao iz kutije, moguće da apsolutno grešim ali čini mi se da je sa drugim apdejtom (tipa pre nekih meseci i po) znatno oslabio, tako da ne bih smeo da isključim da nije neki softverski fak ap.... a možda se i meni čini...

Kakav vam je zvuk u slusalici pri pozivu?

Vidim zalbe na netu da je preglasan cak i na minimumu i da "izlazi iz poledjine telefona".

Nije preglasan, a poledjini se oseti vibracija u toku reprodukovanja zvuka, da li je to normalno ?

Poslednja izmena:
I nije i jeste... Baš sam kod kolege video da nenormalno tutnji zvuk.

U principu vrlo verovatno da zvučnik ima jako lošu izolaciju, koja je obično od fibera nekog i ograničava strujanje vazduha kada se zvuk reprodukuje, otuda jak zvuk i vibracije...

I on kaže da je čitao na x mesta o tom problemu i vrlo moguće da je u pitanju nekvalitetan ili defektna serija hardvera...

Osim ako nije softverski problem... Meni je svakako nenormalan taj intezitet zvuka. On recimo i kada smanji ton na minimum u toku razgovora ja čujem jasno šta priča.

Ne valja kad se ne čuje, ne valja kad je glasno [emoji16]
Ja sam koristio uporedo Huawei P30Pro, Xiaomi Redmi Note 5 Plus, i poredeći ih sa Pocom, zvuk sagovornika ubija kako je dobar, čist, jasan i glasan. Ja zadovoljan ihaaj [emoji4]

Poco X3 NFC

Ne valja kad se ne čuje, ne valja kad je glasno [emoji16]
Ja sam koristio uporedo Huawei P30Pro, Xiaomi Redmi Note 5 Plus, i poredeći ih sa Pocom, zvuk sagovornika ubija kako je dobar, čist, jasan i glasan. Ja zadovoljan ihaaj [emoji4]

Poco X3 NFC
Tako je, do pre mesec dana sam koristio RN8 ali kada sam uzeo POCO napokon sam jasno i glasno cuo sagovornika i to samo pojacano manje od pola,tako da je zvucnik u slusalici fantastican.

Juče sam mislio da je bug, ali pošto mi se danas ponovo desila ista stvar nisam baš siguran.
U toku razgovora sam imao drugi poziv na koji sam odgovorio template porukom. Istog trenutka se telefon resetuje. Znači dva puta za redom ista stvar. Je l' ima neko ideju šta bi mogao da bude problem?

Sent from my landline using Tapatalk

Znam da sam juče imao istu situaciju sa dva poziva i da mi se telefon nije resetovao. Takođe sam odgovorio template porukom na drugi poziv. Možda da vidiš da li imaš poslednje ažuriranje OS. Ako imaš, jedino sto mi pada na pamet je bug npr. ako je jezik podešen na srpski, pa možda postoji problem sa srpskim ćiriličnim šablonom. Kod mene je engleski.

Nazad
Vrh Dno